Elvesztettem az AirPod-okat! Hogyan lehet megtalálni az elveszett AirPodokat vagy AirPod tokokat

Segítségre van szüksége az eltűnt, elveszett vagy akár ellopott AirPod-ok megtalálásához? Ha nem találja az AirPod-okat vagy az AirPods Pro-okat, az rendkívül megnehezíti a zenék, filmek, műsorok, telefonhívások, podcastok és minden más hallgatását, különösen, ha nyilvános!

Szerencsére az Apple egy módot kínál az AirPod-ok vagy az AirPods Pro helyreállítására, mindaddig, amíg engedélyezi a Find My lehetőséget előtt elvesztetted őket.

Kövesse ezeket a gyors tippeket az elveszett AirPods és AirPods Pro megkereséséhez

 • Nyissa meg a Find My alkalmazást iPhone-on, iPad-jén, iPod-ján vagy Mac-jén (a macOS Catalina + használatával), hogy az AirPod-kat térképen lássa és harangjátékot találjon azok megkereséséhez.
  • Nyissa meg a Find My elemet, koppintson az Eszközök fülre, és koppintson az AirPods vagy az AirPods Pro elemre
 • Jelentkezzen be az iCloudon egy webböngészőn keresztül bármilyen eszközön vagy számítógépen, keresse meg az AirPod-kat a térképen, és hangot adva megkeresheti őket
  • A webböngészőben keresse fel az iCloud webhelyét, jelentkezzen be Apple ID-jével, írja be a kétfaktoros ellenőrző kódot, ha szükséges. Koppintson a Keresés alkalmazásra, és a tetején található Minden eszköz menüből válassza ki az AirPod-okat

Elvesztettem az AirPod-okat, most mi van?

Amióta az Apple bemutatta ezeket a vezeték nélküli fülhallgatókat, mindannyian arra voltunk kíváncsiak, hogy a fene tudja nyomon követni ezeket az apró készülékeket! Olyan kicsinek, annyira sebezhetőnek tűnnek, hogy nehéz elképzelni, hogy nem esnek ki vagy vesznek el, amikor először felveszed őket.

Még olyan társaságok is vannak, amelyek elkezdtek dedikált AirPods nyakpántokat (alapvetően egy darab drótot vagy húrot értékesíteni, amely mindkét AirPod végéhez csatlakozik) értékesíteni.

Úgy tűnt, hogy senki sem akar kockáztatni az AirPodok elvesztésével, még mielőtt felpróbálná őket!

Ezért olyan fontos megtanulni, hogyan kell használni az Apple Find My alkalmazását az iOS 13+ és az iPadOS vagy az iCloud Find My Service szolgáltatásaiban az AirPod-ok térképen történő megtalálásához, akár egy hang lejátszásához is, hogy megtalálja őket, és visszatérjen a szokásos módon. A régebbi (12-es és régebbi) iOS-verziót használók számára a Find My App (Find My iPhone / iPad / iPod / Mac) vagy az iCloud's Find My Service szolgáltatást használja.

Ha a legrosszabb dolog történik, és egy AirPod eltűnik, ezek az eszközök segítenek mindannyian megtalálni az AirPod-okat feltérképezett helyek és harangjátékok segítségével.

Hogyan találja meg az alkalmazás az elveszett AirPod-kat

Ha már beállította a Find My alkalmazást egy iPhone, iPad vagy iPod touch eszközzel, amelyet AirPod vagy AirPods Pro készülékéhez használ, akkor az iOS automatikusan engedélyezi ezt a szolgáltatást az AirPodok számára is!

Tehát, ha elveszíti az AirPod-okat, és az egyik vagy mindkettő nincs jelen, akkor a Find My segítségével megkeresheti az AirPod-okat, amikor azok ugyanazon Apple ID-vel bejelentkezett iDevice Bluetooth-hatótávolságában vannak (kb. 10 méter vagy 30 láb).

