A legjobb csomagkövető alkalmazások iPhone-hoz

Manapság könnyebb nyomon követni az úton lévő szállításokat, mint valaha. Segítenek előre tervezni az otthonmaradást, ha a kézbesítéshez aláírásra van szükség, vagy távol tartják a kíváncsiskodó tekinteteket az ajtótól, amikor másoknak szállítanak ajándékokat.

Ha még nem próbáltad meg használni az iPhone csomagkövető alkalmazását, vagy nem vagy elégedett azzal, amellyel rendelkezel, akkor segíteni fogunk! Íme néhány az iPhone legjobb csomagkövető alkalmazásai közül.

Összefüggő:

  • A legjobb alkalmazások az iPhone Native alkalmazások cseréjéhez
  • A legjobb Apple Watch alkalmazások a sportrajongók számára
  • 7 legjobb hangjegyzet és felvételi alkalmazás iPhone-hoz

Szállítások

Szállítások iPhone-on

Évek óta személyes kedvencem, a kézbesítések pontosak, könnyen kezelhetők és világszerte számos futárt támogatnak, beleértve az új Amazon kézbesítési szolgáltatást is. Ráadásul az alkalmazás szinkronizál az iCloud szolgáltatással, így más eszközökről is használhatja.

A kézbesítések felismerik, ha egy követési számot más forrásból másol, így csak megérintésével hozzáadhatja azt. Ezen felül megtekintheti a szállításait a térképen, nyomon követheti azok útvonalát, megtekintheti a várható szállítási dátumot és értesítéseket kaphat.

A kiszállítások 4,99 dollárért érhetők el az App Store-ban iPhone, iPad, iMessage, Apple Watch és Mac számára.

Érkezés - Csomagkövető

Érkezés iPhone-ra

A Shopify által működtetett Arrive egy másik fantasztikus alkalmazás a csomagszállítások nyomon követésére. Az teszi kiemelkedővé, hogy ha bejelentkezik a Google-lal, az alkalmazás felhasználhatja a kézbesítési értesítéseket a Gmail postaládájába.

Az Arrive számos szolgáltatót is támogat, mint például a UPS, a FedEx, az Amazon Logistics és még sok más. Jelölje meg a fogadott kézbesítéseket egy csúsztatással, archiválja a régebbi csomagokat, fogadjon értesítéseket és tárolja online megrendeléseit az egyszerű megtekintés érdekében.

Az Arrive ingyenesen elérhető az iPhone App Store-ban.

17Sáv

17Track az iPhone-on

Ha tetszik egy olyan ingyenes csomagkövető ötlet, mint az Arrive, a 17Track még egy remek lehetőség. Ez az alkalmazás lehetővé teszi QR-kód vagy vonalkód beolvasását, akár 10 nyomon követési szám hozzáadását egyszerre, és a közös, globális vagy nemzetközi futárok közül való választást.

Értesítéseket kaphat a szállításokról, hozzáadhat emlékeztetőket, kiválaszthatja a csomagkategóriákat, és üzleteket vásárolhat közvetlenül az alkalmazásban, és további extra funkciókat kínál. Annak ellenére, hogy a 17Track még nem támogatja az Amazon szállítási szolgáltatást, az alkalmazás lefedi a többit, és mindenképpen megéri az idejét.

A 17Track alkalmazáson belüli vásárlásokkal ingyenesen elérhető az App Store-ban iPhone és iPad készülékekhez.

Könnyedén nyomon követheti a csomagszállításokat

A csomagok biztonságban maradnak, ha tudják, hol van és mikor érkezik meg a szállítás. Az ünnepi vásárlási szezonban pedig az iPhone csomagkövetője nagyszerű módja annak, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje az ajándékok érkezési idejét.

Már használja az egyik csomagkövetőt és imádja? Vagy talán van más, amire esküszöl? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Legutóbbi hozzászólások