A legjobb és legjobb ingyenes Mac OS X játékok - Apple Toolbox

Most, hogy körbejárnak az ünnepek, előfordulhat, hogy van egy kis szabadideje a Mac vagy iOS eszközök használatára. Ha igen, érdemes kipróbálnia néhány új játékot a Mac számítógépén - ingyen!

Ebben a cikkben kiemelünk néhányat a legjobb ingyenes játékok közül a Mac számítógépén. Ne feledje, hogy ez az oktatóprogram hozzáférést igényel a Mac App Store-hoz, ezért a Mac-nek OS X 10.6.6 vagy újabb rendszert kell futtatnia.

Képernyő kígyó

A Screen Snake egy fantasztikus, mégis egyszerű játék a Mac-hez. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a klasszikus Snake játékot a Mac asztalán. Ez nagyon jó hatás, amelyet sok Mac-felhasználó élvezni fog.

A billentyűzet iránygombjai vagy WSAD gombjai vezérelhetik a Snake képernyőt. Ez megkönnyíti a játék használatát bármely játékos számára, függetlenül attól, hogy milyen billentyűzetkiosztást preferál. Számomra ez egy jó tulajdonság, amelyet minden játéknak tartalmaznia kell.

Sajnos ennek a játéknak nincsenek online képességei. Szeretném, ha a fejlesztők valamilyen online ranglistát vagy Facebook-integrációt adnának hozzá, hogy a felhasználók összehasonlíthassák a pontszámokat a barátokkal és a családdal.

Összességében ez a játék minden Mac felhasználó számára kötelező, főleg a játék csodálatos felhasználói felületének és az irányítási rugalmasságnak köszönhetően. Töltse le ezt a játékot az iTunes App Store-ból.

Vasúti labirintus

A Rail Maze egy nagyon jó kirakós játék a Mac OS X számára. Ennek a játéknak a célja az adott vonatpályák átrendezése, hogy a vonat összeomlás nélkül el tudjon érni a célig.

A Rail Maze tökéletes a tizenéves kor előtti gyerekek számára, mivel ösztönzi a kreatív gondolkodást. Az idősebb felnőttek számára ez egyszerű, mégis szórakoztató lehet, mert ez jó játék a „gyors játékhoz”. „Gyors játék”: amikor a felhasználók videojátékokat játszanak a lehető leggyorsabban.

Ezt a játékot rendkívül egyszerű játszani. Idővel a szintek egyre nehezebbé válnak, és több darab vasúti pályát kell rögzíteni. Ezt az ingyenes alkalmazást letöltheti az iTunes App Store-ból.

PapiJump Free

A Papijump mindig is az egyik kedvenc iOS-játékom volt, így amikor megtudtam, hogy Mac OS X-re jelent meg, csak le kellett töltenem! A Papijump for Mac meglehetősen hasonlít az iOS megfelelőjére. A játék célja, hogy a „Mr.Papi” (a karaktered) a soha véget nem érő labirintus tetejére kerüljön.

Ezt a játékot nagyon könnyű irányítani. A Mr.Papi vezérléséhez csak annyit kell tennie, hogy Mac nyílbillentyűivel mozgatja őt balra és jobbra. A cél az, hogy folytassuk a következő platformra való továbblépést, miközben tovább haladunk a térkép tetejére.

Számomra a Papijump nagyszerű játék minden korosztály számára. Ennek oka a játék egyszerű kezelőszervei, grafikája és története. Ez az alkalmazás ingyenesen átvehető az iTunes App Store-ban.

Köszönjük, hogy elolvasta ezt az Apple Toolbox cikket. Nézzen vissza hamarosan további Apple-tartalmakért.

Legutóbbi hozzászólások