5 Kellenek alkalmazások a családi útra

Gyerekkoromban június volt az év legjobb hónapja - kint volt az iskola, és bejöttek a nyári vakációk. Családom számára a nyári vakáció az utat jelentette, az Egyesült Államok felfedezését jelentette a jó ole családi autónk (világoskék állomás) kocsi, amelyet szívesen hívtunk „A kék bombának”). A kocsiban tett kirándulások rengeteg látogatást jelentettek a benzinkutaknál és a pihenőhelyeken, így bármelyik gyerek használhatta a mellékhelyiséget, és harapnivalót kaphatott.

Következésképpen egy 5 órás utazás könnyen eltarthat 7 óránál vagy tovább - mind a gyerekek, mind a szülők számára, SOK idő volt. Ennyi együtt töltött idővel szüleimnek kreatívan kellett gondolkodniuk azokon a dolgokon, amiket mi gyerekek tehetünk az autóban, így nem őrjítenénk meg őket, és mindig azt kérdeznénk, hogy "ott vagyunk már?" Szüleim tehát rengeteg képregény- és kifestőkönyvet, játékot, amiket az autóban játszhattunk, és személyes kedvencem Mad Libs.

Manapság a szülőknek sokkal több lehetőségük van arra, hogyan szórakoztassák (vagy eltereljék a figyelmüket attól függően, hogy nézel ki) a nyári utazás során. Irgalmas módon iDeviceink teljesen új dimenziót adnak a gyerekek elfoglaltságának, így a vonaton, repülőgépeken vagy gépkocsikon megtett mérföldek mind boldogan elfoglaltak, és a fene sokkal kevésbé stresszes nekünk szülőknek!

A nyári vakáció pihentetése érdekében íme néhány alkalmazás, amelyeket az Apple Tool Box-nál szívesen használunk családi kirándulásaink során.

Térjünk rá!

Road Trip Bingo

Ezt a játékot könnyű játszani, és mindenkit bevonhat a családba egy út során. Amíg a gyerekek a hátsó üléseken játszanak, addig Ön vagy másodpilótája követi az utasüléssel az iPhone készülékét. A játékhoz kilenc különböző játéktábla tartozik. Az alkalmazás kínálatában szereplő alapvető társasjáték széles választékot kínál az utazás során gyakran látott táj bingócsempéihez, például autókhoz, állatokhoz, táblákhoz és a vidékhez.

A színes játéktábla számos lehetőséget kínál. Az Apple Tool Box gyerekei közül a kedvenc a rendszámtábla. A tábla lehetővé teszi az összes állapotlemez használatát, vagy kiválaszthat egy beállítást, és korlátozhatja a választásokat egy adott államra vagy régióra, ahova vagy ahova utazik. Az alap alkalmazás ingyenes és hirdetésekkel támogatott. A Road Trip Bingo egy szórakoztató, interaktív játék, amely rengeteg csalódást okozott számunkra az Apple Tool Box felnőtteknek.

Klasszikus Mad Libs

Ki tud ellenállni ennek? Nem én. Ez az a játék, amelyet számtalanszor játszottam útközben a családommal az iDevice előtti korszakban (vagy az idő hajnalán fiataljaink szerint.) Mad Libs soha nem öregszik meg és nem fárad el. Több mint 500 plusz 4+ minősítéssel rendelkező értékelésével érdemes megnézni az összes családi kirándulást. A Mad Libs a legfiatalabbak és a legidősebbek kreatív és buta oldalát hozza ki - és ez magában foglalja a nagypapát is. Mindenki vidám történeteket készíthet, csak egy ige hozzáadásával.

Az egyik szép szolgáltatás, amelyet értékelünk a Mad Libs-ben, a beépített gyerekbarát felhasználói felület. A gyerekek nagyon szórakoznak, és ugyanakkor (tudomásuk nélkül) megtanulják az intelligens szóválasztásokat, miközben használják az alkalmazást. A Mad Libs mind a gyerek, mind a nagyszülő „nagyon klassz” -nak minősül, és az alapváltozat ingyenes! A további tartalom ára 1,99 USD, ideértve a vadonatúj „Wimpy gyerek naplóját” is.

