Az AirPods Pro nem működik? Íme néhány tipp és trükk

Megkapta a kezét egy Apple AirPods Pro fejhallgatón, de úgy találja, hogy nem felelnek meg az Apple mantrájának, ez csak működik? Nem számít a probléma, áttekintettük Önt a lehetséges javítások átfogó részletezésével és tippjeinkkel, hogy a hüvelyei visszatérjenek arra, amire kéne!

AirPods Pro vs Beats Solo Pro

Az AirPods Pro visszaállítása

Mielőtt bármilyen más módszert kipróbálna az AirPods Pro javításához, próbálja meg visszaállítani őket. Ez a folyamat egyszerű és egyértelmű, mivel arra kényszeríti az AirPodokat, hogy felejtsék el az összes párosított eszközt.

Így állíthatja vissza az AirPods Pro alkalmazást:

 1. Helyezze mindkét AirPod-rügyet a töltőtokba
 2. Győződjön meg arról, hogy a töltőtokban van még egy kis akkumulátor
 3. Keresse meg a ház hátulján található kis gombot
 4. Tartsa nyomva a gombot legalább 15 másodpercig

Amíg lenyomja a gombot, figyelje a tok elülső részén található töltőlámpát. A fény fehéren villog, majd néhány másodperc múlva sárga. Amint a fény sárga színre vált, az AirPods Pro készüléket visszaállították.

Ezután csak nyissa ki a tokot, oldja fel iPhone készülékét, és párosítsa a két terméket, akárcsak az indítás napján. Fontos megjegyezni, hogy az AirPods Pro leválasztja magát az iCloud-hoz csatlakoztatott eszközökről, az iPhone mellett.

Az iPhone készülékkel nem lehet beállítani az AirPods Pro programot

Mivel ez egy új termék, előfordulhat néhány bonyodalom, ha az AirPods Pro nem működik, még akkor sem, ha megpróbálja beállítani az iPhone készülékét. Első lépésként meg kell győződnie arról, hogy iPhone vagy iPad készüléke frissül-e az iOS 13.2-re.

Ha piros felkiáltójelet lát, amikor megpróbálja beállítani az új AirPods Pro készüléket, akkor az egy hibához kapcsolódhat, amely hibákat okoz a dolgok beállítása során. Kérjük, ellenőrizze az alábbi cikket, hátha segít.

 • Hogyan lehet kijavítani a piros felkiáltójel hibákat az AirPods Pro-n

Az iOS ezen verzióját éppen néhány napja adták ki, és szükséges az AirPods Pro megfelelő csatlakozásához. Így ellenőrizheti, hogy az iOS mely verzióját futtatja:

 1. Nyissa meg aBeállításokalkalmazást az iPhone-on
 2. Válassza a lehetőségetTábornok
 3. Koppintson aRól ről

Ezen a panelen látni fogja az iPhone nevét a tetején, és közvetlenül az alatt lesz a szoftver verziója. Ha egy korábbi verziót futtat, akkor a megfelelő helyre kell frissítenie a szoftvertBeállítások> Általános> Szoftverfrissítés.

Frissítse az AirPods Pro firmware-t

Miután frissítette iPhone-ját iOS 13.2-re, van néhány jelentés arról, hogy a Pro továbbra sem fog megfelelően párosodni. Az Apple ugyanis egy régebbi firmware verziót szállított, amelyet frissíteni kell. Néhány felhasználó arról számolt be, hogy látta a 2B576 verziót, amikor a legfrissebb kiadás a 2B584.

Ez az új firmware verzió nemcsak a lehetséges párosítási problémákat, hanem a lehetséges töltési problémákat is megoldja. Így ellenőrizheti a firmware verzióját:

 1. Nyissa meg aBeállításokalkalmazást az iPhone vagy iPad eszközön
 2. Válassza a lehetőségetTábornok
 3. Koppintson aRól ről
 4. Görgessen lefelé, és válassza ki az AirPods Pro készülékét

Ez a panel különböző információbiteket jelenít meg, beleértve a sorozatszámot és a firmware verziót. Ha nem a legújabb 2B584 rendszert futtatja, akkor a firmware frissítése egyszerű. Mivel nem kényszerítheti iPhone készülékét az AirPod-ok firmware-jének frissítésére, íme egy megoldás.

 1. Győződjön meg arról, hogy az AirPod-ok párosítva vannak és csatlakoztatva vannak az iPhone készülékéhez
 2. Hallgasson zenét akár egy percig is
 3. Helyezze vissza az AirPods Pro készüléket a töltőtokba, és töltse legalább 30 percig

Miután befejezte a töltést, visszatérhet a Névjegy panelre, és megnézheti, hogy a firmware automatikusan frissült-e. Ennek így kell lennie, és többé nem kell aggódnia.

