10 legjobb játék, amelyeket kipróbálhat az iPad Pro készülékén

Az iPad Pro, a 12,9 hüvelyk és a 9,7 hüvelyk elegendő képernyőt biztosít a játékélmény javításához. Biztosan hallotta, hogyan fog nagyobb rugalmasságot adni a táblázatoknak, de elmondjuk, hogyan fog élvezni a játékokat az iPad Pro-val. Olyan sok játék közül lehet választani, de a következő játékok teljes előnyükre használják az újabb iPad nagyvonalú képernyőjét. Mi az eredmény? Szórakoztató és magával ragadó játékélmény, amely rádöbbenti, hogy iPadje megéri minden fizetett bakit.

Néhány felsorolt ​​játék nagyon új, míg mások már egy ideje léteznek. Egy másik minősége ennek a választéknak, hogy mindenféle játékot tartalmaz. Biztosan talál valamit, ami tetszik. Íme néhány játék, amelyek jól működnek az új iPad Pro-n.

Lego Jurassic World

Csakúgy, mint más Lego játékok, a hagyomány folytatódik ezzel az iPad játékkal is. Építhet dolgokat Lego-ból vagy feltörheti a Lego-ból készült anyagokat. A játékok egyre jobbak lettek, mivel a TT Games továbbfejlesztette mobiljátékaikat. Ez már nem csak a konzoltársa alternatívája. Jól készült a mobil platform számára, és nagyon szórakoztató játék. Kiváló hangsávja is van. Az iPad Pro képernyője még valóságosabbá teszi a Lego élményt.

Kingdom Hearts Unchained X

A Kingdom Hearts sztori elején játszódik, ez a Square Enix és a Disney közötti együttműködés. Ez a Disney és a Final Fantasy közötti kereszteződés látványos jelmezek, élénk karakterek és ideális forgatókönyvek révén. A játék azonban sok memóriaterületet foglal el, ami akár 1 GB is lehet. Ez egy freemium cím, amelyet biztosan mindenki szeret, aki szereti a színeket és a fényerőt.

Kis világ

A Small World az azonos nevű társasjáték videojáték-adaptációja. Több játékosra van szükség ahhoz, hogy ugyanazon a képernyőn játsszanak. Tehát nem egy kellemes játék az iPad Mini-n. Az iPad Pro azonban több játékost is simán kezel, és az élmény valóban élvezetes. Ez az egyik leginkább dicsért társasjáték, és biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogja az élményt. A tervezők sikeresen újrateremtették a birodalomépítő játékmenetet.

Sim City BuildIt

Ez egy kedvenc játék, amely már egy ideje létezik. Annak ellenére, hogy iPhone-on is lejátszják, el kell ismernie, hogy az élmény sokkal jobb, ha iPad-en játszik. És most, hogy a képernyő még nagyobb, a játék extra szórakozássá válik. A játék elsődleges vezérlőelemei a kicsípés és a kicsinyítés. Ön 3D-s épületet is forgat nagy részletességgel. Ingyenes, de vannak alkalmazáson belüli vásárlások, amelyek különlegessé teszik a játékot.

Game Dev Story

A Kairosoft nemrégiben frissítette a játékot, hogy illeszkedjen az iPad kibővített képernyőjéhez. Eredetileg még 2011-ben jelent meg. Ez egy olyan játék, amely soha nem öregszik meg, de valószínűleg élvezni fogja a 2.0 verziót, mert ez a verzió kompatibilis az iPhone 6 és 6S készülékekkel. Abban az esetben, ha nem ismeri a Kairosoftot és a Dev Story játékot, az a fejlesztői csapat felépítése, hogy szórakoztató és izgalmas játékokat hozzon létre. Órákat fog tölteni a játékon, anélkül, hogy észrevenné; ez az abszorbens.

Szükségszállás

A játék legújabb verziója a legjobb az összes közül, mivel számos új kihívás van. Ez a játék minden egyes frissítéssel egyre érdekesebb és magával ragadóbb. Az iPad Pro pedig szuper remekül néz ki a boltozatból. Az alapvető lényeg az, hogy tökéletes legyen a boltozatod, és a lakók biztonságban legyenek a pusztaságtól. Ha még soha nem játszotta ezt a játékot, akkor annak kötelező játszania, különösen az új iPad Pro-n.

Skylanders SuperChargers

Ezt a játékalapú játékot szórakoztató volt a szokásos iPad-en játszani, de az új iPad Pro és szélesebb képernyője még szórakoztatóbbá és interaktívabbá tette. A legújabb verzió univerzális; nem csak az iPad-del, hanem más Apple-eszközökkel, iPhone-nal és még a legújabb Apple TV-vel is kompatibilis. Nem lenne rossz addiktív játéknak nevezni. És végül sok pénzt költhet el, járműveket és számokat vásárolhat annak érdekében, hogy szórakoztatóbbá tegye. Ellenőrizze magát!

Warbits

Ismered azokat a játékokat, amelyek napjaid nagy részét lefoglalják. Ez egy ilyen játék. De nem fogja megkaparintani a pénzét, mert egyszeri játék. A Warbits-ot érdemes játszani az iPad nagy képernyőjén. Ennek elsajátításához azonban némi erőfeszítésre és időre van szükség. Nem arról van szó, hogy mekkora a sereged. Könnyen eljuthatott volna a freemium játék útjához.

A Három szoba

Ez a játék harmadik része. Ez egy kirakós játék, amely a legalkalmasabb az iPad Pro nagyobb képernyőjén való játékra. Ehhez extra lóerőre lesz szüksége. Előfordulhat, hogy a korábbi iPad vagy iPhone nem támogatja teljes mértékben a játékot. Intelligens érintésvezérlőkkel fokozottabb érzetet nyújt. A játék szoros vizsgálatot igényel, amely csak széles képernyőn lehetséges. Ezért, ha iPad Pro-ja van, akkor elég szerencsés élvezni ezt a játékot.

Monument Valley

Olyan játékokról beszéltünk, amelyeket jobb a nagyobb képernyőn játszani, de ez a játék szórakoztató játék minden képernyőn. Lejátszhatja iPhone vagy iPad Pro készülékén. Van néhány lélegzetelállító vonása, és kastélyaik, valamint az élénk fényes és sötétebb tónusok teljes színbeállításai együtt, nagyon elbűvölőek. A csendes hercegnő felhasználja az útmutatásodat ezeken a látványos helyeken. Nehéz nem beleszeretni ebbe a játékba.

Ennek a listának elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy túlélje a nyarát, és izgalmas játékokat játszhasson az iPad készülékén. Győződjön meg róla, hogy beszerzi e játékok legújabb verzióit, mivel minden verzióhoz újabb funkciókat adnak hozzá.

Legutóbbi hozzászólások