Az Apple Watch olvasási nyugtáinak engedélyezése vagy letiltása

Az Apple Watch praktikus eszköz a barátaival és a családjával való kommunikáció során. Mindannyian voltunk olyan helyzetekben, amikor gyorsan elolvastunk egy üzenetet az óránkról, de valóban nincs időnk válaszolni rá. Ilyen helyzetekben jó gyakorlat letiltani az Apple Watch olvasási nyugtáit, és elsősorban azokat megakadályozni!

Néha az Apple Watch elküldi az olvasási nyugtákat is, amikor még nem volt alkalma részt venni az üzenetben. Minden alkalommal megtörténik, amikor a csuklóját felemelve megjelenik egy üzenet, és kiválasztja az „Elvetés” lehetőséget.

Gyorsan tiltsa le az Apple Watch olvasási bizonylatait

Így engedélyezheti vagy letilthatja az Apple Watch Üzenetekhez társított olvasási nyugta funkcióját.

  • Először nyissa meg a Watch alkalmazást iPhone-ján. Érintse meg a „Saját óra” elemet, görgessen lefelé, és válassza az „Üzenetek” lehetőséget

  • Ezen az Üzenetek képernyőn válassza az Egyéni lehetőséget az iPhone tükrözésével szemben

  • Ezen a képernyőn számos különböző lehetőséget talál. Görgessen lefelé, és keresse meg az „Olvasási nyugták küldése” opciót. Ennek használatával engedélyezheti vagy letilthatja az Apple Watch nyugtázási funkcióit

Az olvasási nyugták elnyomásának másik alternatívája az Apple Watch gyors válasz funkciója. Amikor megjelenik egy üzenet az Apple Watch-on, görgessen lefelé a képernyőn, és olyan opciókat fog látni, mint a „Köszönet” vagy a „Beszélj később”, amelyeket kiválaszthat az emojikkal együtt, hogy elkészítsen és küldjön egy gyors választ.

Ezzel megbizonyosodhat arról, hogy az üzenet küldője tudja, hogy megkapta az üzenetet.

Egyéb Apple Watch-problémák?

Ha más problémái vannak az iMessage használatával az Apple Watch-on, kérjük, tekintse meg az iMessage-problémák megoldásával kapcsolatos részletes bejegyzéseinket az Apple Watch-on.

Reméljük, hogy tetszett ez a rövid tipp. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése vagy kedvenc tippje van megosztani!

Legutóbbi hozzászólások