Az EnsenaSoft válaszol minden Mahjong Deluxe 3 Go kérdésére!

Hülye kérdésed van? Nagy! Ez a mi specialitásunk! Úgy gondoljuk, hogy minden kérdés jó kérdés. Ha gondolkodik, valószínűleg más is! Tehát segítsen olvasótársain, és minden kérdését közvetlenül a forráshoz adja!

Ezen a héten az EnsenaSoft játékfejlesztő válaszol minden beküldöttre Tedd fel a kérdéseket az iOS és iPadOS játékról Mahjong Deluxe 3 Go.

Térjünk rá!

Kérdések a Mahjong Deluxe 3 Go alkalmazásáról és beállításairól

1. Szinkronizálódik-e a játék az iPhone és az iPad között. Ha iPhone-on játszom, akkor az átveszi a pontszámaimat, amikor bekapcsolom az iPad-en?

A játék jelenleg nem szinkronizálja a pontszámokat az eszközök között.

2. Hogyan kapcsolhatom be vagy ki a zenét és a hanghatásokat? Van beállítási menü?

A játék közben megnyithatja a szünet menüt. Itt a gombok segítségével egyenként kikapcsolhatja a visszaszámlálási pontszámot, a zenét és a hangot. Kikapcsolás után kikapcsolva maradnak (még a munkamenetek között is), amíg újra be nem kapcsolják.

A szünet menü opciói a Mahjong Deluxe 3 Go alkalmazásban iPad és iPhone készülékekhez

3. Hogyan hallgathatom a saját zenémet játék közben a játék zenéje és hanghatásai helyett?

Ha a játék közben kikapcsolja a zenét a szünet menüben (lásd a fenti képernyőképet), és saját zene szól, akkor a játék folytatódik. A hangokat külön kikapcsolhatja vagy bekapcsolhatja.

4. Mitől lesz ez a Mahjong kiadás „deluxe” egy szokásos játékhoz képest?

A „Deluxe” az EnsenaSoft cím része. Úgy érezzük, hogy luxus a sokféle rejtvényünk és a véletlenszerű csempe elrendező motorunk miatt, így minden puzzle-t újra és újra eljátszhat, soha nem ugyanaz.

5. Van-e „pro” verzió az iPad számára?

Az iPad-en észreveheti, hogy a lapok nagyobbak, mint az iPhone. Az iPad csempék akkora méretűek, amilyet szántunk. Az iPhone verzióban valójában kinyújtjuk a csempeszélességeket, így könnyebben láthatók és kiválaszthatók. Kikapcsoltuk ezt a nyújtási funkciót egy verzióban, és sok felhasználói kérést kaptunk arra, hogy az átláthatóbbá tegyük őket az iPhone-on.

Az iPad csempemérete és a Mahjong Deluxe 3 Go iPhone csempemérete

6. Ha fizetem azért, hogy eltávolítsam a hirdetéseket az iPhone-ról, akkor az is eltávolítja a hirdetéseket az iPad-ről, amikor ugyanazt az Apple ID-t használom a játék letöltésére az App Store-ból?

Igen. A befizetés egyszer történik meg Apple ID-fiókjánként, és több eszközön is felhasználhatja, valamint a jövőben új eszközök beszerzésével.

Lehet, hogy a lehetőségre kell kattintaniaHirdetések eltávolítása az új eszközön, de akkor észleli korábbi vásárlását, és felajánlja annak ingyenes visszaállítását. Tehát csak egyszer fizeti a díjat.

A Mahjong Deluxe 3 Go automatikusan észleli, ha a Hirdetések eltávolítása opciót ugyanazon Apple ID használatával vásárolta több eszközön

Kérdések a Mahjong Deluxe 3 Go szabályairól

1. A Mahjong Deluxe 3 amerikai vagy kínai szabályokat követ-e? Mi a különbség a kínai és az amerikai mahjong között?

Kínában van egy mahjong játék is, amelyet 4 játékos játszik. A Mahjong Deluxe 3 Go pasziánsz mahjong, amelyet gyakran Shanghai Mahjongnak hívnak.

A klasszikus témájú csempéink a kínai mahjong játékok által használt szokványos burkolólapok, amelyek művészete még Kínában is készült számunkra. Azonban az eredeti Mahjong Deluxe-ban, még mindig a legnépszerűbb játékban, 144 puzzle-t használunk minden rejtvényben (beleértve a virág- és évadlapokat is).

A Mahjong Deluxe 3-ban kiküszöböltük az extra virág- és évszaklapokat, mivel bármelyikhez illeszthető bármelyik. Ennek az volt az egyszerűbbé tétele és a koncepció szélesebb közönség számára történő megismertetése.

2. Hány mahjong verzió van ebben a játékalkalmazásban?

Ebben a játékban csak a klasszikus változat létezik. Az eredeti Mahjong Deluxe-ban van egy klasszikus és barnyard változat.