Rajzasztal

Ha fiataljai kifestőkönyvekkel foglalkoznak, nem fogják unni a Rajzasztalt. Több mint 6 millió felhasználóval ez az alkalmazás mindenki számára kínál valamit. A beépített gyerekasztal lehetőséget nyújt a gyerekek számára, hogy mindenféle szórakozást élvezzenek a rajzolással. Rajzolhatnak zenével és varázspálcákkal (és amit a gyerek nem szeret a varázspálcákkal).

Ha iPad Pro modelleket használ, az alkalmazást a legjobb rajzélmény érdekében optimalizálták. Tehát legközelebb, amikor fiatal művészével útnak indul (vagy a levegőbe), töltse le ezt az alkalmazást, és induljon el a kreativitás. Az alapváltozat ingyenes, szükség esetén frissítésekkel elérhető.

500 színező oldal

Ha a gyerekeid inkább színeznek, mint rajzolnak, tedd ezt az 500 színező oldal alkalmazást neked és fiatalodnak. Ez az alkalmazás kifejezetten a 6-8 éves gyerekeknek készült, és számos kategóriát támogat, beleértve a gyors autókat, a tündéreket, az állatokat és természetesen az Apple Tool Box Kids által szeretett dinoszauruszokat! Három nehézségi fokozat létezik, könnyű, közepes és nehéz - ezek biztosan órákon keresztül kihívást jelentenek a gyerekek számára. A Lite verzió ingyenes, és igény szerint (vagy szükség szerint) vásárol frissítéseket.

4 kép 1 szó

Ez az egyik kedvencem, mert különösen szórakoztató olyan felnőttek számára, mint én, akik szeretnek bután és játékosak lenni, és (néha) gyerekként viselkednek utazás közben. A Four Pics One Word egy nagyon egyszerű, mégis igazán addiktív játék, amely négy képet mutat. Önnek (oké ... vagy a gyerekeinek) ki kell állnia egy szót, amely a közös szál az összes képen fut. Ez a puzzle szórakoztató játék, és rengeteg rejtvény van a könnyűtől a nagyon nehézig.

Játszhat egyedül, vagy átadhatja az eszközt, így mindenki benne van. Utazásaink során azt tapasztaltuk, hogy a 4 Pics 1 Word játék nagyszerű módja az idő gyors eltöltésének. Felhívjuk figyelmét, hogy a besorolás 12 éves vagy annál idősebb, de azt tapasztaljuk, hogy a Four Pics One Word minden korosztálynak örül, fiataltól az idősig. Az alapverzió ingyenes.

Összegzés

Ki nem szereti a nyári vakációt? Az az elgondolás, hogy elkerüljük az egészet, és élvezzük a kis időt a családunkkal, az az egyik dolog, ami egész évben tart bennünket. A családi kirándulások szórakoztatóak, kikapcsolódások a stressztől. De egy hosszú autóút vagy váratlan késés a repülőtéren nagyon gyorsan megváltoztathatja ezt a harmóniát abszolút nyomorúsággá. Használjuk ki az iDeviceink erejét, hogy eloszlassuk az esetleges katasztrófákat, és töltsünk le néhány szórakoztató családi játékalkalmazást, mielőtt útnak indulunk. Apple Tool Box családunk ellenőrizheti, hogy ezek az alkalmazások némi nyugalmat árasztanak-e a szülőknek, és fiatal utasainkat boldoggá és elfoglaltá teszik. Remélhetőleg ezek az alkalmazások csökkentik vagy kiküszöbölik azt a számot, amikor a szülőknek el kell viselnünk egy újabb „ott vagyunk már?”

Legutóbbi hozzászólások