Módosítsa az erőérzékelő beállításait

Az AirPods Pro valóban a „svájci kés” fejhallgató, és az Apple számos testreszabható funkcióval rendelkezik. Ezekkel az új fülhallgatókkal aktív zajcsökkentést biztosít, valamint az átlátszóságot, amely megkönnyíti a külső hangok hallását.

Az Apple felvett néhány testreszabási beállítást azok számára, akik hozzá akarják adni vagy eltávolítani az ANC vagy az Átlátszóság funkciókat.

Így teheti meg:

 1. Az AirPod-ok csatlakoztatva nyissa meg iPhone Beállítások alkalmazását
 2. Koppintson aBluetooth
 3. Hit a kékén”Mellett az AirPod-ok neve mellett
 4. Koppintson bármelyikreBal vagyJobb hogy további lehetőségeket tárjon fel

Innen kiválaszthatja, hogy milyen opciók érhetők el az egyes független AirPod-okhoz, szemben azzal, hogy a beállítások mindkét esetben alapértelmezettek. Akár egy adott AirPodot is szentelhet a Force Sensor használatára a Siri aktiválásához, ha a „Hey Siri” nem a te dolgod.

Az AirPod pro tap funkciók nem működnek?

Az AirPods Pro modelleken az Apple a csaprendszerről a szorító (nyomva és tartva) rendszerre váltott.

Tehát, ha megérinti az erőérzékelőjét, mint a korábbi AirPod modelleken, próbálja meg összenyomni, és ellenőrizze, hogy ez működik-e az Ön számára!

 • Nyomja meg egyszer a zenelejátszáshoz vagy szüneteltetéshez, vagy amikor bejövő hívás érkezik a hívás fogadásához
 • Nyomja meg kétszer a sávon történő előreugráshoz
 • Háromszor nyomja össze, hogy visszalépjen a pályára
 • Nyomja meg és tartsa lenyomva a szorítót az Aktív zajszűrés és az Átlátszóság mód közötti váltáshoz

Ha az AirPods Pro nem reagál a szorításra, lépjen kapcsolatba az Apple ügyfélszolgálatával, vagy egyeztessen egy találkozót, hogy le tudja őket nézni!

A zajszűrés engedélyezése egyetlen AirPod segítségével

A dobozon kívül a zajcsökkentés csak akkor érhető el, ha mindkét AirPod a füledben van. Van azonban egy rejtett szolgáltatás, amelyet a Kisegítő lehetőségek beállításai alatt talál, amely lehetővé teszi az ANC engedélyezését egyetlen AirPod segítségével.

Így érheti el és kapcsolhatja be:

 1. Nyissa meg iPhone Beállítások alkalmazását
 2. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetMegközelíthetőség
 3. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonraAirPods
 4. Alul váltsonZajcsökkentés egy AirPod segítségévelhoz Tovább pozíció
 5. Újrakezd

Ha elkészült, akkor csak egy AirPoddal lehet zajcsökkentést kapni, szemben mindkettő behelyezésével. Ez egy fantasztikus kis funkció, ha élvezi a jobb hangminőséget, amikor az ANC engedélyezve van.

Használja a Parancsikonokat a „Zajszabályozási mód” beállításához

Ha lenne valamilyen parancsikon-integráció, akkor Federico Viticcinek csak akkor lenne értelme megtalálni. A mítosz, az ember és a legenda felfedezett egy új parancsikont, amely lehetővé teszi a Zajszabályozási mód beállítását anélkül, hogy beugrana a Vezérlőközpontba.

Így hozhatja létre a parancsikont saját maga számára:

 1. Nyissa meg aParancsikonok alkalmazást az iPhone-on
 2. Koppintson a+”Gombra a jobb felső sarokban
 3. Írja be a kereséstAirPods a keresőmezőbe
 4. Koppintson aÁllítsa be a Zajszabályozási módot
 5. A fő panelen koppintson a ikonraÚtvonal a parancsikonon belül, és válassza ki az AirPods Pro-t
 6. Ezután érintse meg a gombotZajszabályozási mód

Innen kiválaszthatja, hogy mit szeretne csinálni a parancsikonon, és itt vannak a lehetőségek:

 • Ki
 • Zajcsökkentés
 • Átláthatóság
 • Kérdezd meg minden alkalommal

Függetlenül attól, hogy Ön rendszeres Shortcuts-felhasználó vagy kezdő, ez a funkció nagyon jól jöhet. Nincs szükség arra, hogy a jobb felső sarokból lefelé csúsztassa az ujját a Vezérlőközpont eléréséhez, és ehelyett közvetlenül a Parancsikonok widgetről vagy a kezdőképernyőről futtatható.

