A 10 legfontosabb Mac emulátor, amelyet le kell töltenie

Mindannyian szeretjük a Mac gépeinket, még azok is, akiknek nincs, vágynak rá! Sok minden van a Mac-en, ami miatt beleszeret. A képernyő, a felbontás, a világon kívüli kivitelezés, a funkcionalitás; a szerethető tulajdonságok listája folytatható.

Nem túl gyakran, de eljön az idő, amikor megpróbál egy alkalmazást futtatni Mac rendszeren, hogy kiderítse, hogy az nem kompatibilis vele. Néha ezek az alkalmazások annyira fontosak a futtatáshoz, hogy azon gondolkodunk, hogy áttérünk egy másik operációs rendszerre. Meg kellett küzdenem ezzel a helyzettel, amikor egy bonyolult Excel-modellt próbáltam felépíteni az MS-Office for Mac-en. Új billentyűparancsok, különböző opciókkal rendelkező makrók, amihez a Windows rendszerén szokott, kissé ijesztő lehet ... De mi van a szerelemmel? Nem könnyű, tudjuk!

Bejön a megváltó

Itt jön jól egy Windows emulátor Mac-hez, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a csak Windows-os alkalmazásokat zökkenőmentesen használjuk Mac-en. Valójában sok Windows emulátor a mac-hoz könnyen elérhető, némelyik jó, és néhány nem olyan jó. A legtöbb dolog a virtualizációs és emulációs eszközökben az, hogy a Mac-en futó szoftverek, mint például a víruskereső vagy a tűzfal, jól működnek a telepített Windows operációs rendszerrel.

A különbség a virtualizáció és az emuláció között

Vékony vonal van a virtualizáció és az emuláció között. A fő különbség az Ön által használt Apple rendszeré. Az Intel Mac-eket támogató opciókat virtualizációnak nevezzük, a Power PC Mac-eket támogatóak pedig emulációk

Kiválasztottuk a legjobb 10-et a tételből, és reméljük, hogy megtalálja az Ön igényeinek tökéletesen megfelelőt. Tehát minden további nélkül térjünk vissza a listánkra ...

  1. Kiképzőtábor

Ez egy beépített eszköz a Windows telepítéséhez a Mac számítógépére. Összességében egyszerű folyamat, csak a Windows regisztrált és licencelt példányára van szüksége. Először telepítenie kell a Boot Camp alkalmazást, ehhez az alkalmazások> segédprogramok> boot camp menüpontra kell lépnie. Zárjon be minden megnyitott programot, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a boot camp telepítéséhez. A telepítés során a rendszere külön partíciót hoz létre a Windows számára.

Miután befejezte a boot camp telepítését, itt az ideje a Windows telepítésének. Helyezze be a CD-t, és kövesse az egyszerű telepítési utasításokat. Miután elkészült, most lehetősége van indítani a gépet Mac vagy Windows OS rendszerrel az indításkor az „Option” gomb megnyomásával.

Hogy megtudja, melyik verzió támogatja a boot camp-et, tekintse meg ezt a cikket.

  1. Borosüveg

Ha csak egy olyan alkalmazást szeretne használni és telepíteni, amely nem működik mac-on, akkor a Wine Bottler tökéletes partnere lehet. Nem kell telepítenie a teljes Windows operációs rendszert, és így nem kell partíciót sem létrehoznia.

  1. WinOnX

Egy másik nagyszerű alkalmazás, amely megkímél a Windows operációs rendszer mac-ra történő telepítésétől. A WinOnX (vagy a Windows OS X rendszeren) a Wine-on alapul, és az OS X 10.6-os és újabb verzióira telepíthető. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legtöbb Windows alkalmazást telepítsék a Mac-re, de még mindig vannak olyanok, amelyek kompatibilitási problémákkal küzdenek. Minden ilyen esetben a WinOnX mindig aktív és rendkívül reagáló fejlesztői csapata hasznos.

