A Digital Touch használata az üzenetekkel az iOS 10 rendszerben

Az iOS 10 új Messages alkalmazásával az Apple számos új funkcióval és testreszabással egészítette ki az iMessage felhasználói számára. Ezen új funkciók egyike, amelyet az Apple Watch vett át, a Digital Touch.

Az Apple Watch digitális érintése lehetővé tette, hogy az órára jellemző funkciókat, például a Force Touch és a pulzusmérés funkciót használja, személyesebb üzenetek küldésére, például valakinek a tényleges szívdobbanás küldésére.

Az iOS 10-en elérhető Digital Touch valójában inkább a szórakozás a barátokkal, mivel lényegében az Messages-be épített előzetes markdown-szerkesztő. Nincs pulzusmérés, és a 3D érintés nem befolyásolja az üzeneteket.

Ennek ellenére rengeteg köze van a Digital Touch-hoz. Így kell használni:

Az Üzenetek legtöbb új funkciója a billentyűzet fölötti szövegmező mellett jelenik meg. Itt három gombot lát: egy a kamerához, egy a digitális érintéshez és egy az App Store-hoz.

Miután rákattintott a Digital Touch gombra, kap egy mini digitális érintőképernyőt, néhány alapvető utasítással, egy színváltóval és egy videofelvétel lehetőségével. A jobb alsó sarokban található nyílra kattintva elindul a teljes digitális érintés.

Itt szerkesztheti a fényképeket, és képeket adhat hozzá a szerkesztésekhez. Két ujjal lenyomva tartva szívdobbanás következik be, ha ezt a két ujjat lehúzza, akkor megszakad a szíve. Ha egy ujjal lenyomva tartja, akkor létrejönnek azok a „csapok”, amelyek megtalálhatók a watchOS-ban, és a rajz a szokásos módon működik.

A bal alsó sarokban lévő fényképezőgépre kattintva új videót vagy képet rögzíthet szerkesztésre.

Miután elküldte az üzeneteit, a fogadó felhasználó pontosan megnézheti őket, amint rajzolta őket, és pontosan lejátszhatja, amit tett.

A Digital Touch idén ősszel elindul az új iOS 10-es Messages alkalmazás mellett, de még ma kipróbálhatja az iOS 10 Beta programmal. Ha többet szeretne megtudni a béták telepítéséről, olvassa el útmutatónkat.

Legutóbbi hozzászólások