Az iPod használata Flash meghajtóként

Ha gyakran tapasztalja, hogy otthon felejtette a flash meghajtót, de emlékszik az iPodjára, akkor ez az oktatóanyag az Ön számára! Ebben az oktatóanyagban bemutatjuk, hogyan használhatja iPod-ját külső tárolóeszközként. Ez lehetővé teszi a fájlok kényelmes hordozását útközben.

Ez az oktatóanyag csak nem iOS rendszerű iPod-okkal működik. Ide tartozik az iPod Nano, a Shuffle és a Classic. Mielőtt elkezdenénk, ellenőrizze, hogy rendelkezik-e az iTunes legújabb verziójával, és frissítette-e iPod-ját az iPod OS legújabb verziójára.

Lemez mód aktiválása

A kezdéshez csatlakoztassa iPod-ját a Mac-hez, és indítsa el az iTunes alkalmazást. Miután az iTunes teljesen elindult, nézze meg a „Eszközök” fejléc. Látni fogja iPod nevét. Kattintson rá.

Nézze meg az iTunes ablak alja alatt "Lehetőségek". Megjelenik egy feliratú opció “Lemezhasználat engedélyezése”. Válassza ezt a lehetőséget. Most nézzen az iTunes ablak jobb alsó sarkába. Megjelenik egy gomb, amely fel van címkézve "Alkalmaz". Erre a gombra kattintva alkalmazhatja a módosításokat és engedélyezheti a lemez használatát.

Fájlok átvitele iPod-ra

A Lemezhasználat opció lehetővé teszi fájlok átvitelét iPod-ra és iPod-ról, mint egy flash meghajtót. Az iPod úgy csatlakozik a Mac-hez, mint bármely más külső tárolóeszköz.

Ha fájlokat szeretne átvinni iPodjára, nézze meg az asztalát. Az iPod-ot külső meghajtóként kell látnia. Egyszerűen húzza át a fájlokat az iPod készülékére az iPodjára, mint bármely más külső meghajtóra.

Köszönjük, hogy elolvasta ezt a bemutatót az Apple Tool Box-on. Nézzen vissza naponta további Apple-tartalmakért.

Legutóbbi hozzászólások