Ez azt jelenti, hogy a Find My AirPods valószínűleg a házban, az autóban, az irodában található íróasztal körül vagy bárhol máshol működik, feltéve, hogy 10 méterre van tőlük.

Tehát azok számára, akik hajlamosak vagyunk elaludni a kanapén, miközben tévét nézünk vagy egy műsort az iPad készülékeinken, ez a funkció kiválóan segít megtalálni azokat a hiányzó AirPod-okat - azokat, amelyek becsúsztak a kanapéra, vagy a bútorok alá estek a padlón. .

Ha az AirPod-ok lemerültek, az AirPods esetében, vagy ha ezen a Bluetooth-tartományon kívül van, a Find My alkalmazás megmondja, hogy az AirPod-kat hol észlelték utoljára, és bizonyos információkkal felfegyverkezve megkeresheti őket, például az időt és a helyet ahol az AirPod-ok utoljára csatlakoztak az egyik eszközhöz.

A Find My nem működik, ha az AirPod-okon túl van az akkumulátor töltöttsége, a hatótávolságon kívül van, vagy ha az esetükben csukott fedél van.

Hogyan találhatom meg és követhetem nyomon az AirPod-okat a Find My App segítségével?

Mivel az AirPod-ok nem rendelkeznek mobilkapcsolattal vagy beépített WiFi-vel, a Find My AirPods nyomon követi, hogy az AirPod-ok legutóbb sikeresen csatlakoztak-e az egyik eszközhöz Bluetooth-on keresztül. Ez a szolgáltatás általános helyet nyújt az AirPod (ok) elhelyezkedéséhez.

Az AirPod-ok nyomon követése iPhone-on, iPad-en vagy iPod touch-on

 1. Nyissa meg a Keresse meg a My-t (IPhone keresése) alkalmazás

  Előfordulhat, hogy a Find My alkalmazás egy mappában található a kezdőképernyőn.

 2. Ha kéri, jelentkezzen be Apple ID-jével és jelszavával
 3. Válaszd a Eszközök lapot alulról, és csúsztassa felfelé az összes eszközét, amely ugyanazzal az Apple ID-vel van bejelentkezve

  Húzza ujját felfelé az AirPod-ok és az összes eszköz felfedéséhez a Find My alkalmazásban

 4. Koppintson a Az AirPods neve

 5. Megnyílik egy térkép az AirPods aktuális tartózkodási helyével vagy az utolsó ismert helyével, ahol lehetőség van egy hang lejátszására vagy útvonaltervezésre Megtalálhatom az AirPod-kat a térképen, hanglejátszással vagy útvonaltervezéssel kapcsolatos lehetőségekkel
 6. Amikor úgy dönt Hang lejátszása, az AirPod-ok harangoznak, amikor online lesznek. A hang két percig fokozatosan felerősödik, hogy segítsen megtalálni őket Válassza ki, melyik AirPod hiányzik a hang lejátszásához
  1. Választ Bal vagy Jobb hogy egyszerre egy AirPod-ot találjon
  2. Amikor megtalálta az AirPod-okat, koppintson a ikonra Álljon meg
  3. Ha az AirPod-ok nincsenek online, a Find My függőben lévő műveletként tartja meg
  4. Ha AirPods van a fülében, akkor a hang lejátszása előtt vegye ki először
 7. Amikor úgy dönt Útmutatások, Megnyílik az Apple Maps alkalmazás, amely útmutatást nyújt a felsorolt ​​helyre

Ha hiányzik a hiányzó AirPod (ok), a Find My alkalmazás csak az utolsó ismert helyet mutatja. Az AirPod-k nem tudnak hangot lejátszani vagy frissíteni a helyüket a csatlakoztatott iDevice-en, mert nem tudnak csatlakozni a Bluetooth-hoz!

Miért nincs a Saját eszköz alkalmazás?

