Mi az Apple Daily Cash és hogyan működik?

Ha regisztrált és elkezdte használni az Apple Card-ot, akkor észrevehette a fiókjában valami Daily Cash nevet.

És minél többet használja az Apple kártyáját, annál inkább felhalmozódik a Daily Cash egyenleg? De mi is pontosan a Daily Cash, mennyit kaphat, és hogyan tudja felhasználni?

Megvan a válasz ezekre a kérdésekre és egyebekre. Itt mindent meg kell tudni a Daily Cash-ről.

Mi is pontosan a Daily Cash?

A Daily Cash az a pénz, amelyet megkapsz, ha tárgyakat vásárolsz az Apple Carddal. A vásárlás százalékát kapja meg, valahányszor vásárol valamit az Apple kártyájával. A Daily Cash hasonlít azokhoz a cash-back programokhoz, amelyeket valószínűleg olyan kártyákkal látott, mint a Discover és a Capital One.

Mennyi napi készpénzt kap?

Mivel a vásárlás egy százalékát megkapja, az összeg valószínűleg minden alkalommal más lesz. De a százalékok változnak.

3% az Apple vásárlásaihoz: Ha elemeket vásárol az Apple Store-ból, az iTunes-ból és az App Store-ból, vagy ha Apple Card-ját fizeti olyan előfizetésekért, mint az Apple Music és az iCloud tárhely, akkor 3% -ot kap.

2% az Apple Pay esetében: Ha terméket vásárol az Apple Pay használatával, 2% -ot kap vissza Daily Cash-ben.

1% minden másra: Egyéb termékek, amelyek nem tartoznak a fenti kategóriákba, például az üzletekből, weboldalakból, éttermekből vásárolt dolgok és hasonlók, valamint ha a fizikai Apple kártyáját használja, 1% -ot kap vissza.

3% -os napi készpénzt is kap, ha új iPhone-t vásárol az Apple Card havi törlesztőrészleteivel együtt az iPhone Upgrade Plan mellett. Csak győződjön meg róla, hogy az Apple kártyáját használja.

Mi van, ha visszaküldi a vásárlást?

Ha visszaküld egy tételt, vagy visszatérítést kap az Apple kártyájával megvásárolt termékről, akkor a tranzakció napi készpénzét az Apple kártyájára terheljük vissza.

Hogyan találja meg a napi készpénzt?

Ha engedélyezte az értesítéseket az Apple Card-hoz, akkor értesítéseket kap a Daily Cash-ről is.

  • Napi értesítések mutassa meg, mennyi volt a napi készpénz az előző nap.
  • Heti és havi értesítések összegezze az Apple Card kiadásait és azt, hogy mennyi napi készpénzt kapott az adott héten vagy hónapban.

Ha nincs engedélyezve az értesítések, vagy egyszerűen elmulasztott egyet, akkor ellenőrizheti a Daily Cash tevékenységét a Pénztárca kb. Nyissa meg az alkalmazást, és koppintson a ikonra Apple kártya.

A napi beérkezett készpénz megtekintéséhez konkrét tranzakciókból, görgessen lefelé a főképernyőn a Legújabb tranzakciók. A napi készpénz százalékát a vásárlás összege alatt látja. Az összeget akkor is megtekintheti, ha a részletekhez egy bizonyos tranzakciót választ.

Napi készpénzes tranzakciók

A Daily Cash megtekintéséhez hetek vagy hónapok szerint kapta meg, érintse meg a Havi (vagy Heti) tevékenység mezőt az Apple Card képernyőn. A grafikon alatt látható a Napi készpénz, az adott időszak teljes összegével és a tranzakciók számával, amelyekre további részletekért koppinthat.

Napi készpénz havonta

A Daily Cash megtekintéséhez számlázási időszak szerint, koppintson az Kártyaegyenleg elemre az Apple Card képernyőn. Válasszon egyet a felsorolt ​​kimutatások közül, és megjelenik a napi készpénz teljes összege az adott időszakban.

Napi készpénz számlázási időszak szerint

A Daily Cash megtekintéséhez hozzáadva az Apple Cash-hez, nyissa meg a Wallet alkalmazást, és válassza az Apple Cash lehetőséget. Egy pillanat alatt láthatja a napi készpénzhez hozzáadott összegeket a Legújabb tranzakciók lista. Ezután kiválaszthatja az egyiket a további információk megtekintéséhez.

Napi készpénz Apple Cash-ben

Hogyan költheti el napi készpénzét?

Ha beállítja az Apple Cash szolgáltatást, hozzáadódik a Daily Cash. Ezután felhasználhatja ugyanúgy, mint bármely más pénzt, amelyet az Apple Cash számláján tart. Átutalhatja bankjába, vásárolhat az Apple Pay alkalmazással, vagy elküldheti ismerősének az Üzenetek alkalmazásban.

Ha nincs beállítva az Apple Cash, akkor a Daily Cash összegyűlik, és ezt követően egyszeri fizetésként fel lehet használni az Apple Card egyenlegére.

Takarít vagy elkölti a napi készpénzt?

A Daily Cash jó kiegészítő bónusz az Apple-kártya vásárlásokhoz történő felhasználásához. Lehet, hogy csak egy-két bakot kap, de ezek a dollárok összeadódnak.

Tervezi, hogy megmenti a napi készpénzt, és hagyja, hogy felépüljön, vagy elkölti másra, vagy fizet az Apple-kártyájára? Tudasd velünk!

Legutóbbi hozzászólások