A Safari felhasználói ügynökének megváltoztatása - Apple Toolbox

Ha webfejlesztő vagy, és több böngészőben is tesztelned kell webhelyed teljesítményét, akkor ez az oktatóanyag az Ön számára! A Safari felhasználói ügynökének megváltoztatása után egy másik webböngészőt fog utánozni a Safari. Ez rengeteg időt takarít meg Önnek, és a weboldalak tesztelését pillanatok alatt elvégzi.

A Safari felhasználói ügynökének módosítása

Az indításhoz indítsa el Szafari. Miután teljesen elindult, nézzen a Apple Eszköztár. Amikor ezt megteszi, megjelenik egy opció, amely fel van címkézve Szafari. Kattintson erre a lehetőségre, és megjelenik egy legördülő menü. Ebben a menüben kattintson a gombra preferenciák választási lehetőség. Most megjelenik egy felugró menü.

Nézzen az ablak jobb felső sarkába. Megjelenik egy feliratú gomb Fejlett, kattintson erre az opcióra. Most nézzen az ablak alja felé. Megjelenik egy feliratú opció „Fejlesztési menü megjelenítése a menüsorban”. Aktiválja ezt az opciót az opciótól balra található jelölőnégyzetre kattintva. Most bezárhatja ezt az ablakot.

  • HTML-kód megtekintése a Safari böngészőben
  • A Web Inspector használata a Safari alkalmazásban iPad vagy iPhone készülékén

Nézze meg a jobb oldala felé Apple Eszköztár. Megjelenik egy feliratú opció Fejleszteni. Kattintson erre a lehetőségre. Amikor ezt megteszi, megjelenik egy legördülő menü. Ebben a legördülő menüben mutasson az egérrel a Felhasználói ügynök választási lehetőség. Most kiválaszthatja az utánozni kívánt böngészőt.

Olvassa el a Safari legfrissebb cikkeit

2018/2019-ben a Safari és az icloud kulcstartó fokozott integrációja történt, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy mentse a Jelszavakat, és megváltoztassa a viselkedést az erős jelszavakkal történő automatikus kitöltés érdekében.

  • Hogyan lehet eltávolítani egy weboldalt a Safari 'Never Save' jelszóbeállításából

2019-ben egyre több olyan eset is előfordult, amikor a felhasználók azt tapasztalták, hogy a Safari-t rosszindulatú tevékenység miatt irányítják át a Bingbe. Így gondoskodhat erről az átirányításról.

  • Hogyan lehet kijavítani a Safari átirányítását a Bing kártevőre

Köszönjük, hogy megnézte ezt az AppleToolbox oktatóanyagot. Nézzen vissza hamarosan további Apple-tartalmakért.

Legutóbbi hozzászólások