Ha egy felügyelt Apple ID-t használ, amelyet egy iskolán vagy intézményen keresztül szervez, akkor nem fér hozzá az Apple Find My alkalmazásához és szolgáltatásaihoz.

A régebbi Find My iPhone alkalmazást használja?

 1. Nyissa meg az iPhone keresése lehetőséget, és koppintson az AirPod-ok nevére
 2. Megnyílik egy térkép az AirPods helyével vagy az utolsó ismert helyével
  1. Egy zöld pont jelzi, hogy az AirPod-k online állapotban vannak, és még mindig vannak díjaik
  2. A szürke pont azt jelenti, hogy az AirPod-k kikapcsolt állapotban vannak, lemerültek az akkumulátorok, hatótávolságon kívül vannak, vagy az esetükben vannak
  3. A kék pont az az eszköz, amelyet a hiányzó AirPodok megtalálásához használ
 3. Koppintson a Műveletek
 4. Ha az AirPod-ok online vannak, válassza a lehetőséget Hang lejátszása vagy érintse meg a gombot autó ikonra hogy menetirányhoz jusson az AirPod-ok utolsó ismert helyére
 5. Választ Balra némítás vagy Jobbra némítás hogy egyszerre egy AirPod-ot találjon
 6. Amikor megtalálta az AirPod-okat, koppintson a ikonra Hagyd abba a játékot
 7. Ha az AirPod-k szürke pontként jelennek meg (offline)
  1. Addig nem lehet hangot lejátszani, amíg az AirPod-ok újra nem csatlakoznak az internethez
  2. Érintse meg az autót, hogy útbaigazítást kapjon az utolsó ismert helyre
  3. Ha az AirPod-ok visszatérnek az internetre, egy értesítés jelenik meg

Ha hiányzik a hiányzó AirPod (ok), a Find My iPhone alkalmazás csak az utolsó ismert helyet mutatja. Az AirPod-ok nem csipognak és nem frissítik a helyüket a csatlakoztatott iDevice-en - nincs erő a Bluetooth-hoz való csatlakozáshoz!

Hogyan találhatom meg az iCloud webhelyén hiányzó AirPod-adataimat?

 1. Számítógépen lépjen az iCloud webhelyére
 2. Jelentkezzen be Apple ID-jével (ha több Apple ID-je van, válassza azt, amelyet az AirPod-okhoz csatlakoztatott)
 3. Koppintson az iPhone keresése elemre
 4. Adja meg Apple ID jelszavát, ha kéri
 5. Válassza az Összes eszköz lehetőséget
 6. Válassza ki az AirPod-okat az eszközök listájából
  1. Ha az AirPod-ok online vannak, akkor zöld pontként jelennek meg
  2. Ha a hiányzó AirPod-ok nincsenek feltöltve, vagy azok esetében szürke pontként jelennek meg, és a térkép csak az utolsó ismert helyet mutatja
 7. Az AirPod-okra koppintva megnyílik egy térkép az AirPod-ok helyével
 8. Koppintson a Hang lejátszása csiripelő hangot hallani, amelynek idővel növekszik a hangereje
 9. Ne felejtsen el némítani minden birtokában lévő AirPodot, így az sem csipog
 10. Választ Balra némítás vagy Jobbra némítás hogy egyszerre egy AirPodot találjon, vagy nyomja meg a gombotHagyd abba a játékothogy megállítson minden hangot

Mit csinálsz, ha csak egy AirPodot veszítesz?

Ha csak az egyik AirPod-ját veszítette el, akkor először tegye az AirPod-ügybe.

Amikor az AirPod-k el vannak választva egymástól, egyszerre csak egy helyet lát a térképen. Ezért fontos, hogy az esetére tegye a rendelkezésére álló dolgot.

Ezután nyissa meg a Find My App alkalmazást, és érintse meg az AirPod-ot, hogy lássa a térképen, és hangot játsszon.

