Az Apple Watch kezdőknek szóló végső útmutatója

Szeretne Apple Watch-ot birtokolni? Gyönyörű kialakításával és ötletes mérnöki munkájával nem nehéz megérteni, miért. De van néhány dolog, amelyet tudnia kell, mielőtt döntene arról, amelyik végül a csuklójára kerül. Itt megtalálja a végső útmutatót az Ön számára megfelelő Apple Watch kiválasztásához!

A különféle kiskereskedők nemrégiben bejelentett Apple Watch árcsökkentéseivel és promócióival mindenképpen nagyszerű alkalom az Apple Watch felvételére, ha fontolóra veszi annak megvásárlását.

Apple Watch modellek

Az Apple Watch három fő modellje létezik, beleértve:

  • Apple Watch Sport
  • Apple óra
  • Apple Watch Edition

A legolcsóbb verzió az Apple Watch Sport, ezt követi az Apple Watch, majd a csúcskategóriás, luxus Apple Watch Edition.

A funkcionalitás szempontjából az órák ugyanazok, a különbség az egyes modellek gyártásához használt anyagokban rejlik. Az Apple sportórához alumínium ház és Ion-X üvegből készült óraszámlap tartozik. Ez a kettő együttesen olyan súlyt eredményez, amely 30% -kal kisebb, mint a szokásos Apple Watch. Ezüst vagy szürke kivitel és 5 különböző színű fluorelasztomer heveder közül választhat. Végül egy csapot használnak az óra rögzítéséhez.

Az Apple Watch tok rozsdamentes acélból készült, fekete vagy csiszolt fém megjelenésű. 6 heveder közül választhat, a bőr variációitól a linkkarkötőig vagy a fluorelasztomerig. Az elülső rész zafírkristályból készült, és ami a csatot illeti, vagy mágneses csattal, vagy pedig normál csattal.

Végül az Apple Watch Edition 18 karátos aranyból készül, és sárga vagy rózsa arany színben kapható. Ez a modell a heveder opcióival párosul, különös tekintettel az óraszám méretére és színére. Az Apple azt állítja, hogy a burkolat kétszer olyan kemény, mint a szokásos arany, ezért az a szörnyű esetben kitart, hogy leesik. Ezen kívül az elülső része polírozott zafírkristály.

Van egy különkiadás is, amely érdekelheti:

Az Apple Watch Hermes a szokásos Apple Watch rozsdamentes acél testet tartalmazza, de megkülönbözteti magát a Hermes kézművesei által Párizsban készített bőrszíjjal. Három heveder áll rendelkezésre, a Double Tour, az Single Cour és a Mandzsetta, és négy színben kaphatók: Fauve, Etain, Capucine és Bleu Jean.

iPhone támogatás

Az óra működéséhez meg kell csatlakoztatni egy iPhone 5c, 5s, 6, 6 Plus, 6s vagy 6s készülékhez, amely az iOS 8.2 rendszert futtatja. Az iPhone elvégzi a feldolgozás nagy részét, majd az információkat a Watch felé tolja. Az iOS 8.2 megjelenésével az összes iPhone készen áll az Apple Watch-hoz való párosításra egy előre telepített alkalmazáson keresztül, így alig kell tenned a Watch beállításához és futtatásához.

Melyik méretet szeretné? 38mm vs. 42mm

Az Apple Watch tokjai két méretben láthatók - 38 mm-es vagy 42 mm-es, ami az óra arca magassága. Ezek úgy vannak kialakítva, hogy megfeleljenek egy átlagos nőnek (38 mm) vagy férfinak (42 mm), de személyes preferenciáktól függően választhatók. A méreten kívül nincs más tervezési különbség, azonban a nagyobb arcnak magasabb az ára. Fontos figyelembe venni az óraszám méretét a vásárlási döntés során, mert ez kihat a kényelmére. Az anyagok, a szín és a heveder rendelkezésre álló lehetőségei kissé eltérnek az egyes méretektől, ezért érdemes kiválasztani a méretet, majd megnézni, hogy mely konfigurációk állnak rendelkezésre.

Szíj és arc variáció

Az Apple Watch minden verziója egy vagy két színben kapható. Az Apple Watch Sport és az Apple Watch egyaránt anyaga ezüst és fekete - rozsdamentes acél és alumínium. A Hermes csak ezüst színben kapható, míg az Apple Watch Edition sárga vagy rózsaszín arannyal. A választott szín nem befolyásolja az árat, ezért a választás pusztán a preferenciákon alapul.

A heveder típusa viszont befolyásolja az árat. Érdemes megnéznie a különböző típusú hevedereket, valamint az egyes választott óratípusokhoz rendelkezésre álló színeket, és összehasonlítani az árakat, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Ne feledje továbbá, hogy vannak harmadik féltől származó hevederek.