Eredetileg külön játékokkal rendelkeztünk, de az Apple konszolidálta őket. Volt néhány más önálló változatunk is, de a klasszikus és a barnyard volt a két legnépszerűbb. Valószínűleg a felhasználók 85% -a a klasszikus verziót, 15% pedig a barnyard témát játszik.

Általában sokkal több rejtvény hozzáadására érkeznek kérelmek, mint más témák vagy csempék. Megcsináltuk a Mahjong Deluxe 3 barnyard változatát, de nem vettük fel a klasszikus változatba, mivel a kereslet nem volt olyan nagy.

3. Hol vannak a szabályok? Kicsit nehéz megtanulnom játék közben. Mennyi időbe telik, amíg az alapszabályokat lebuktatja, és nem követ el hibákat minden körben?

A szabályokat az 1. szint 1. játékának alapvető oktatóanyagai tartalmazzák. A Mahjong Deluxe 3 Go alapszabálya az, hogy megfelelő lapkákat talál. Azok a lapok, amelyeknek a teteje vagy mindkét oldala van, zárva vannak, és nem illeszthetők össze.

Eredeti Mahjong Deluxe termékünkben évszak- és virágcsempék is vannak, de ez nem érvényes a Mahjong Deluxe 3 esetében.

Ha újra szeretné látni az oktatóanyagot, lejátszhatja az 1-1. Szintet.

A 7. és 8. fejezetben található 3D rejtvényeinkben a lapok nincsenek oldalról vagy bármilyen irányból rögzítve, és az összes lapka nyitva van. Ez sokkal jobban működött ennél a kirakós stílusnál.

Keresse meg és játssza le a Mahjong Deluxe 3 oktatóanyagát az 1. játék 1. szintjén

4. Mennyire függ a játék a szerencsétől és a stratégiától?

Úgy gondolom, hogy bizonyos mértékű stratégia van benne. A legnagyobb dolog, hogy először a legszélesebb vonalakra kell összpontosítania, hogy ezeket a lehető leghamarabb elvégezze. Ellenkező esetben egy olyan kirakós játék kerülhet a végére, amely többet átalakít.

Szeretnék egy időre egy bambuszra összpontosítani, majd a körlapokra, majd a karakterre és a sárkányokra, szemben azzal, hogy bármilyen mérkőzést találok. Számomra ez legalább segít abban, hogy egy kicsit hatékonyabb legyek, és emlékezzek arra, hogy hol vannak ennek a készletnek a lapjai, ahogy találok egyezéseket.

A szettek sorrendje és a váltás időpontja talán valami, amit érez, minél többet játszik.

Kérdések a Mahjong Deluxe 3 Go játékmenetéről

1. Ezt a játékot ugyanúgy játsszák, mint a valódi lapkaverziót?

Így játszhatta az igazi lapkaverziót (kivéve a 7. és 8. világ 3D-s rejtvényeit, amelyek a saját találmányunk).

Szüksége lenne azonban saját kezűleg lefektetni őket, vagy valakit meg kellene tennie, ami úgy tűnik, hogy unalmas lenne. Továbbá, ha nem jut el olyan mérkőzésekhez, amelyeket automatikusan átalakítunk, ez a valós világban nem fordul elő.

2. Mi az „átlagos” pont-különbség egy meccs után?

Sztárjainkat a nagyon koncentrált játékosok játékélményére alapozzuk. Mivel minden rejtvénynek különböző mennyiségű burkolata és összetettsége van, játék szintenként van hangolva.

3. Milyen gyakran jön a döntetlen vagy a kezed nem éri el a tenpai-t?

Automatikusan átalakítjuk, így az összes rejtvény addig játszható, amíg elkészül. Először a legszélesebb vonalakra összpontosítva sok rejtvényt kell áthidalnia minden átalakítás nélkül.

Ez ideális, mivel az átalakítás nem csökkenti a számlálót, de akkor újra el kell kezdenie mindent megtalálni.

4. Meddig tart egy szokásos mérkőzés?

Míg az eredeti Mahjong Deluxe-ban személyesen próbálok minden rejtvényt 3:15 alatt végrehajtani, de a 3 csillag 5 perc alatt van, 2 csillag 6 alatt és egy csillag 7 perc alatt.

A Mahjong Deluxe 3-ban azonban sok rejtvényméret van, a kicsi (1. fejezet), amely 30 másodpercnél rövidebb időn belül kezdődhet, a nagyon nagy, a 6. fejezetben, amely akár 15 percet is igénybe vehet.

A 7. és 8. fejezet 3d puzzle-ja is nagyobb méretben és időben növekszik, ahogy tovább halad.

5. Mi a nyerő leosztás a Mahjong Deluxe 3 játékban?

Nincs éppen nyerő leosztás. Minden rejtvény az idő függvényében elkészíthető. A kapott csillagok száma a végeredményen alapul, amelyet főleg a mérkőzések sebessége határoz meg.