Választhatja azt is, hogy a hangot a jobb vagy a bal AirPod (a hiányzó) lejátszásához használja-e.

Így a csicsergés csak a hiányzó AirPodokon játszik (és nem a füledben)!

Mi van, ha a hiányzó AirPodjaim különböző helyeken vannak?

Ha az AirPod-okat elválasztják egymástól, és nem az AirPod-tokban, akkor egyszerre csak egy AirPod-helyet lát a térképen.

A térkép és / vagy a hang segítségével keresse meg az egyik AirPod-ot. Ha megtalálta, tegye az AirPod tokba.

Ezután frissítse a Find My térképét, és keresse meg a többi hiányzó AirPod-ot.

Az AirPods hangja csak bizonyos tartományban játszik le

Ha mégis van töltésük, kapcsolja be az utolsó ismert hely 30 láb (10 méter) sugarú körzetébe Hang lejátszása hogy az AirPod-ok csipogásszerű hangot adjanak, amely idővel hangosabbá válik.

Mi történik, ha elveszítem az AirPod tokomat?

Az AirPods esete nem ad hangot!

A Find My alkalmazás az AirPod-ok megkeresésére csak magukkal az AirPod-okkal működik, a töltési eset nem.

Sajnos csak az AirPod-ok adják ezt a helymeghatározó hangot, az AirPod-tok nem rendelkeznek hangszórókkal, következésképpen nem hozhatnak létre olyan hangot, amely megkönnyítené a megkeresését, ha az eltűnik.

Ha az AirPods töltőtokja eltűnik vagy megsérül, cseréje ellenében cserét igényelhet az Apple-től.

A korlátozások a valóság

Mivel az AirPod korlátozott akkumulátor-élettartammal rendelkezik, nincs sok ideje rájönni, hogy hiányzik egy AirPod. Miután lemerült az akkumulátor, az AirPod-k már nem tudnak csipogást létrehozni vagy frissített információkat szolgáltatni a helyükről.

A Find My AirPods megköveteli, hogy az AirPod-ok ugyanazon az iCloud-fiókkal csatlakozzanak iPhone-jához vagy egy másik iDevice-hez vagy Mac-hez.

Ez azt jelenti, hogy az Find My AirPods nem működik, ha az AirPod-ok az AirPods ügyben vannak.

Tehát, ha elveszíti az AirPod-okat, amikor az Ön esetében vannak, akkor a Find My AirPods jelenleg nem segít.

Az AirPodjaim teljesen elvesznek, most mi van?

Ha egyáltalán nem találja meg az AirPod-okat, és a Find My AirPods nem segít megtalálni őket (vagy nem az utolsó ismert helyen találhatók), az Apple egy helyettesítő programot kínál mind az egyes AirPod-okhoz, mind a Charging Case-hez.

Kezdjük a jó hírrel: ha szervizre van szüksége az AirPod-okhoz vagy annak töltőtokjához, az Apple ingyenesen fedezi őket a vállalat egyéves korlátozott garanciája alapján.

Ez a garancia a hibás akkumulátorokra vonatkozik, de nem a normális kopásra. Tehát, ha az AirPod-ok akkumulátorának kapacitása az idő múlásával csökken, az októl függően fedezhető, VAGY előfordulhat, hogy el kell játszania az Apple akkumulátor-szolgáltatási díját.

Most, ha elveszíti az AirPod-ot vagy a töltőtokját, az Apple díjpótló programot kínál

Az ár a helytől függ, de jelenleg 59-99 UDS dollár / AirPod / tok. Tehát ha elveszíti mind a hármat, olcsóbb új szettet vásárolni.

És ha elvesztette mindkét AirPod-ot, de a tokot nem, akkor csak néhány dollárt spórol meg azzal, ha megvásárol egy cseretáskát, szemben az új készlet megvásárlásával.

