Hogyan lehet megváltoztatni a zenét az iPhone Memories videókon

Az Apple bevezette a Memories funkciót fotóalkalmazásunkba még az iOS 10-gyel. És sok olvasót kellemes meglepetés ér, amikor a Photos alkalmazásban böngészik, és megnézik ezt az emlékeket az iDevice-on. Ráadásul az Apple olyan nagyszerű szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek szerkeszteni és személyre szabni ezeket a videomemóriákat. Ebben a cikkben gyorsan megvizsgáljuk, hogyan változtathatja meg az emlékeket bemutató videókkal együtt lejátszott zenét.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy zeneszámokat csak Memória videókhoz használhat digitális jogvédelem nélkül. A saját maga (vagy barátainak és családtagjainak) felvett dalai remek lehetőségek, valamint a nem védett forrásokból, például CD-kről és DRM-mentes, online vásárolt dalokból származó dalok. Ha feliratkozik az Apple Music programra, akkor ezek a dalok teljes mértékben védettek, és nem használhatók fel a memória hanganyagában.

Ebben a cikkben nézzük meg gyorsan, hogyan változtatja meg a zenét, amely a memória videók mellett játszik.

Ez a módszer gyors tipp, és kevesebb mint 3 percet vesz igénybe, hogy elsajátítsa ezt a készséget.

Kapcsolódó hozzászólások

 • Fényképezés, de az iPhone azt mondja, hogy a tárhely megtelt?
 • Az iMessage képeket fényképként mentheti
 • Töltse le és mentse a YouTube-videókat

Lásd Emlékeid

Először is könnyedén elérheti összes emlékét azáltal, hogy megnyitja a Fotók alkalmazást az iPhone készülékén. Érintse meg a Fotók elemet, majd válassza az alsó lapotEmlékek. ” Az iDevice automatikusan létrehozza az Ön számára a Memóriákat, és megjeleníti az ebben a szakaszban találhatóakat, az alábbiak szerint.

Görgessen lefelé az összes elérhető Memória megtekintéséhez. Ezután érintse meg a kívánt memóriát a kiválasztásához. Érintse meg a lejátszás gombot a jobb alsó sarokban a teljes képernyős lejátszáshoz, majd érintse meg a videó bárhol lejátszása közben a Szerkesztés menübe való belépéshez. És folytassa, és állítsa be a Memory film zenéjét, hosszát, sőt a tartalomhoz választott fényképeket is!

Egy adott memóriafájl zenéjének megváltoztatásához és szerkesztéséhez érintse meg a memóriákat, majd megjelenik néhány használható lehetőség.

Opció - 1 Módosítsa a hangulatot

Ha csak a háttérpontszám atmoszféráját akarja módosítani, válasszon az előre beállított zenei listából, amelyet az iOS 11-10 az Ön számára elérhetővé tesz. Ezek az előre beállított lehetőségek a „Dreamy”, „Sentimental”, „Gentle”, „Uplifting”, „Chill” és egyebek között változhatnak. Húzza ujját a dal opcióin, és válassza ki a használni kívánt elemet. A műsorszám előnézetének megtekintéséhez érintse meg azt - ha még nincs a könyvtárában, akkor letölti. A felhő szimbólumokkal ellátott számok további számok, amelyekkel letöltheti és kipróbálhatja projektjeit!

Miután kiválasztott egy számot, az iOS pipa mellé helyezi. Ha meg szeretné tekinteni az ellenőrzött számot a fotóival, térjen vissza az előző menübe, és nyomja meg az alján található lejátszás gombot, hogy tesztelje és eldöntse, melyik zenei pontszám tetszik a legjobban. Ha tetszik, ennyi! Ha nem, akkor térjen vissza a Soundtracks menübe, és válasszon másik számot a Memory projekthez.

Opció - 2 Válassza ki a sajátját

Mi lenne, ha nem szeretnél zenét, vagy saját zenét szeretnél a lejátszási listádról? Ezt is könnyű megtenni. Miután megnyitotta a módosítani kívánt Memories fájlt, érintse meg a Szerkesztés gombot (3 vízszintes nyíl). Ezután érintse meg a Zene elemet. Választhatja a „Nincs” opciót, ha nem szeretne zenét hallgatni, vagy koppintson a „Saját zene” elemre, hogy kiválassza saját személyes műsorszámát az iPhone készülékről.

Csak a DRM-mentes és az iPhone-ra letöltött zene jelenik meg a Memories Music opcióként a My Music alkalmazásban. Tehát, ha az összes zenéd az iCloudon keresztül érkezik vagy streaming, akkor nem jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy csak dalokat használhat digitális jogvédelem nélkül. Hasonlóan azokhoz a dalokhoz, amelyeket saját maga rögzít, vagy amelyeket nem védett CD-ről vagy az iTunes Store áruházból vásárolt DRM-dalokból tárolt. Az összes Apple Music védett, és nem használható semmilyen memória videofelvételhez.