  1. Citrix XenApp

Az egyik legmenőbb alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bármelyik Windows alkalmazást élvezhessék Mac-en. Várjon egy másodpercet, nemcsak a Mac, de a XenApp is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen alkalmazást bármilyen eszközön használhassanak - most ez fantasztikusan hangzik, nem? Az összes alkalmazás tárolva, mentve van, és adatbázisból érhető el. Valószínűleg az a legjobb ebben az alkalmazásban, hogy még akkor is működik, ha a felhasználó offline állapotban van.

  1. Wineskin Pincészet

Ez a listán szereplő alkalmazások közül a legtehetségesebb. A Wineskin Winery portokat hoz létre, amelyek úgy módosítják a Windows-alkalmazásokat, hogy azok zökkenőmentesen működjenek a Mac-en. ÉS a legjobb rész? Az alkalmazás teljesen ingyenes!

  1. Virtuális doboz

Valószínűleg a leghíresebb a listánkban, a Virtual Box okokból híres. Először is, a VB nyílt forráskódú és így ingyenes! Az alkalmazás is folyamatosan fejlődik, ezért ha valami nem működik zökkenőmentesen a rendszerén, akkor számítson rá, hogy hamarosan megoldódik. Másodszor, ez az alkalmazás nem csak virtuálisan állítja be a Windows rendszert, hanem támogatja a Linuxot és más operációs rendszereket is. Harmadszor, a hardver és az operációs rendszer közötti szinkronizálás közel tökéletes. A fényképezőgép, a CD-meghajtó, a nyomtató stb. Tökéletesen működnek több operációs rendszeren.

  1. Virtuális PC Mac-hez

A legjobb emulátor azoknak a felhasználóknak, akik „hálózatosabbak”. A Mac virtuális PC megmentheti a Mac iránti szeretetünket, és használhatjuk a Windows alkalmazásokat anélkül, hogy teljesen el kellene búcsúznunk a Mac-től. Nem számít, milyen operációs rendszert használnak, megoszthatja az információkat a hálózaton, amikor a Virtual PC for Mac rendszert használja. Az alkalmazás egy kicsit drága, és 129 dollárért megvásárolható.

  1. CrossOver Mac

Szerezzen be CrossOver Mac-et csak 39 és 59 dollár között, és kezdje el használni a Windows bármelyik alkalmazását anélkül, hogy virtuális környezetet kellene létrehoznia, vagy a Windows friss / regisztrált példányát telepítenie kell. Nincs szükség újraindításra, csak futtassa a programot és vele együtt a használni kívánt Windows alkalmazást.

  1. VMware Fusion

Tetszik az ötlet, hogy teljes Windows nézetet kapjon, a Windows és a Mac alkalmazásokat külön ablakban nyissa meg és így tovább? Ha igen, akkor próbálja ki a VMware Fusion programot. A Windows-alkalmazások Mac-en való használata a VMware Fusion segítségével natív érzetet kölcsönöz a felhasználóknak. Az alkalmazás összes előnyével és funkciójával összehasonlítva a 34,95 dolláros árcédula nem túl sok.

  1. Párhuzamok

Ahogy a neve is sugallja, a Parallels lehetővé teszi a Windows alkalmazás párhuzamos használatát a Mac OS rendszeren. Körülbelül 69 dollárért kapható, a Parallels nagyon könnyen telepíthető, és a rendszer újraindítása nélkül is használható. Kombinálja a VMware Fusion összes előnyét és funkcióját, és tegye hozzá azt a tényt, hogy az olyan opciók, mint a szülői felügyelet, amelyet a Mac-en állítottak be, még a Windows felületén is működni fognak - ennek eredménye a Parallels.

Utolsó kicsit ...

** A 64 bites Windows operációs rendszer nem kompatibilis bizonyos Mac-ekkel.

** Mindig készítsen biztonsági másolatot az adatairól, mielőtt megpróbálja megkísérelni a Windows Mac rendszerre történő telepítését.

Legutóbbi hozzászólások