Az Apple az AirPods modelljétől függően pótdíjat számít fel

AirPod tok cseréje

Sajnos az Apple korlátozott jótállása (a vásárlás napjától számított egy év) az Ön AirPod készülékeire csak a hibás akkumulátorokra vonatkozik. Tehát ha (és amikor) elveszíti az AirPod töltőtokját, az Apple 59-99 USD ellenértékért cseréli az elveszett tárgyát.

Ez az AirPod tok cseréje vagy új, vagy egyenértékű az újonnan mind teljesítményében, mind megbízhatóságában.

Ha Apple Store közelében lakik, hívja a Store-ot, hogy megtudja, kínálnak-e AirPods tokokat.

Vagy ha nem egy Apple Store közelében lakik, vegye fel a kapcsolatot az Apple online vagy telefonos ügyfélszolgálatával, és kérje, hogy a díj ellenében cserepéldányt küldjenek Önnek az AirPods tokba.

Mi történik, ha ellopják az AirPod-okat? Használhatja valaki őket?

Ha elvesztette az Airpod-okat (egyet, mindkettőt, vagy esetet, vagy mindet), vagy gyanítja, hogy ellopták őket, az a személy, akinek most van, visszaállíthatja és párosíthatja saját iPhone-jához vagy eszközéhez, még akkor is, ha engedélyezve van a Saját keresés lehetőség.

Tudjon meg többet ebben a cikkben: Csatlakoztathatja valaki az ellopott AirPod -imat egy másik iPhone-hoz?

Nincs elveszett mód vagy „iCloud-zár” az AirPod-okhoz

Tehát, ha valaki alaphelyzetbe állítja őket, és párosítja ezeket az AirPod-okat egy másik eszközzel, felsorolja az adott személy Apple ID-jét és a Find My alkalmazást, és a helye már nem jelenik meg az Ön eszközei alatt a Find My alkalmazásban.

Amikor valaki alaphelyzetbe állít pár AirPod-ot, automatikusan leválik az Apple ID-ről, amelyhez korábban párosított.

Ez azt jelenti, hogy ha az AirPods párosul egy új „tulajdonossal”, akkor nem engedheti meg őket, hogy játsszák a sípoló hangot, a hely nem frissül, bárhová is kerülnek, és akkor sem tudja nyomon követni őket, még akkor sem, ha közel vannak hozzád és hatótávolságon belül vannak.

Úgy gondolja, hogy nagyobb eséllyel veszíti el az ügyet, mint egy egyedi AirPod?

Próbálja ki a Tile-et vagy valami hasonlót (vezeték nélküli kulcskeresők.)

Sokan már használjuk a Tile-et a kulcsainkhoz, miért ne az AirPod-eseteinkhez? A méret hasonló az AirPod tokhoz, csak megköveteli, hogy a burkolatot rögzítse a tok külsejére. A Tile még a saját ragasztóját is eladja.

További lehetőségek a TrackR Bravo, Chipolo Plus vagy Pixel. Csak győződjön meg róla, hogy elég kicsiek ahhoz, hogy ragaszkodjanak az AirPod-okhoz!

Ezek a harmadik féltől származó nyomkövetők olyan akkumulátorokat tartalmaznak, amelyek akár egy évig is eltartanak, nincs szükség további töltésre.

És az Bluetooth-hatótávolságuk is nagyobb, mint az AirPod-oké, átlagosan eléri a 100 lábat. Hasonlóképpen, a Tile és a TrackR vagy cseng, dallamot játszik, vagy világít (a gyártótól és a modelltől függ), amíg meg nem találja a hiányzó elemet.

Emellett iPhone és iDevice alkalmazások is megtalálhatók a dolgok megtalálásában. Ezek közé tartozik még a tömeges helymeghatározás is, hogy megtalálja az elveszett elemeket, ha kívül esik a Bluetooth hatósugarán.

A legjobb gyakorlat az ellenőrzés!

