Látja, hogy iPad vagy iPhone készüléke "ezt a tartozékot nem támogatja ez az eszköz"?

Csak frissítette az iPhone, iPad vagy más eszköz legújabb iOS-jére, és most azt az üzenetet látja, hogy ez az iPhone (vagy iPad stb.) Nem támogatja ceruzáját, billentyűzetét, fejhallgatóját, hangszóróját, mikrofonját vagy más Bluetooth vagy villámtartozékát. )? Ha igen, akkor nem vagy egyedül!

Olvasóink közül jó néhányan azt mondják nekünk, hogy miután frissítettek egy nagyobb vagy akár kisebb iOS-frissítésre, tartozékaik már nem működnek az iDevice-ekkel.

Tehát itt van néhány tipp, amelyet olvasóink találtak nekik!

Ellenőrizze, hogy tartozékai hitelesített MPI-k (iPhone / iPad / iPod készülékekhez készültek)

Ha harmadik féltől származó kiegészítőket használ, akkor lehetséges, hogy nem tanúsították őket az Apple termékeivel való együttműködésre.

Az MFi-tanúsítás vagy licenc azt jelenti, hogy a termék megfelel az Apple tervezési szabványainak.

Tehát ha lehetséges, használja az iDevice készülékhez kapott eredeti kábeleket, töltőket és adaptereket. Ha pedig külső gyártótól származó kiegészítőt használ, amely nem MPI, akkor teszteljen egy hasonló terméket, amely MPI, hogy megállapítsa, hogy ez a probléma (vagy sem).

Ha harmadik fél kábelével vagy adapterével csatlakozik a tartozékához, akkor lehet, hogy a kábel vagy az adapter a probléma, és nem a tényleges tartozék (például hangszóró vagy fejhallgató).

Indítsa újra vagy állítsa vissza

Gyakran egy egyszerű újraindítás vagy visszaállítás (kényszerített újraindítás) teszi a trükköt.

Az újraindításhoz kapcsolja ki a készüléket, várjon 30 másodpercet, majd kapcsolja be újra.

Végezzen el kényszerített újraindítást

 • IPhone 6S vagy annál régebbi plusz az összes iPad és iPod Touch esetén nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone X, XS, XR vagy iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készüléken: Nyomja le és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és azonnal engedje fel a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Tisztítsa meg a tartozékot és a portot

Ha tartozéka fizikai kapcsolatot létesít az iDevice készülékkel, például az iPad Pro billentyűzettel vagy egy villám fejhallgatóval, győződjön meg róla, hogy a kapcsolat mindkét oldalát jól megtisztította.

Tehát először válassza le a tartozékot a készülékről, és ha lehetséges, kapcsoljon ki mindent.

Vegyen egy mikroszálas kendőt, és alaposan dörzsölje meg minden felületét, eltávolítva a szöszöt, a szennyeződéseket vagy akár a korróziót is.

Néhány felhasználó egy szokásos ceruza radírral szeret tisztítani, amelyet intenzív tisztítás követ szöszmentes ruhával vagy elektronikus tisztító kendővel. Használja a radírt az érintkezők vonalain, hogy megtisztítsa a szennyeződéseket, zsírokat vagy maró hatásokat.

Ha tisztít egy intelligens csatlakozót (például az iPad márkájú modelleken az Apple márkájú billentyűzet csatlakoztatásához), győződjön meg róla, hogy jól megdörzsölte ezeket a csatlakozásokat (három pont az oldalon).

Villámcsatlakozókhoz előfordulhat, hogy egy kisebb eszközzel kell tisztítani a port belsejét. Az olyan dolgok, mint a fogközi kefék, jól működnek.

A villámcsatlakozók tisztításáról további információkat talál ebben a cikkben.

Távolítsa el és cserélje ki

Néha a tartozék leválasztása és újbóli csatlakoztatása teszi a trükköt!

Lehet, hogy ezt a műveletet többször is el kell végeznie, hogy működjön - ezért próbáljon meg párszor, mielőtt feladja.

Felejtse el és módosítsa a Bluetooth-eszköz nevét

Ha az „ezt a tartozékot nem támogatja ez az iPhone (vagy iPad / iPod)” üzenet akkor jelenik meg, amikor Bluetooth-kiegészítőhöz csatlakozik, például hangszórókhoz vagy fejhallgatókhoz, próbálja elfelejteni az eszközt, majd helyezze vissza, miközben átnevezi az eszközt valami másra, mint korábban (ha lehetséges.)

Egy másik lehetőség az, hogy elfelejt minden Bluetooth-eszközt, majd egyesével visszahozza őket, tesztelve mindegyik között, hátha egy BT-eszköz okozza a hibát.

Néhány beállítás visszaállítása

Gyakran egy olyan beállítás okozza a problémát. Próbáljuk meg visszaállítani néhány dolgot, és nézzük meg, hogy ez megoldja-e és segít-e ezen a problémán.

A hálózati beállítások visszaállítása

 • Menj Beállítások> Általános> Visszaállítás
 • Érintse meg A hálózati beállítások visszaállítása
  • Újra be kell írnia az összes WiFi jelszót, ezért legyenek kéznél, mielőtt ezt a lépést megtenné

Minden beállítás visszaállítása

Ez a művelet visszaállítja az alapértelmezett beállításokat, beleértve az értesítéseket, riasztásokat és fényerőt. A beállítások visszaállítása nem érinti az alkalmazásokat vagy a személyes adatokat, például a Fotókat, az Üzeneteket, a Leveleket és így tovább.

