A Trash All nem található az iOS 10-es útmutatóban

Reméljük, hogy túl van az iPhone 10 és az iPad telepítésével és frissítésével kapcsolatos problémákkal. Mint más új iOS-frissítéseknél, az Apple is hajlamos megváltoztatni a dolgokat. Mi, az Appletoolbox, sok e-mailt és megjegyzéseket kaptunk több levél és üzenet törlésének funkciójával kapcsolatban. A régi ismerős Trash All funkciót, amelyet korábban az iOS 9-ben látott a jobb alsó sarokban, most eltávolítottuk az iOS 10-ből. Ez az egyik oka annak, hogy nem találja a Trash All elemet az iOS 10-ben.

Az egyszerű beállítások módja

Ha az e-mail alapértelmezés szerint törlés helyett archivál, akkor módja van ezeknek a beállításoknak a megváltoztatására. Ennek a viszonylag egyszerű változtatásnak köszönhetően az e-mailek törlése sokkal könnyebb, mint az iOS alapértelmezett módja (az alábbiakban felsoroltak szerint.) És bár ez nem egy igazi Trash All az iOS 10-ben, és egy kicsit közelebb visz minket a korábbi iOS Mail-élményekhez.

Az e-mail beállítások módosítása

 1. Nyisd meg a beállításokat
 2. Válassza a Mail lehetőséget
 3. Érintse meg a Fiókok elemet
 4. Nyissa meg az egyes e-mail fiókokat (gmail, outlook, yahoo stb.)
  1. Érintse meg a fiók nevét (általában az e-mail címét)
  2. Válassza a Speciális beállítások lehetőséget
  3. Frissítse a „Kidobott üzenetek áthelyezése ide:” szakaszt innen: Archívum nak nek Törölt postafiók
   1. Ellenőrizze, hogy a pipa most összhangban van-e Törölt postafiók

Kövesse a 4. lépést az egyes e-mail fiókjaihoz, és ne felejtse el frissíteni az „Elvetett üzenetek áthelyezése:” elemet az Archívumról a következőre: Törölt postafiók.

Most, amikor ellopja az egyes e-maileket a Mail alkalmazáson belül, a jobb kukában megjelenik a piros szemetes opció. Ezenkívül a Szerkesztés opcióval mostantól több e-mailt is kiválaszthat, és egy mozdulattal kukába helyezheti őket.

Az Apple iOS alapértelmezett kukájának kukázása az iOS 10-ben

Nem kellene bemennünk és elvégeznünk ezeket a beállításokat, hogy megszerezzük a szemetet és töröljük azokat a beállításokat, amelyekhez az iFolks annyira hozzászokott! Reméljük, hogy az Apple meghallgatja és megvizsgálja ezeket a visszajelzéseket. Tehát következésképpen módosítsa a jövőbeni iOS-verziókat ehhez a funkcióhoz.

De jelenleg az alapértelmezett iOS-módszer a Kuka minden elvégzéséhez az iOS 10-ben egy összevont többlépéses folyamat. Hogy igazságos legyek, a szemetes eltávolításának ragyogó Apple ötletével az volt a biztos, hogy minevéletlenül törölje az e-maileket / üzeneteket.

Nos ... ez a legtöbbünk számára nem okozott nagy problémát ... Tehát minden további nélkül bemutatjuk az őrült, összevisszantó és frusztráló Apple MINDEN ÚJ!

Első lépés Válassza ki az e-mail mappát, amellyel dolgozni szeretne az e-mailek törléséhez

Második lépésMiután bejutott a postaládájába, érintse meg a gombot Szerkesztés a jobb felső sarokban

Harmadik lépés Ezután válassza ki az összes törölni kívánt e-mailt. Sajnos ezt egyenként kell megtennie.

Ha azonban ismeri a törölni kívánt e-mailek feladóját vagy tárgyát, használhatja a tetején található keresőmezőt, és az összes kapcsolódó e-mailt kiszűrheti a megkönnyítés érdekében. Miután szűrte az összes törölni kívánt e-mailt, érintse meg a Szerkesztés elemet a képernyő jobb alsó sarkában.

Negyedik lépés a 3. lépés végén végre kijelölte az összes e-mailt, amelyet kukába szeretne helyezni. Következő érintse meg a gombot „Mozgás” a képernyő alsó közepén.

Ötödik lépés ezzel eljuthat az összes postafiókot tartalmazó képernyőhöz. Válassza a „Kuka” mappát, és az összes e-mail a kukába kerül.

Úgy gondoljuk, hogy ez a megoldás meglehetősen kusza, és meg kell szokni, hacsak az Apple nem változtat.

Nem törölhető egyedi szöveges üzenet az iOS 10 rendszerben 

Mivel a „Törlés” / „kukába helyezés” témakörrel foglalkozunk, szeretnénk megmutatni, hogyan törölhet egyetlen üzenetet az iOS 10 szövegszálából. Néhány e-mailt és megjegyzést kaptunk erről a témáról. néhány olvasótól.

Ez egy másik elem, ahol változások történtek az iOS 10 rendszerben. Egyetlen szöveg törléséhez a kimenő szöveges üzenetekből először meg kell nyomja meg és tartsa lenyomva az üzenetet.

Ezután érintse meg a Továbbiak kék betűvel a képernyő alján. A következő képernyőn kiválaszthatja a törlés ikont az egyetlen üzenet törléséhez, vagy válassza a bal felső sarokban látható „Összes törlése” lehetőséget.

Visszajelzését mindig megadhatja az Apple-nek, amikor módosítják a következő iOS 10 kiadásokat. Ha visszajelzést szeretne küldeni az Apple-nek, kattintson ide

Kérjük, ossza meg barátaival és szeretteivel, akik esetleg éppen frissítik iPhone-jukat és iPadjeiket iOS 10-re.

Ha jobb tippje van, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzésekben.

Legutóbbi hozzászólások