A legjobb Apple Watch utazási alkalmazások a következő utazáshoz

Akár üzleti, akár alkalmi célból utazik rendszeresen, az Apple Watch megkönnyítheti utazását. Nyomon követheti a repüléseket, ellenőrizheti a szállodákat és előre megtervezheti mindezt a csuklójáról anélkül, hogy kiásná az iPhone készülékét.

Készüljön fel a következő üzleti útra, családi vakációra vagy egy hétvégi kiruccanásra ezekkel az Apple Watch utazási alkalmazásokkal.

Repüléskövetők

Kövesse nyomon járatait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy naprakész-e az időpontokban, késésekben, kapukban és terminálokban.

App in the Air

App in the Air az Apple Watch-on

Az Apple Watch alkalmazással az Air in Air segítségével a folyamat minden lépésén keresztül láthatja repülését. Kezdje a Bejelentkezéssel, majd csúsztassa ujját a Felszállás, Felszállás, Leszállás és az útvonal nézetének megtekintéséhez. Láthatja a kaput, a terminált, az idővonalat és a csomagolási listáját.

IPhone-on az alkalmazás lehetővé teszi a járatok lefoglalását, opciók hozzáadását a Sirihez és az összes utazás egyszerű megtekintését.

Az App in the Air ingyenesen elérhető az App Store-ban, az alkalmazáson belüli vásárlási lehetőségekkel valós idejű repülési riasztásokhoz, push értesítésekhez és hirdetéseltávolításhoz.

FlightStats

FlightStats az Apple Watch-on

Ha szeretne egy másik fantasztikus repülési nyomkövetőt a csuklóján, nézze meg a FlightStats-ot. Tekintse meg utazásait járatszámokkal, dátumokkal, időpontokkal és repülőterekkel. Megtekintheti a becsült indulási és érkezési időket a terminál és a kapu részleteivel, valamint adott esetben a késésekkel.

Az iPhone készüléken kereshet repülőjáratokat repülőtér, légitársaság, dátum, útvonal vagy járat szerint. Kövesse nyomon utazásait, nézze meg a repülőtéri információkat, és ossza meg a repülés részleteit.

A FlightStats ingyenesen elérhető az App Store-ban.

Szállodai segítők

Keressen egy szállodát menet közben, vagy ellenőrizze a meglévő foglalásokat ezekkel az alkalmazásokkal a szállásokhoz.

Hotels.com

Hotels.com az iPhone-on

A Hotels.com segítségével megnézheti foglalásait az Apple Watch-on, a hely térképével és részleteivel. Ha regisztrál a Hotels.com Rewards szolgáltatásra, akkor a csuklóján is ellenőrizheti pontjait.

Az iPhone-on kereshet kedvezményeket, megtalálhatja a közelben lévő helyeket, böngészhet a last-minute ajánlatok között, lefoglalhatja és fizethet az Apple Pay segítségével. Az alkalmazás Siri parancsikonokat, bejelentkezéssel kapcsolatos értesítéseket és útikalauzokat is kínál a foglalás után.

A Hotels.com ingyenesen elérhető az App Store-ban.

Airbnb

Airbnb az iPhone-on

Az Airbnb egy másik nagyszerű alkalmazás az Apple Watch hasznos funkcióival rendelkező szállásokhoz. Böngésszen és foglaljon helyet az iPhone-on, majd kommunikáljon a csuklóján lévő gazdagéppel.

Az iPhone-on található Airbnb segítségével érdekes tapasztalatokat, szálláshelyeket és kalandokat is megnézhet. Mentse utazásait, ellenőrizze az alkalmazás postaládáját, tekintse meg az értesítéseket, állítsa be a fizetési módokat és így tovább.

Az Airbnb ingyenesen elérhető az App Store-ban.

Utazástervezők

Ha olyan eszközöket szeret, amelyek segítenek megtervezni az utazás összes darabját egy helyen, akkor ezek az alkalmazások az Ön számára vannak.

TripIt: Utazástervező

TripIt az Apple Watch-on

A TripIt segítségével nyomon követheti az összes utazási tervét, beleértve a járatokat, szállásokat, autókölcsönzéseket és találkozókat. Készítse el az útitervet iPhone-on, majd tekintse meg az Apple Watch-on. A tevékenységektől a koncerteken át a színházig minden részletet könnyedén láthat.

Az iPhone készüléken megnézheti az utazási statisztikákat, valamint a közelgő és korábbi utakat. Így gyorsan láthatja, hogy hány országot vagy várost látogatott meg, és hány utat tett meg egy hűvös utazási naplóért.

TripIt: A Travel Planner ingyenesen elérhető az App Store-ban, alkalmazáson belüli vásárlással a pro verzióhoz, amely pontkövetőt, interaktív repülőtéri térképeket, viteldíjkövetőt és még sok mást tartalmaz.

Kajak

A Kajak segít megtervezni az egész utat a szállodai járatoktól az autókölcsönzőkig, hasznos ajánlatokkal és kedvezménnyel. A TripIt-hez hasonlóan egyszerűen hozza létre utazását tevékenységeivel, eseményeivel, foglalásaival és egyebekkel az iPhone-on, majd tekintse meg mindezt az Apple Watch-on.

Az iPhone-on található Kayak segítségével összekapcsolhatja e-mailjeit utazási üzenetekhez, hozzáadhat egy Siri parancsikont, valamint felfedezheti vagy felkutathatja a felkeresendő helyeket.

Kajak az Apple Watch-on

A Kajak ingyenesen elérhető az App Store-ban rengeteg kiegészítő funkcióval, ingyenesen.

Egyéb hasznos Apple Watch utazási alkalmazások

Ha további segítségre van szüksége utazás közben, nézze meg ezeket a további Apple Watch alkalmazásokat.

iTranslate Converse az Apple Watch-on
  • iTranslate Converse (Free with IAP): Érintse meg és tartsa lenyomva a beszédet; kiadás fordításra 38 nyelven.
  • Pénznem (ingyenes az IAP-val): Konvertáljon valutákat offline módban, és fogadjon átváltási árfolyamokat több mint 150 valuta és ország számára.
  • Roadtrippers (ingyenes az IAP-val): Fedezze fel a látnivalókat, festői pontokat, nemzeti parkokat és egyéb látogatható helyeket.
  • Citymapper (ingyenes): Megtekintheti a tömegközlekedési térképeket és a valós idejű indulásokat a világ bizonyos területein.
  • Sygic Travel Maps Offline (ingyenes az IAP-val): Szerezzen világszerte offline térképeket, utazás-tervezőt, város útmutatókat, és tekintse meg a túrákat és tevékenységeket.

Biztonságos utazás!

A legjobb Apple Watch utazási alkalmazások listája tartalmaz egy kicsit mindent. Remélhetőleg egy vagy több megkönnyíti a következő utat.

Már használja ezeket a praktikus utazási alkalmazásokat az Apple Watch számára? Vagy esetleg lát itt egy újat, amelyet tervez kipróbálni? Akárhogy is, tudassa velünk alább, és biztonságos utazást!

Legutóbbi hozzászólások