iOS 7 Lag az iPhone 4-en

Az Apple Inc. szerint új iOS 7-esük remekül működik majd az iPhone 4-en és az összes későbbi verzióban. De miután meglátogattuk az Apple fórumát, láthatjuk, hogy a kép némileg más. A legtöbb iPhone 4 eszköz némileg küzd, hogy lépést tudjon tartani a legújabb iOS 7 hardverigényével. A probléma kutatása után úgy tűnik, hogy előálltunk a jelentett iOS 7 lemaradás javításával.

Tovább: iOS 7: Lassú iPad, hogyan lehet javítani

Probléma:

Az Apple által legjobban várt mobil OS megjelenése után néhány negatív megjegyzés felmerült abban a tényben, hogy az új iOS 7 szuperlassan fut egyes felhasználók számára, amikor az iPhone 4 hardveren az előző verzióról iOS 7-re frissítettek. A témával kapcsolatban felmerült legfőbb panasz az, hogy az operációs rendszer virtuális billentyűzetén óriási bemeneti késés jelentkezett.

Az Apple Forum egyik felhasználója panaszkodott, hogy legalább 5–15 másodperc késleltetés van bekapcsolva, amikor a virtuális billentyűzetet bármi használatához írja be. Iszonyatos helyzet. Néhány felhasználó azt kívánja, hogy váltson le róla, és visszatérhessen korábbi operációs rendszerére.

Megoldás:

Gyorsan megoldható ez a probléma. Menj a iCloud-beállítások majd egyszerűen egyszerűen tiltsa le „Dokumentumok és adatok”. Ez megoldja az iPhone 7 összes virtuális billentyűzetével kapcsolatos problémát az iOS 7 rendszeren.

Néhány iPhone 4 felhasználó megpróbálta ezt „Furcsa, de igaz javítás” és örömmel nyújtunk segítséget feléjük. Mindannyian megpróbálták megoldani ezt a problémát a mi megoldásunkon keresztül.

Meglepőbb tény, hogy a furcsa, de igaz javítás mindenki számára megfelelőnek tűnik. A hozzászólók közül sokan azt válaszolták, hogy 100% -os sikert arattak ezzel a megoldással, és problémamentesen használják az iOS 7-et iPhone 4-en. Most pedig arra biztatunk mindenkit, aki szembesül ezzel a problémával, hogy folytassa, és csak próbálja ki szeretett készülékét.

A közelmúltban az iPad, az iPhone és az iPod néhány felhasználója megpróbálta a megoldást, és a legtöbbjüknek sikerült. Ez a módszer valóban működik! Egy felhasználó becsülgette a probléma részletesebb leírását, és elmondta, hogy ez a megoldás megfelelően működött az iPad-jén. A tényleges probléma nem az iPhone 4 vagy annak hardverkonfigurációja. A tényleges probléma az iOS 7, mert olyan jól konfigurált eszközökre van szükség, mint az iPhone 5 vagy az iPod Touch 5th Generation a zavartalan működés érdekében.

Bármely telefon elég haszontalan, ha a felhasználó szoftveres problémák miatt nem tudja megfelelően működtetni, különösen akkor, ha iPhone-okról beszélünk. Tehát, amikor az iOS problémájával szembesül, próbálja meg megoldani a lehető leghamarabb.

Bővebben: Az iPad lassan fut? Hogyan lehet felgyorsítani a lassú iPad-et

Legutóbbi hozzászólások