Az összes beállítás visszaállítása visszaállítja az összes személyre szabott és testreszabott funkciót, például a kisegítő lehetőségeket, a háttérképeket és a riasztásokat a gyári alapértékekre.

Tehát újra kell konfigurálnia ezeket a beállításokat, amint az iPhone vagy az iDevice újraindul.

Az összes visszaállítása

 • Először készítsen biztonsági másolatot az összes beállítás visszaállítása előtt, hátha történik valami
 • Menj Beállítások> Általános> Visszaállítás
 • Érintse meg Minden beállítás visszaállítása

Keresse fel az Apple Genius szolgáltatást, vagy vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával

Kipróbálta ezeket a lépéseket, és továbbra is látta azt az üzenetet, hogy „ezt az tartozékot nem támogatja ez az iPhone (vagy iPad / iPod)? Ha igen, itt az ideje, hogy kapcsolatba lépjen az Apple ügyfélszolgálatával.

Amikor a készülék továbbra is problémákat tapasztal, javasoljuk, hogy ütemezzen egy Genius Bar találkozót, látogasson el az Apple hivatalos szolgáltatójához, vagy vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával telefonon, online csevegésben vagy e-mailben.

Ha intelligens billentyűzete 3 évnél fiatalabb, akkor jogosult lehet a cserére

Jellemzően az Apple garanciája az olyan kiegészítőkre, mint az iPad Smart Connector Keyboard, egy év, de a billentyűzet bizonyos problémáira van egy kiterjesztő program, amely a vásárlás dátumától számított 3 évig fut.

A lefedett problémák közé tartoznak az érzékelők és a mágneses csatlakozók, a kulcsok beragadása, az ismétlődő billentyűk, a válaszképtelenség és az adatkapcsolatok.

Ez a kiterjesztés minőségi figyelmeztetéseknek és funkcionális problémáknak köszönhető, amelyeket 2017-ben helyeztek el az iPad okos billentyűzetein.

További részletekért forduljon az Apple ügyfélszolgálatához. Az olvasók arról számoltak be, hogy sikeresek voltak a billentyűzetek cseréje, amikor megbeszélték az Apple Store Geniuses szolgáltatókat.

Olvasói tippek

 • Frissítettem az iOS legújabb kisebb verziójára, és ez megoldotta a problémámat azzal, hogy ezt az üzenetet kaptam, amikor csatlakoztattam a Bose fejhallgatómat (vezetékes adapter-kulccsal)
 • Próbáljon meg puha ceruza törlést használni az érintkezőkön, majd alaposan tisztítsa meg alkohollal. A problémám az iPad Pro SmartKeyboard-on volt, így tisztítottam meg ezt az intelligens csatlakozót (az iPad oldalán található 3 pontot) és a billentyűzeten található 3 csapot (radír, majd alkohol), és eddig semmi probléma!
 • Az Apple Smart billentyűzetem (iPad Pro esetén) csak akkor működik, ha teljesen leválasztom az iPad-ről, majd újraindítom az iPad-et. Ezután visszacsatolom a billentyűzetet, és működik, tudom használni. Az iPad újraindítása a még csatolt billentyűzettel nem működik nálam
 • Vittem egy kevés alkoholt egy tiszta, szöszmentes ruhára, és megtisztítottam az Apple Smart billentyűzet három érintkezőjét és az iPad azon oldalát, amely rendelkezik az intelligens csatlakozással. Egy pillanat alatt nekem dolgozott! Ez az eszközüzenet nem támogat további tartozékokat!
 • Az Apple intelligens billentyűzetével és iPadjeivel kapcsolatos problémák esetén próbálja meg újramágnesezni a mágneseket! A legyengült mágnes megújításához óvatosan hozza érintkezésbe egy neodímium mágnessel - csak dörzsölje a billentyűzet mágnescsíkjának mágneséhez. Fordítson különös figyelmet arra a területre, amely általában elveszíti mágneses töltését az 1. és 2. billentyű között
 • Néha működik az iPad újraindítása. Néha a billentyűzet leválasztása az iPadről, majd néhányszor újracsatlakoztatás is működik. De ez fájdalom!
 • QTips-t és egy kis izopropil-alkoholt használtam, és megtisztítottam az érintkezőket. Ezután hagyja megszáradni, mielőtt újra megpróbálja
 • Ezek a tippek nekem beváltak. Próbáld ki őket!
  • Használja a másik eredeti töltőkábelt az iPhone iPad készülékéhez
  • Tisztítsa meg az Apple tartozékát. Fogpiszkálóval vagy hasonló eszközzel gondosan helyezheti be iPhone vagy iPad villámtöltő portjába. Ezután tisztítsa meg az összes szöszöt, zsírt vagy törmeléket
  • Dugja be a töltőt, amikor a hibaüzenetet kapja, nyomja meg és tartsa az ujját az elengedés gombon, és húzza ki a töltőt, miközben továbbra is tartja. Folytassa a nyomást, és dugja vissza a töltőt, és ellenőrizze, hogy működik-e a tartozék
  • Kapcsolja ki a készüléket a csatlakoztatott villámcsatlakozóval, majd indítsa újra
  • Csatlakoztassa iPhone készülékét a tartozékhoz, és hagyja figyelmen kívül az üzenetet. Ezután kapcsolja be a Repülőgép módot, és kapcsolja ki iPhone készülékét. Várjon 1-2 percet, majd a csatlakoztatott tartozékkal kapcsolja be újra

Legutóbbi hozzászólások