Ami az óraszámokat illeti, ne izguljon, ez nem egy újabb döntés, amelyet meg kell hoznia vásárlás előtt. Az arclapok az óra beállításai között módosíthatók. Számos óraszám áll rendelkezésre, és ezek testreszabhatóak is, többek között a kronográf, a színes, a moduláris, a segédprogram, a Mickey Mouse, az egyszerű, a mozgás, a napelem, a csillagászat, a Timelapse, a fénykép és az X-Large.

Jellemzők

Az Apple Watch több funkcióval büszkélkedhet. Ezek a következők:

  • Telefonos értesítések, például üzenetek és hívások, amelyekre közvetlenül az óráról válaszolhat
  • A pulzusmérő és a fitneszkövetés, valamint az Apple Workout alkalmazás, amely az egyik legfontosabb jellemzője.
  • Digital Touch, amely egyénenként kommunikál az Apple más hordható viselőivel. Nem csak, hogy felvázolhatja a képeket, használhatja az órát, mint egy hangos walkie-talkie-t, vagy koppinthat, amely kapcsolatba lép egy másik viselővel.
  • Az ügyes funkció az, hogy miként oszthatja meg a szívdobbanását, amely a másik személy csuklóján rezgést okoz a szívverésével szinkronban. Milyen romantikus!
  • Van egy érintés nélküli fizetési funkció is, az Apple Pay néven, amely lehetővé teszi, hogy a hitel-, betéti és hűségszámokat csak az eszköz hullámával lehessen használni az olvasó előtt a megfelelő üzletekben.

VÉLEMÉNY: Írtunk egy nemrégiben készült véleménydokumentumot is, amely kiemelte néhány tapasztalatunkat az Apple Watch kilenc hónapos tulajdonosa után. Ez a cikk nagyon tetszett olvasóinknak.

Közelgő frissítés

Az Apple óra közelgő márciusi frissítésében állítólag egy sor új sávszín opcióval egészül ki a felállás. Lesznek teljesen új zenekarok is, amelyek új anyagokból készülnek a Hermestől eltérő vállalatokkal együttműködve. Tavaly arról is szó esett, hogy partnerkapcsolatban állunk harmadik féltől származó népszerű kiegészítők gyártókkal, például az Incase-szel, de nem világos, hogy ez a márciusi kiadás része lesz-e még. Reméljük!

Az sem valószínű, hogy ebben a márciusi frissítésben új hardverfunkciók lesznek, de az Apple valószínűleg kiadja a WatchOS 2.2 frissítést, amely a hónap elején a fejlesztői béta szakaszba került, az új variációk mellett. A fejlesztői béták kimutatták, hogy az új szoftver lehetővé teszi több Apple Watch szinkronizálását egyetlen iPhone készülékkel, a Maps alkalmazás új funkciói mellett. Hamarosan megtudjuk!

Apple Watch 2 pletykák

Mit várhatunk a következő Apple Watch-tól, és érdemes-e kitartani? Ami a hardvert illeti, az MK News koreai sajtóorgánumból néhány híresztelés érkezett. Az egyik szerint az Apple Watch 2 ugyanazon LG OLED képernyőt fogja tartalmazni, mint elődje. Ezek a források arról számolnak be, hogy az Apple azt tervezi, hogy ragaszkodik az LG-hez a vállalat bevált gyors gyártási ideje és kiváló minőségű termékei miatt, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódni a panelek hiánya és késése miatt. Néhány más pletyka azonban azt állítja, hogy az Apple az LG-ben és a Samsungban kötötte össze a képernyőket a következő generációs Apple Watch számára. A jelentés szerint a kijelző rugalmas OLED-kel fog rendelkezni, de méretét és felbontását tekintve sem változik.

ÖSSZEFÜGGŐ: Apple Watch 2, mire számíthatunk

Egy másik pletyka azt mondja, hogy a következő Apple Watch egy FaceTime kamerával érkezik. Úgy tűnik, hogy a videokamera beépül a felső keretbe, így a felhasználók útközben is kezdeményezhetnek és fogadhatnak FaceTime-hívásokat. Ugyanez a jelentés azt állítja, hogy az Apple javíthatja az okosóra akkumulátorának élettartamát egy hosszabb élettartamú egységgel, amely több egészségügyi érzékelő hozzáadását is lehetővé teszi.

Szoftveri oldalon az Apple Watch 2 kevésbé támaszkodhat a csatlakoztatott iPhone-ra, lehetővé téve a lekötés nélküli sms-eket és e-maileket, új „tetherless” kezdeményezésével. Ez egy dinamikusabb vezeték nélküli lapkakészleten keresztül fog megvalósulni, amelyhez hozzátartozik a „Find my Apple Watch” funkció is. Szó esik arról is, hogy a második generációs Apple Watch új árnyalatokban lesz kapható, beleértve a rózsaarany színét is. Ezek azonban csak pletykák, egyelőre csak az idő fog megmondani!

Most már fel van véve minden információval, amelyre szüksége van ahhoz, hogy Apple Watch-ot szerezzen be magának. Most már csak a költségvetésről és az Önnek és életstílusának leginkább megfelelő dizájnról kell döntenie! Melyik szín

Még több cikk az Apple Watchról

    Legutóbbi hozzászólások