Testreszabhatja iPhone csengőhangjait - Konvertáljon mp3-t m4r-be

Az iPhone csengőhangjának testreszabása egyszerű módja annak, hogy egyéniséget adjon a telefonjához, és mégis mindig meglepődöm azon, hogy milyen kevesen tudják, hogyan kell ezt ténylegesen megtenni. De azt hiszem, ez nem olyan meglepő, tekintve, hogy az iTunes milyen borzalmas lehet a tartalom átvitele a számítógép és az iDevice között.

Először is meg kell találnia néhány jó csengőhangot. Én személy szerint inkább a minimálisabb hangnemeket részesítem előnyben, olyanokat, amelyek miatt a munkatársak nem permeteznek kávét a számítógép képernyőjükre, amikor az hirtelen átcsap az irodán. A gyors google keresésen keresztül találhat néhány jót, és sok olyan webhely létezik, amelyek ingyenesen kínálják őket, ezért nem sorolom fel itt az összeset. Ha azonban van egy tartalék tíz dollárja, jó minőségű hangokat szeretne vásárolni, akkor javasoljuk a Cleartones felkeresését. Diszkrét hangok, gyönyörűen rögzítve élő hangszereken, és mindenképpen érdemes megnézni, ha eredeti hangokat szeretne a telefonjára.

Megjegyzésként választhat zeneszámok vagy egyéb hangfájlok részeit is, amelyeket szerkeszthet és csengőhangként használhat. Az alkalmazásboltban számos olyan alkalmazás található, amelyek ezt megteszik, amelyek közül néhány ingyenes. Bárhogy is szerezzük be a csengőhangokat, nem olyan nehéz átvinni őket a telefonunkra, de először át kell alakítanunk őket m4r csengőhangfájlokká. Itt van a folyamat:

  • Húzza az iTunes fájlba a csengőhangként használni kívánt mp3 fájlt
  • Kattintson a jobb gombbal rá, és válassza az ‘AAC verzió létrehozása’ lehetőséget.

  • Új fájl jelenik meg az mp3 verzió alatt. Kattintson jobb gombbal erre az újra, és válassza a „Megjelenítés a keresőben” lehetőséget. Megjelenik egy kereső ablak, amely a fájlt mutatja.
  • Most törölje az AAC verziót az iTunes-ból, de a fájlokat kérésre őrizze meg.

  • Nevezze át az újonnan elkészített AAC verziót a Finderben .m4a-ról .m4r-re
  • Most térjen vissza az iTunes alkalmazásba, és lépjen a Fájl - Hozzáadás a könyvtárhoz (cmd + o)
  • Keresse meg az imént készített m4r fájlt, és adja hozzá
  • Most lépjen az iTunes „Hangok” részéhez, és ott kell lennie, készen áll a telefonjával való szinkronizálásra.

Miután szinkronizálta a csengőhangokat a telefonjával, mint bármely más zenét vagy alkalmazást, egyszerűen lépjen az iPhone készülék Beállítások alkalmazásának „Hangok” beállításaihoz. Válassza a „Csengőhangok” lehetőséget, és az újonnan szinkronizált hangokat ott kell megjeleníteni fent, az alapértelmezettek felett.

Összefüggő:

  • iPhone-probléma: Hiányzó csengőhangok az iOS 5 frissítése után
  • Egyszerű lépések az egyéni iPhone csengőhangok létrehozásához ingyen

Legutóbbi hozzászólások