6. Átugorhatjuk-e a nehézségi szinteket játék közben, vagy át kell-e lépnünk minden nehézségi szintet ahhoz, hogy a következő fokozatra lépjünk?

Igen. Bármilyen sorrendben játszhatja a játékot. Javasolnám az 1. szintű kirakós játék elvégzését, csak az oktatóanyag megtekintéséhez.

De nem kell semmilyen sorrendben játszani a fejtörőkkel, és egyenesen átugorhat a nagyobb rejtvényekhez vagy akár a 3D-s rejtvényekhez a 7. és 8. fejezetben, amire vágyik.

Bármilyen nehézségi szinten vagy megrendelésben játszhatsz rejtvényeket, és ugrálhatsz a szintek között is!

7. Mi képezi a teljes csempékészletet?

A Mahjong valódi szóval készített burkolólapok teljes sorozata 9 bambusz csempe, 9 karakter csempe és 9 kör burkolat, valamint 3 sárkánylap, 4 évszaklap, 4 virágcsempe és 4 szélcsempe.

A Mahjong Deluxe 3 nem használ 4 évszaklapot, 4 virágcsempét és 4 szélcsempét. Eredeti Mahjong Deluxe termékünk igen.

8. Mi a halott kéz a Mahjong Deluxe 3-ban?

Automatikusan átalakítjuk, így az összes rejtvény addig játszható, amíg elkészül. Először a legszélesebb vonalakra összpontosítva sok rejtvényt kell áthidalnia minden átalakítás nélkül.

Ez ideális, mivel az átalakítás nem csökkenti a számlálót, de akkor újra el kell kezdenie mindent megtalálni.

Kérdések a Mahjong Deluxe 3 Go pontszámaival kapcsolatban

1. Melyek a különböző számok a képernyő tetején? Mi a szám a felső-középső, és mi a szám a jobb felső sarokban? Miért különböznek és mit jelentenek?

A Mahjong Deluxe 3 Go megmutatja a teljes pontszámot és a visszaszámlálási pontszámot is (ez a következő meccsre alkalmazott pontszám)

A középen lévő szám a teljes pontszámod, a jobb felső sarokban lévő szám pedig a visszaszámlálás, amely a következő meccsed pontszáma lesz.

2. Mi történik, ha a mérkőzés száma (visszaszámlálási pontszám) eléri a nullát?

Ha nullára csökken, akkor nem kap pontot a következő mérkőzésére.

Ez azonban remek alkalom arra, hogy esetleg megtalálja a következő néhány meccsét, így egymás után több mérkőzést is nagyon gyorsan és magas pontokon kaphat.

3. Kikapcsolhatom az időzítőt, és saját sebességemmel játszhatok anélkül, hogy pontoznék?

A szünet menüben kikapcsolhatja az időzítőt. Ez a 3. gomb felfelé. Még mindig mutatjuk a folyamatban lévő pontszámot, de a visszaszámlálási pontszám csökkenését nem látja. Tehát az idő kikapcsolásával csökkentheti a visszaszámlálás látásával járó stresszt. Ennyien játszanak Mahjong játékokat - csak azért, hogy kikapcsolódjanak.

Könnyen kikapcsolhatja az időzítőt a szünet menüben, hogy a saját tempójában játszhasson

4. Vannak tippjeid ahhoz, hogy gyorsabban tudj menni és magasabb pontszámokat szerezz?

A legnagyobb dolog, hogy először a legszélesebb vonalakra kell összpontosítania, hogy ezeket a lehető leghamarabb elvégezze.

Ellenkező esetben egy olyan kirakós játékkal zárulhat, amely többet átalakít.

A Mahjong Deluxe 3 Go játék egyik stratégiája az, hogy először a legszélesebb vonalakra kell koncentrálni

Szeretek egy ideig a bambuszlapokra, majd a körlapokra, majd a karakterlapokra és a sárkányokra összpontosítani, szemben azzal, hogy bármilyen mérkőzést találok. Számomra ez legalább segít abban, hogy egy kicsit hatékonyabb legyek, és emlékezzek arra, hogy hol vannak ennek a készletnek a lapjai, ahogy találok egyezéseket.

A szettek sorrendje és a váltás időpontja talán valami, amit érez, minél többet játszik.

Szánjon időt arra is, ha a pontszám 0-ra áll, hogy megtervezze a következő lépéseit. Ezt néha nehéz megtenni, mivel megy az adrenalin.

5. Hogyan állíthatja vissza a pontszámokat és a csillagokat, és frissen kezdheti a játékot?

A fejezetválasztó képernyőn (a 8 fejezet) található egy gomb, amely csillag, a jobb alsó sarokban található visszavonással.

Érintse meg a csillag gombot a játék összes pontszámának és csillagának alaphelyzetbe állításához és újrakezdéséhez!

A gomb megérintésével megnyílik egy üzenet, amely lehetővé teszi az összes pontszám visszaállítását.

Legutóbbi hozzászólások