Mindannyian ellenőrizzük a nap folyamán magunkkal vitt különféle dolgokat - például a kulcsokat, pénztárcákat, iPhone-okat, pénztárcákat, rúzsokat vagy rúzsokat stb. Legtöbbször ezt a rutint végigcsináljuk anélkül, hogy gondolnánk rá.

Tehát az odalent lévő AirPod-tulajdonosok számára röviden ellenőrizze, hogy megtalálják-e az AirPod-okat a többi fontos dologgal együtt. Így, még ha rosszul is el is helyezed őket, nem jutnak túl messzire.

Adjon hozzá egy uncia megelőzést az AirPod-ok átnevezésével

Miután elvesztett egy teljes AirPod-készletet, egyik olvasónk úgy döntött, hogy átnevezi AirPod-ját az egyik e-mail címével. Így, ha az AirPod-ok ismét elvesznek, amikor valaki megpróbálja összekapcsolni őket, megjelenik a kapcsolattartási e-mail címe!

Célszerű új e-mail címet beállítani erre a célra, vagy olyan címet használni, amelyhez nem kapcsolódnak érzékeny vagy bizalmas információk.

Megnevezheti az AirPod-okat a telefonszámával vagy bármely más elérhetőségével is.

Nevezze át az AirPod-okat néhány elérhetőséggel

 1. Csatlakoztassa az AirPod-okat az egyik eszközhöz
 2. Nyisd ki Beállítások> Bluetooth lehetőséget
 3. Érintse meg aén ikon az AirPods mellett
 4. Koppintson aNév
 5. Frissítse vagy módosítsa a nevet, hogy tartalmazza az Ön elérhetőségi adatait (e-mail, telefon, egyéb)
 6. A névadás befejezése után válassza a lehetőséget Kész
 7. Koppintson a hátsó nyílra, hogy visszatérjen az AirPod beállításaihoz
 8. Előre haladva, amikor bárki megpróbál csatlakozni az AirPod-jához, akkor látja ezt az elérhetőségi adatot is

Az AirPod-ok jövője?

Az AirPods és az AirPods Pro hatalmas és váratlan siker az Apple számára. Csak ellenőrizze országa Amazon webhelyét, és vessen egy pillantást az összes AirPod kiütésre! Mindenki be akarja fizetni az AirPod sikerét.

Úgy gondoljuk, hogy a siker sokkal több fejlesztést eredményez az AirPod-on, beleértve a termékek további ellenőrzését és esetleg néhány további funkciót, például a hőmérséklet, a pulzus és más egészségügyi intézkedések figyelemmel kísérését. A jövő fényes az Apple AirPods számára!

És ki tudja, lehet, hogy az Apple felkapja és beépíti ezeket a funkciókat az AirPod-ok és a tokok következő generációjába? Örülnénk, ha az AirPod-oknak külön dedikált alkalmazásuk lenne, mint az Apple Watch-nál.

Olvasói tippek

 • Egyszer elvesztettem az AirPod-okat, és soha többé nem veszítem el őket. A trükköm? Nevezze el az AirPod-okat e-mail címével vagy telefonszámával (vagy más módon vegye fel a kapcsolatot közvetlenül.) Feltéve, hogy az a személy, aki megtalálja õszintét, felveszi Önnel a kapcsolatot!
 • Mindig érdemes ellenőrizni, hogy az a hitelkártya, amellyel megvásárolta az AirPod-okat, kínál-e valamilyen LOST Purchase Protection-t. Jó néhány AMEX, Master Card és Visa Signature, Gold vagy Platinum kártya kínálja ezt a vásárlást követő első 90–120 napban
 • Mindig bármely Apple terméket megvásárolok az AMEX-mel. Az American Express megduplázza a gyártói garanciát, így meghosszabbított 2 év garancia és 180 napos vásárlási garancia érvényes Önre

Legutóbbi hozzászólások