Próbáljon meg letölteni valamilyen, saját maga által választott DRM-mentes zenét a készülékére, és ellenőrizze, hogy elérhetőek-e a Saját zenei opciók.

A beállítás mentéséhez feltétlenül koppintson a felső sarokban található „Kész” gombra, miután megerősítette zenei választását az emlékek számára.

Nem látja az emlékeket vagy a memóriazene opciókat?

Ha nem látja az Apple egyik DRM-mentes zenei beállítását, vagy nem tudja letölteni a választékot, amikor megérinti a felhő ikont, ellenőrizze, hogy be van-e jelentkezve az iTunes-ba. MenjBeállítások> iTunes és App Storeés jelentkezzen be ugyanazzal az Apple ID-vel, amely a Photos alkalmazáshoz csatlakozik. (ez a fő Apple ID-je.) Ha már be van jelentkezve, próbáljon meg kijelentkezni, indítsa újra az eszközt, majd jelentkezzen be újra az iTunes-ba.

Győződjön meg arról is, hogy be van-e jelentkezve az iCloud Photo Library-be minden eszközén, amelyet használni szeretne a Memories alkalmazással. Ellenőrizze, hogy megyBeállítások> Fotók> iCloud Photo Library és ellenőrizze, hogy BE van-e kapcsolva.

Végül zárja be a Fotók alkalmazást úgy, hogy kétszer nyomja meg a Kezdőlap gombot, vagy csúsztassa felfelé a Kezdőlap mozdulatsávját, keresse meg a Fotók alkalmazás előnézetét, és a bezáráshoz csúsztassa felfelé a képernyő tetejét. Indítsa újra készülékét, és nyissa meg a Fotók alkalmazást - nézze meg, hogy a Memories a várt módon működik-e.

Még mindig nem lát emlékeket vagy memóriazenét?

Ha továbbra is problémát tapasztal a Photo App Memories megtekintésével, szerkesztésével vagy létrehozásával, akkor lehetséges, hogy újratelepítenie kell az iOS Photos alkalmazást. Sajnos ez azt jelenti, hogy újratelepíti az iOS-t, mivel nem lehet csak egy részét újratelepíteni. Javasoljuk, hogy újratelepítse iOS-jét az iTunes segítségével, mivel ezek a telepítések általában sokkal stabilabbak.

Az iTunes újratelepítéséhez használja az iTunes helyreállítási módot

 • Frissítse számítógépét az iTunes legújabb verziójára
  1. Ha nem rendelkezik számítógéppel, kérdezze meg egy barátját vagy családtagját, vagy keresse fel a közeli Apple Store-ot vagy az Apple viszonteladót
 • Készítsen biztonsági másolatot eszközéről az iTunes vagy az iCloud használatával (az iTunes előnyben részesítve)
 • Válassza le az iDevice készüléket, és zárja be az iTunes alkalmazást
 • Csatlakoztassa az iDevice-t a számítógépéhez, és nyissa meg az iTunes alkalmazást
 • Amikor az iDevice csatlakozik, végezzen erő újraindítást
  • IPhone 6S vagy annál régebbi plusz az összes iPad és iPod Touch esetén nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  • IPhone X, iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készülékeken: Nyomja le és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • Válassza a Frissítés lehetőséget, amikor megjelenik a Visszaállítás vagy a Frissítés lehetőség, majd válassza a Frissítés lehetőséget
  • Az iTunes az adatok törlése nélkül próbálja újratelepíteni az iOS-t
  • Ha a frissítés 15 percnél tovább tart, és az eszköz kilép a helyreállítási módból, hagyja befejezni a letöltést, és próbálja újra
 • A frissítés befejezése után kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az eszköz beállításához
 • Az összes lépés elvégzése után indítsa újra az iDevice alkalmazást
 • Nyissa meg a Fotók alkalmazást, és nézze meg, hogy a Memories működik-e!

Szeretjük Photo App emlékeinket!

Különösen kedveljük ezt a Memória videó funkciót, mivel az iCloudban tárolja emlékeit, így az összes iCloud-eszközön megtekintheti, beleértve az Apple TV-ket is! Miután ezeket az emlékeket szerkesztette iPhone-ján vagy más iDevice-jén, és elmentette az iCloud-fiókjába, bontsa fel őket a nappaliban lévő Apple TV-n!

Tehát dőljön hátra, lazítson és tegyen egy túrát kedvenc pillanataiból és emlékeiből saját egyéni zenei partitúrájával. Az Apple valóban felhasználóbaráttá tette ezt a funkciót!

Legutóbbi hozzászólások