Hogyan lehet bezárni az összes Safari-oldalt egyszerre az iPhone-on

Szerette volna már egyszerre bezárni a Safari összes oldalát az iPhone készülékén? Ha túl sok oldalt nyit meg a telefonján, lelassíthatja készüléke teljesítményét. Az összes oldal egyesével történő bezárása az egérmutatással még mindig gyors folyamat, de bosszantó lehet. Az oldalak rendezéséhez és a friss kezdéshez érdemes alkalmanként egyszerre bezárnia az összes nyitott oldalt. Ne feledje, hogy jelenleg nincs közvetlen módja annak, hogy bezárja az összes oldalt. De van egy trükk az összes oldal bezárásához a privát böngészés mód használatával. Így:

1. Nyissa meg a Safari alkalmazást

2. Érintse meg a Tabs (vagy oldalak) ikont a jobb alsó sarokban, ahol láthatja az összes megnyitott oldalát a Safari-ban, beleértve, ha van, az iCloud lapjait és a többi eszközén található oldalakat.

3. Érintse meg a Privát lehetőséget

4. Most megkérdezi, hogy „Bezárja-e az összes oldalt?” Koppintson az Összes bezárása elemre. Minden oldal bezárul, de a privát böngészési módot is elkezdi használni.

5. A privát módból való kilépéshez érintse meg az Oldalak ikont, majd a Privát lehetőséget.

Vegye figyelembe, hogy a fent leírt lépések bezárják az iPhone összes nyitott oldalát. De nyilvánvalóan nem zárja be az iCloud lapjait és oldalait. Vegye figyelembe azt is, hogy ugyanez a módszer akkor működik, ha az összes megnyitott lapot be akarja zárni a Safari iPad-en.

Kapcsolódó: A Safari Do not Track

Legutóbbi hozzászólások