Lassítsa a gesztus interakcióját

Az AirPods Pro-t a sebesség és a rugalmasság szem előtt tartásával tervezték, de vannak olyan esetek, amikor ez a „sebesség” túl gyors lehet. Szerencsére az Apple tartalmazott néhány kisegítő lehetőséget a sebesség beállításához a gesztusok használatakor.

 1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást az iPhone-on
 2. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetMegközelíthetőség
 3. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonraAirPods

Innentől kezdve három különböző kategória jelenik meg: Nyomási sebesség, Nyomva tartási idő és Zajszabályozás. A sebesség és a tartás időtartamának két korábbi kategóriájára szeretnénk összpontosítani.

AlattNyomja meg a Speed ​​gombot ezzel beállíthatja az AirPod szárának kétszer vagy háromszor történő megnyomásához szükséges sebességet. AAlapértelmezett már engedélyezve van, és aLassúésLeglassabban. Ami pedig Tartsa nyomva az időtartamot, ez beállítja azt az időtartamot, amely szükséges ahhoz, hogy az AirPod-ok szárát lenyomva tartva különböző műveletekre lehessen váltani. Más mintAlapértelmezett, beállíthatja a beállításokatRövid vagyRövidebb.

Az AirPods Pro parancsikonok beállítása a mód közötti váltáshoz

Valójában új parancsikonokat állíthat be, amelyek megkönnyítik az ANC és az átlátszóság közötti váltást az AirPods Pro használatakor.

 • Az ANP és az Átlátszóság mód gyors vezérléséhez használja az AirPods Pro parancsikonokat

Az AirPods Pro készülékem még mindig vezeték nélkül tölt?

Furcsa okokból az Apple úgy döntött, hogy egy kicsit megijeszt az embereknek, amikor vezeték nélkül töltik az AirPods Pro-t. Amikor a töltőtokot vezeték nélküli töltőpadra állítja, láthatja, hogy a zöld vagy sárga fény villog, majd eltűnik.

Ez nem azt jelenti, hogy a töltés leállt, csupán másodpercekkel azután, hogy a tokot a padra helyezte. Ehelyett az Apple úgy döntött, hogy a fények elhalványulnak, így önállóan tudhatja meg, hogy még mindig tölt-e.

Van egy kis trükk, amelyet megtehet annak érdekében, hogy lássa, az AirPods Pro készüléke még mindig tölt-e. Amikor a tokot egy töltőpadra helyezik, koppintson duplán a ház elején található lámpára. A fény sárga vagy zöld színnel villog, és tájékoztatja arról, hogy a töltés befejeződött-e, vagy több időre van szüksége.

Hozzáadhatja az AppleCare + -ot vásárlás után?

Nagy csalódás volt az Apple termékei iránt, hogy önvoltaz eszközzel egyidejűleg az AppleCare + megvásárlásához. A vállalat végre enyhítette ezeket a szabályokat, és készülék megvásárlása után végre megvásárolhatja az AppleCare + programot.

  Van egy kis „fogás”, ha így akarod nevezni, mivel csak egy bizonyos idő áll rendelkezésre, mire már nem vásárolhatsz AppleCare + -ot. Mint más Apple-termékeknél, az AirPods Pro után is hozzáadható az AppleCare + lefedettség, feltéve, hogy a vásárlás dátumától számított 60 napon belül regisztrál rá.

  Az AppleCare + alkalmazással az események díja mindössze 29 dollár, és minden olyan esetet fedez, amely esetlegesen megtörténhet. Összehasonlításképpen, ha elveszett egy AirPod, vagy ki kellett cserélnie a vezeték nélküli töltőtokot, akkor a költség 89 USD lenne.

  Mindössze 29 dollárért kétéves AppleCare + lefedettséget kap, két „véletlen” incidenssel, 29 dolláros árfolyamon. Ha elveszíti az AirPod-ot vagy a tokot, kénytelen lesz megfizetni a 89 dolláros garanciadíjat, függetlenül attól, hogy Ön az AppleCare + tulajdonosa-e vagy sem.

  A legjobb hangzást szeretné elérni? Tudjon meg még ma tippeket az AirPods Pro-ról a legnépszerűbb AirPods Pro videótippjeinkkel!

  Következtetés

  Még teszteljük az AirPods Pro-t, és egyre többet megtudunk arról, hogy mit tehetsz velük. Mondja meg nekünk, ha Ön az első nap alkalmazója volt, és ha már cserélte le az AirPods vagy az AirPods 2 készülékeket ezekre.

  Ha továbbra is problémákat tapasztal, hangozzon el a megjegyzésekben, és örömmel segítünk! Addig is ossza meg néhány kedvenc aktuális dalát, amelyek remekül szólnak az AirPods Pro-n.

  Legutóbbi hozzászólások