Az iPhone Vezérlőközpont testreszabása az iOS 11 használatával

Az Apple újratervezte aláírás-vezérlő központját az iOS 11-gyel. És igen, az iOS 11-től kezdve valóban testre szabhatja a vezérlőközpontot jailbreak nélkül !!!Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan teheti ezt meg, és hogyan teheti iPhone vezérlőközpontját valóban sajátjává az új iOS 11 használatával.

Az iOS 10 kiadásakor sok felhasználó nem volt túl elégedett az újratervezett vezérlőközponttal. Ennek egyik fő oka az volt, hogy nem sikerült testre szabni a vezérlőközpontot. Nem tudta megváltoztatni. Ehelyett a dobozból ki kellett adnia az összes megjelenített kezelőszervet.

Többé nem!

Az iOS 11-től kezdve az Apple további testreszabási lehetőségeket kínál a vezérlőközpontnak.

Az új iOS 11 vezérlőközpont

Amikor az iPhone-on felfelé csúsztatással érheti el a Vezérlőközpontot, nem hagyhatja ki az újonnan tervezett vezérlőközpontot.

Könnyű és hűvös függőleges csúszka vezérlők állnak rendelkezésre a képernyő fényerejének és hangerejének szabályozásához. Nem kell többé a hangerőszabályzóval babrálni.

Az ikonok tisztábbnak és jól szervezettnek tűnnek a teljes oldalon. Amikor 3D-s érintéssel megérinti az egyes ikoncsoportokat, az részletes ikonokat nyit meg egy új oldalon. Például a Repülőgép mód ikonok megnyomásával részletes műveletek nyílnak meg, amelyeket megtehet.

Ott van, és nagyon könnyen elérhető. És ami a legjobb, mivégül hozzáadhatja az „alacsony fogyasztású üzemmódban” kapcsolót a vezérlőközponthoz !!!

Az új „Ne zavarjanak vezetés közben” funkciót a vezérlőközpontban is elérhetővé tették a könnyű hozzáférés érdekében. Tetszik a funkció mögött rejlő ötlet, mivel ez segít a Biztonságban. (Az Apple érdekli!)

A legjobb az, hogy mostantól testre szabhatja a Vezérlőközpontban látottakat. 17 különböző vezérlő közül választhat, amelyeket a vezérlőközpontban szeretne.

Vezérlőközpont testreszabása iOS 11

Nyissa meg a Beállítások> Vezérlőközpont lehetőséget

Két lehetőség van. Az első lehetővé teszi a Vezérlőközpont letiltását az alkalmazásokon belül. Ha engedélyezve van, megakadályozza, hogy a Vezérlőközpont megjelenjen, amikor felcsúszik az alkalmazásokban. A Vezérlőközpont továbbra is elérhető a kezdőképernyőn.

A Vezérlők testreszabása második lehetőség lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, mely funkciókat szeretné megjeleníteni a Vezérlőközpont felcsúsztatásakor.

Testreszabhatja a kezelőszerveket

Érintse meg ezt a lehetőséget, hogy kiválassza, mit szeretne megjeleníteni a Vezérlőközpont képernyőn.

Az első szakasz neve „Belefoglalás”

Itt adhatja meg, hogy mely kezelőszerveket kívánja felvenni a vezérlőközpontba. Ezeket a vezérlőket úgy is elrendezheti, hogy a kívánt sorrendben jelenjenek meg: egyszerűen húzza az ikon melletti vízszintes sávokat, és rendezze újra.

Az összes elérhető vezérlő mostantól a „További vezérlők” alatt látható.

Egyszerűen érintse meg a vezérlő melletti „+” gombot, és hozzáadja azt a „Belefoglalás” szakaszhoz. Miután hozzáadta a vezérlőket, a kívánt sorrendbe rendezheti őket. Nagyjából hozzáadhatja az összes vezérlőt, ha akarja.

A legjobb gyakorlat az lenne, ha a legnépszerűbb 4–5 kedvenc vezérlőt felvenné a vezérlőközpontba, hogy az kényelmesebbé és jól nézzen ki.

Van néhány kivétel, amit törölhet az irányítóközpontból az iOS 11 rendszerben. Például: A zene, a képernyő fényereje, a hangerő-szabályozás, a képernyő tükrözés, a "Ne zavarjanak", a zárolási mód és a wi-fi vezérlők nem távolíthatók el. Még akkor is, ha az összes vezérlőt törli a vezérlőközpont „Belefoglalás” részéből, ezeket alapértelmezés szerint megtalálja a vezérlőközpont képernyőn.

Ezen a ponton még nem láttunk rendelkezést harmadik felek vezérlőinek hozzáadásáról az irányítási központba. Ez a jövőben változhat. Még várat magára.

Egyelőre azok a felhasználók, akik valamivel több autonómiát akartak a vezérlőközponttal, örüljenek!

Legutóbbi hozzászólások