Értesítések nem működnek az iOS 9.3.3, How-To

A hétvégén néhány e-mailt kaptunk a felhasználóktól, amelyek szerint az értesítések az iOS 9.3.3-ra való frissítés után nem működnek az iPhone-okon.

Habár nem láttunk az Apple-től ehhez a kérdéshez kapcsolódó frissítéseket, úgy tűnik, hogy a probléma különböző alkalmazásokban jelentkezik. Az embereknek mind a Facebook, mind a WhatsApp értesítéseivel kapcsolatban voltak problémáik.

Ha az értesítések nem működnek az iPhone készülékén, akkor kipróbálhatja a következő tippet:

  • Először ellenőrizze a nyilvánvalót. A Beállítások> Értesítések elemre koppintva ellenőrizze, hogy engedélyezték-e az értesítési beállításokat az alkalmazás számára, és a Ne zavarjanak beállítások nincsenek engedélyezve.
  • Előfordulhat, hogy az értesítésekhez társított hangfájlok sérültek az alkalmazás számára. Lépjen a Hang részre az értesítésekben, és váltson a hang más formátumokra. A Beállítások> Értesítések menüpontban is néhányszor válthatja a „Csoportosítás alkalmazás szerint” beállítást, és ellenőrizze, hogy működnek-e az értesítések.
  • A következő tennivaló a WhatsApp alkalmazás törlése az iPhone készülékről. Érintse meg a Beállítások> Általános> Tárolás és iCloud használat> Tárolás kezelése lehetőséget. Ezen a képernyőn érintse meg a WhatsApp elemet, és a következő képernyőn válassza az „Alkalmazás törlése” lehetőséget.
  • Miután törölte az alkalmazást az iPhone készülékéről, állítsa alaphelyzetbe iPhone-ját a kezdőlap és az ébresztés / alvás gomb körülbelül 15 másodpercig történő lenyomásával, amíg meg nem jelenik az Apple logó a képernyőn.
  • Miután az iPhone újraindult, érintse meg az App Store alkalmazást, és telepítse újra az üzenetküldő alkalmazást.
  • Erősítse meg az alkalmazás értesítési beállításait a Beállítások> Értesítések menüpontban

Ennek remélhetőleg meg kell oldania a WhatsApp és a Facebook üzenet értesítéseivel kapcsolatos értesítési problémákat. Úgy tűnik, hogy ez működik az Instagram alkalmazás problémáival is.

Kérjük, ossza meg velünk, ha bármilyen problémája van, vagy ha más módot talált arra, hogy megoldja ezt a bosszantó problémát az iOS 9.3.3 rendszeren. Sok szerencsét!

Legutóbbi hozzászólások