Az új Apple Maps használata az iOS 11 rendszerben

Az Apple Maps kissé baklövésként indult. Miután eltávolította a Google Maps alkalmazást az iOS-ről az iOS 6-ban, az Apple az otthoni megoldás létrehozása mellett döntött. Míg az eredeti eredmények rendetlenek voltak, az Apple lassan rögzítette az Apple Maps-et egy olyan pontra, ahol versenyezhet olyan alkalmazásokkal, mint a Google Maps és a Waze.

Az Apple Maps, a Naptár, a Mail és az Messages integrációja félelmetes felhasználási lehetőséget jelent.

Amikor olyan e-mailt vagy üzenetet kap, amelyben a szöveg úgy néz ki, mint egy találkozó egy címmel, az Apple megadja a lehetőséget, hogy hozzon létre egy naptári elemet olyan hellyel, amely végül távozással, valamint automatikus emlékeztetővel küldi el a Térképnek. funkcionalitás.

Az iOS 11-gyel az Apple néhány változtatást és fejlesztést tett hozzá, hogy még jobbá tegye az Apple Maps szolgáltatást, köztük egy olyan funkciót, amely az iOS 11 előtt személyesen üzletkötő volt.

Íme az újdonságok az Apple Maps iOS 11 alkalmazásban

Beltéri térképek bevásárlóközpontokhoz és repülőterekhez

Az iOS 11-es Apple Maps segítségével a Maps mostantól részletes térképeket jeleníthet meg egyes bevásárlóközpontokról és repülőterekről.

Tehát például amikor egy repülőtérre keres, és nagyít, vagy belép a repülőtérre, az Apple Maps a repülőtérre összpontosít, és részletes térképet ad a belsejéről és az összes emeletről, sőt, körbevezet.

Hasonlóképpen, a bevásárlóközpontok esetében nagyíthat, megtekintheti az összes üzletet, és útbaigazítást kaphat bent.

Ne zavarjon vezetés közben

Korábban már kitértünk erre, így röviden szólok, de a DNDWD automatikusan elnémítja az összes beérkező értesítést vezetés közben. Bár ez fogalmilag hasznos funkció, jelenleg vannak olyan hibái, amelyeket remélhetőleg kidolgoznak a jövőbeni kiadásokban. A bejelentés óta elég sokat teszteltük ezt a funkciót.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan kell használni Ne zavarjanak vezetés közben, Teljes útmutató

iOS 11 Maps Lane navigációs és sebességmutatók

Ez a szolgáltatás az üzletkötő, amiről korábban beszéltem. Mint valaki, aki kizárólag közlekedéshez vezet, és gyakran ehhez térképészeti szoftvert használ, ez volt mindig is a legfőbb okom arra, hogy a Google Maps-et válasszam az Apple helyett. Szeretek vezetés közben hallgatni a dolgokat, ezért gyakran nincsenek bekapcsolva a hangértesítések, és még ha nem is, nem elég specifikusak, és azt találnám, hogy az Apple Maps segítségével többször hiányoznak a fordulatok.

Az Apple végül foglalkozik a problémával, vizuálisan és szóban jelezve, hogy melyik sávban kell lennie a következő lépésnek. Ezenkívül az Apple Maps megmutatja a sebességkorlátozást arra a területre is, amelyen vezet, és ügyeljen arra, hogy mindig tudja.

Változtatások nagyítása

Ez a funkció kicsi, de jelentős változás. Néha, különösen vezetés közben, könnyű nagyítani a térképen, de sokkal nehezebb kicsinyíteni. Ez azért van, mert a nagyításhoz csak duplán kell kopogni, míg a kicsinyítéshez teljes mozdulat szükséges.

Az iOS 11-gyel az Apple módosította ezt, így a hüvelykujjával felfelé csúsztatva nagyítani, majd lefelé nagyítani lehet.

Apple Maps Light Guidance

Az Apple Maps utolsó új funkciója Fényvezérlés néven szerepel. Az új funkció egy olyan mód, amelyet a navigáció során aktivál az iOS 11 rendszerben. Ebben a módban az Apple csak akkor figyelmeztet, ha hiányzik valami, teljes kicsinyített térképet ad, és csak az ETA-t és egyéb apróságokat mutat be. Ez azoknak szól, akik tudják, merre tartanak, de szeretnének egy könnyű vizuális jelzőt. A navigáció során aktiválja ezt a funkciót egy új kapcsolóval.

Összecsomagolás

Kipróbálta az új Apple Maps funkciókat? Melyek az eddigi kedvenc funkcióid? Ennél is fontosabb, mi kellene ahhoz, hogy meggyőzze Önt arról, hogy teljesen áttérjen a Google Maps-ről az Apple Maps-re? Tudassa velünk az alábbi megjegyzések részben. Szeretjük hallani tapasztalatait és észrevételeit!

Legutóbbi hozzászólások