Az Apple Watch dokkoló rendszerezése

Csakúgy, mint a Mac dokkolója, az Apple Watch dokkolója is hasznos eszköz a szükséges és leggyakrabban használt alkalmazások gyors eléréséhez. Különböző módon szervezheti meg az Apple Watch dokkolót. Ezért érdemes néhány percet szánni arra a helyre, hogy az Ön számára működjön.

Így szervezheti meg az Apple Watch dokkolóegységet annak maximalizálása érdekében.

Összefüggő:

  • A FaceTime audio funkcióinak használata az Apple Watch-on
  • Az EKG alkalmazás használata az Apple Watch-on
  • Növelje az iPhone alkalmazás élményét ezekkel az Apple Watch alkalmazásokkal

Kezdje a Watch alkalmazással az iPhone készülékén

Először nyissa meg a Néz alkalmazást az iPhone-on, és koppintson a Az órám fül alján. Ezután válassza ki Dokk.

Válassza ki a dokk megrendelését

A tetején azzal kezdi, hogy eldönti, hogyan rendelje meg a dokkolót. Választhat a Legutóbbi vagy a Kedvencek közül.

Ha kiválasztja Legutóbbi, a leggyakrabban használt alkalmazások megjelennek a Dockon. És rendezni fogják azok alapján, hogy nemrégiben használtad őket. Ez jó választás, ha sok alkalmazást használ, és gyakran ugrik közöttük.

Például, ha szokása, hogy reggel először megnyissa az időjárási alkalmazást, akkor az megjelenik a dokkolójában a lista tetején.

Ha kiválasztja Kedvencek, megadhatja, hogy mely alkalmazások jelenjenek meg a Dockban, és milyen sorrendben. Ez egy jó lehetőség arra, hogy kiválassza, hogy Ön a leginkább használt alkalmazásokkal kapcsolatos-e, és mikor, illetve milyen gyakran használja őket.

Például előfordulhat, hogy nem minden nap használja az Időzítő alkalmazást, de azt szeretné, hogy a Dockban tartsa a lista tetején, így a legkényelmesebb helyen van.

Válassza a Kedvencek lehetőséget

Ha a Kedvenceket használja a dokkrendeléshez, akkor most dönt arról, hogy mely alkalmazásokat szeretné. Lehet, hogy néhányat már lát a Kedvencek a tetején lévő szakasz és a többi rendelkezésre álló alkalmazás alatt van a Ne tartalmazza szakasz.

A Kedvenc alkalmazás eltávolításához érintse meg a elemet Szerkesztés a jobb felső sarokban. Ezután érintse meg a ikont piros mínusz jel az alkalmazás mellett, és koppintson a ikonra Eltávolítás amikor megjelenik.

Alkalmazás hozzáadásához a Kedvencekhez érintse meg a elemet Szerkesztés a jobb felső sarokban. Ezután érintse meg a ikont zöld pluszjel a hozzáadni kívánt alkalmazás mellett. Ez automatikusan megjelenik a Kedvencek részben.

Míg bent van Szerkesztési mód, akkor átrendezheti az alkalmazások megjelenési sorrendjét. Csak érintse meg az alkalmazást, és húzza az új helyre a listában.

Ne feledje, hogy az vagy 10 alkalmazásra korlátozódik a dokkolójában, és emlékeztetőt fog látni, ha megpróbál 10-nél többet felvenni.

Amikor befejezte a módosításokat, koppintson a ikonra Kész a jobb felső sarokban. Ezeket a változásokat azonnal látni fogja az Apple Watch dokkolóján.

Tippek az Apple Watch dokkolóhoz

Míg az Apple Watch Dock szervezése az iPhone-on a Watch alkalmazáson belül zajlik, itt van néhány tipp, amelyeket szem előtt tartva kell használni magát a Dockot is.

Ha akarod távolítson el egy alkalmazást a Dockból az Óra viselése közben nyissa meg a Dockot, csúsztassa az alkalmazást balról jobbra, és koppintson a ikonra Eltávolítás.

Ha akarod hozzáférhet az összes alkalmazásához, ezt megteheti a dokkból is. Görgessen a dokkoló utolsó alkalmazásához, és érintse meg a ikont Minden alkalmazás választási lehetőség.

Dokkolja az alkalmazásait és induljon

Ne feledje, hogy az Apple Watch dokkolója kényelmes helyet jelent a legfrissebb vagy a kedvenc alkalmazások eléréséhez. Tehát rendezze és rendezze ezeket az alkalmazásokat a számodra legmegfelelőbb sorrendben. És tudassa velünk, hogyan szeretné rendezni a dokkolóját az alábbi megjegyzésekben!

Legutóbbi hozzászólások