Hol vannak korlátozások az iOS 12 rendszerben? Megtaláltuk és még sok más!

Kíváncsi arra, hogyan állíthatja be a szülői felügyeletet iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékeken? Le kell tiltania vagy korlátoznia kell az alkalmazásokhoz, webhelyekhez és tartalmakhoz való hozzáférést? Ne keresse tovább a Korlátozásokat!

Ha megosztja iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékét gyermekeivel vagy más családtagjaival és barátaival, akkor valószínűleg a Korlátozások funkciót használja. Ez a funkció lehetővé teszi számunkra, hogy iDeviceinket Gyerekek módba helyezzük, ahol megakadályozhatjuk, hogy más felhasználók (azaz a gyerekeink) jogosulatlan alkalmazás- és zenevásárlást végezzenek, felnőtteknek szóló tartalmakat nézzenek meg, vagy meghatározott alkalmazásokat használhassanak. Azonban a korlátozásokat az iOS 12 rendszerben nem könnyű megtalálni!

Kövesse ezeket a rövid tippeket iPhone és iPad korlátozásainak megtalálásához és frissítéséhez

  • Keresse meg a Korlátozásokat a Képernyőidő beállításai között
    • Nyisd ki Beállítások> Képernyő időés érintse meg a gombotTartalmi és adatvédelmi korlátozások

Mi történt a korlátozásokkal az iOS 12 rendszerben?

A leghosszabb ideig a korlátozások voltak az iDevice Általános Beállításaink részei. De nem többet! A dolgok kicsit mások az iOS 12-ben, a képernyőidő bevezetésével.

A képernyő idő beállítása, nem alkalmazás

A képernyőidő egyik legzavaróbb dolga, hogy ez nem alkalmazás! A kezdőképernyőn nem talál képernyőidőt. Ehelyett a Képernyőidő a Beállítások alkalmazás része (Beállítások> Képernyő idő.)

Mi a képernyőidő iPhone vagy iPad készüléken?

Az Apple úgy tervezte meg a Képernyőidő funkciót, hogy mindannyiunknak jobb kezelést nyújtson az eszközeink használatával és az itt töltött idővel.

A Képernyőidő részletes tevékenységjelentéseket, statisztikákat és grafikonokat készít, amelyek részletezik az Ön (és bármely családtagja) által eltöltött teljes időt az egyes alkalmazáskategóriákban (például játékok, közösségi hálózatok, szórakozás, termelékenység, olvasás és referenciák, kreativitás stb.). )

A képernyő idő összegyűjti az adatokat az összes eszközről

A Képernyőidő beállítása pontos pillanatképet ad az iDevice használatáról, mivel az összes eszközön azonos Apple ID azonosítóval van bejelentkezve.

Tehát, ha ugyanahhoz az Apple ID-hez van csatlakoztatva iPad vagy iPod Touch és iPhone, akkor az összes statisztikát szinkronizálják és frissítik az eszközök között, beleértve az alkalmazáshasználatot, a pickupokat, az értesítéseket és így tovább.

Mindezen adatok összegyűjtéséhez az egyetlen követelmény, hogy minden eszközén fusson iOS 12 vagy újabb verzió.

A képernyőidő az összes szülői felügyeletet tartalmazza az iOS 12 rendszerben

A képernyőn belül a Tartalom és adatvédelem vezérlők lapja. Ezen a helyen tárolja az Apple a Korábbi iOS verziók Korlátozások funkcióját.

Ezeknek a vezérlőknek a eléréséhez létre kell hoznia egy képernyőidő-kódot. Miután létrehozott egyet, korlátozhatja az eszközén megengedett tevékenységeket, beállításokat és tartalmat.

Az Apple rengeteg kezelőszervet biztosít a szülőknek a tartalom szűrésére vagy a hozzáférés korlátozására, ezért szánjon rá időt arra, hogy áttekintse mindazt, amit az iOS 12 kínál szülői felügyeletéhez!

A képernyőidő megnyitása először? Beállítási korlátozások és szülői felügyelet

A képernyőidő (Beállítások> Képernyő idő> A képernyő idő bekapcsolása)először válassza ki a szülői felügyelet lehetőségeit

Az iDevice csak gyermekének szól? Válassza ki Ez az én gyermekem (eszköz) lehetőséget

  1. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a különböző képernyőidő-szolgáltatások beállításához, beleértve az állásidőt, az alkalmazáskorlátokat, valamint a tartalmat és az adatvédelmet
    1. Válassza a Nem most lehetőséget, ha nem kell beállítania a szolgáltatást, vagy ha még nem áll készen a beállítására
  2. Hozzon létre egy szülői kódot, és mindenképpen írja le, vagy mentse el olyan esetekre, amikor le szeretné tiltani vagy módosítani szeretné
    1. Ha elfelejtette a képernyőidő jelszavát, ebben a cikkben talál tippeket a képernyőidő jelszó visszaállításához

Amikor az iDevice a tiéd, de megosztani szándékozik, válassza az Ez az én iPhone elemet

