Az Apple kiadja az iOS 9.3 Beta 3 fejlesztőket (letöltés)

Ezt a hétfőt rögtön azzal kezdjük, hogy újabb bétaverziót kapunk az Apple-től. Ma a vállalat új funkciók, de fejlesztések nélkül dobta piacra az iOS 9 beta 3 verziót (a 13E5200d gyártási száma) a fejlesztők számára.

Az iPhone és iPad felhasználók most letölthetik a legfrissebb frissítést az OTA frissítéssel a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés menüpont megnyitásával. Még értesítést is kaphat, ha most közli velünk, hogy van egy új béta frissítés.

Az iOS 9.3 béta verziójában az Apple bemutat egy új beépített funkciót, amelyet a legtöbben már ismerünk és / vagy használunk, korábban Night Shift Mode néven. Dióhéjban: ez egy éjszakai mód funkció, amelyet az Apple hivatalosan kiadott iPhone, iPod touch és iPad készülékeikre.

Muszáj elolvasni: Hogyan lehet visszaminősíteni az iOS 9.3 bétáról az iOS 9.2-re

Csökkenti a kék fény mennyiségét azáltal, hogy az iOS készülék kijelzőjét melegebb színspektrumra helyezi. Az opciók rugalmasak, és beállíthatja, hogy melyik legyen a legjobb az Éjszakai váltás mód engedélyezéséhez.

Szóval, mi az igazán új az iOS 9.3 Beta 3-ban? Nos, a T-Mobile hibajavításán és a Verizon Wi-Fi hívások támogatásán kívül semmi.

Azok a Verizon-felhasználók, akik iPhone-jukat a hálózaton használják, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül tudnak telefonálni, ha gyenge a mobil kapcsolat. Az iOS 9.3 beta 3 a T-Mobile hibát is kijavítja, ahol megakadályozza az alkalmazások cellás kapcsolaton keresztül történő betöltését.

Egyelőre ennyi, ha bármilyen új funkciót lát ebben a frissítésben, mindenképp ossza meg velünk. Ha Ön iOS fejlesztő, vegye le az Apple Developer Program firmware-jét.

Legutóbbi hozzászólások