  1. Ha gyermeke (vagy valaki más) használja az eszközét, érintse meg a elemet Tartalmi és adatvédelmi korlátozások
  2. Kapcsolja be a Tartalmi és adatvédelmi korlátozások beállítást
  3. Válassza ki, mely szolgáltatásokat szeretné letiltani
    1. Koppintson például az iTunes és az App Store vásárlások elemre az ilyen vásárlások és letöltések tiltásához
    2. Érintse meg azokat az elemeket, amelyeket nem szeretne engedélyezni (például alkalmazások telepítése, alkalmazások törlése vagy alkalmazáson belüli vásárlások), és válassza a lehetőséget Ne engedje
  4. Menjen végig a lehetőségek teljes listáján, és válassza ki, hogy mit és mit nem engedélyez - az alapértelmezett beállítás az Engedélyezés, ezért ügyeljen
    1. A Tartalom és adatvédelem számos lehetőség közül választhat, ezért szánjon rá időt ezen választások áttekintésére
  5. Miután elvégezte az összes választást, térjen vissza az előző képernyőre, és válassza a lehetőséget Használja a Képernyőidő-kódot
    1. Írja be a jelszót, amelyre emlékezni fog
    2. Erősítse meg a jelszót
    3. Írja le vagy mentse el későbbre a változtatások elvégzéséhez és a korlátozások letiltásához
    4. Korlátozásai aktívak
    5. Ha elfelejtette a képernyőidő-jelszót, ebben a cikkben talál tippeket a képernyő-idő-kód visszaállításához
  6. A letiltáshoz érintse meg ismét a Tartalom és adatvédelmi korlátozások elemet
    1. Adja meg a képernyőidő jelszót
    2. A tartalmi és adatvédelmi korlátozások kikapcsolásával kapcsolhatja vissza az iDevice teljes hozzáférését

Kapcsolja be a korlátozásokat BE, amikor a készüléket gyermekének vagy másnak adja át

  • Csak érintse megBeállítások> Képernyőidő> Tartalom- és adatvédelmi korlátozások
  • ToggleTartalmi és adatvédelmi korlátozások tovább
  • Ezután lépjen a Kezdőképernyőre
  • Mindezek a korábban beállított korlátozások mindaddig aktívak, amíg nem tiltja le őket a Screen Time jelszóval

Már használja a képernyőidőt, de be kell állítania a korlátozásokat és a szülői felügyeletet?

Ha korábban beállította a Képernyő időt, és nem szabott semmilyen korlátozást, ezeket bármikor felveheti!

  • Ha van egy Screen Time Passcode
    • Koppintson a Tartalom és adatvédelem korlátozásai elemre, és kapcsolja be
    • Kövesse a szakaszban felsorolt ​​3-4. Lépéseket „Ha az iDevice a tiéd”
    • Miután elvégezte az összes választást, érintse meg a bal felső sarokban lévő Vissza gombot, hogy visszatérjen a képernyőidő beállításainak fő oldalára
    • Lépjen a kezdőképernyőre
    • Korlátozásai mostantól aktívak. Kikapcsolásukhoz kövesse a 6. lépés utasításait
  • Ha nincs képernyőidő-kódja
    • Nyisd ki Beállítások> Képernyő idő
    • Kövesse az „Ha az iDevice a tiéd” szakaszban felsorolt ​​összes lépést

Van családmegosztási terved?

Ha családmegosztási terved van és családszervező vagy, akkor távolról is kezelheted az eszközöket és a képernyőidőt.

MenjBeállítások> Apple ID-profil> Családi megosztás>és válassza kiKépernyő időa Megosztott funkciók alatt.

Letiltja a korlátozásokat iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékén?

A Korlátozások kikapcsolása nagyon egyszerű a Képernyőidő használatával

  1. MenjBeállítások> Képernyő idő
  2. Koppintson a Tartalom és adatvédelem korlátozásai elemre
  3. Adja meg a képernyőidő jelszót, ha szükséges
  4. Kapcsolja ki a Tartalmi és adatvédelmi korlátozásokat

Ha letiltja a Korlátozásokat, akkor az elmenti a Korlátozások korábbi beállításait. Tehát legközelebb, amikor engedélyezi a Korlátozásokat, felhozza korábbi döntéseit arról, hogy mit "engedélyezhet" és mit "nem engedélyez".

Letiltja a képernyőidőt?

Ha azt szeretné, hogy iPhone, iPad vagy iPod Touch ne gyűjtsön adatokat az eszköz használatáról, akkor valóban kikapcsolhatja a képernyőidőt

  1. MenjBeállítások> Képernyő idő
  2. Görgessen le a Képernyő kikapcsolása elemig
  3. Adja meg a képernyőidő jelszót, ha szükséges

A képernyőn töltött idő kikapcsolásával eszközén törli az összes alkalmazást, webhelyet és értesítési előzményeket. Kikapcsolt képernyőidő esetén a készülék nem menti az adatokat. Csak a Képernyőidő újbóli engedélyezésével gyűjt adatokat.

Legutóbbi hozzászólások