Az orvosi azonosító használata iPhone készülékén az Egészség alkalmazásban

Az ICE (vészhelyzet esetén) névjegyek hozzáadása iPhone-hoz nagyon fontos. Mindannyian annyira elfoglaltak vagyunk az életben, hogy néha elfelejtjük átgondolni a sürgősségi készültségünket. Szerencsére az iPhone készülékeinket az egészségügyi alkalmazásban lefedtük az Apple orvosi azonosítójával!

Ezért fontos, hogy az ICE-adatait elmentse iPhone készülékére, hogy baleset vagy vészhelyzet esetén az első válaszadók pontosan tudják, hogyan érjék el szeretteiket, és tájékoztassák őket.

A kutatások azt mutatják, hogy a mentők és a sürgősségi segítségnyújtók valóban ellenőrzik az orvosi személyazonosító okmányt, ezért fontos, hogy ezt a funkciót megelőzően beállítsák.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan állíthatja be orvosi azonosítóját iPhone-ján. Az iPhone-jához hozzáadott információk automatikusan párosulnak az Apple Watch készülékkel. Tehát az Apple Watch vészhelyzet esetén megjelenítheti ezeket az orvosi azonosító információkat is.

Az Apple Medical ID funkcióján keresztül támogatja az ICE-t. Ez a funkció lehetővé teszi az elsősegélynyújtók számára, hogy hozzáférjenek a kritikus orvosi információkhoz az iPhone zárolási képernyőjén, a jelszó nélkül. Ezek az információk olyan dolgokat tartalmaznak, mint az allergia, a jelenlegi és krónikus egészségi állapotok, minden orvosi irányelv és a felsorolt ​​sürgősségi kapcsolattartók.

Ezen funkció használatával egyéb hasznos egészségügyi információkat is hozzáadhat, például születési dátumot, magasságot és vércsoportot.

Ideális esetben meg kell töltenie orvosi információit olyan dolgokkal, mint a már meglévő egészségügyi állapotok, a rendszeresen alkalmazott gyógyszerek, a gyógyszerekkel szembeni allergiák és a testi vagy szellemi fogyatékosságok.

Minden információ, amelyet az iPhone orvosi igazolványán állított be, szintén nagyon hasznos, amikor a kórházba kerül az ER-be. Segít ápolóinak, orvosainak és más egészségügyi személyzetének, hogy gyorsan fontos információkat szerezzen az ellátáshoz és családjához.

Tehát állítsuk be és biztosítsuk felkészültségünket, hátha valami történik!

Állítsa be orvosi igazolványát iPhone-ján

 1. Nyissa meg a Egészségügyi alkalmazás
  1. Ha először nyitja meg az alkalmazást, válassza az adatmegosztást az Apple-vel, vagy ne
 2. Válaszd aÖsszegzés fül
 3. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonra Fogj neki hogy beállítsa az orvosi igazolványát
  1. Ha nem látja ezt a lehetőséget a képernyőn, koppintson a ikonra profilkép vagy ikonA sarokban
  2. Az Orvosi részletek alatt érintse meg a elemet Orvosi igazolvány
  3. Koppintson a Szerkesztés
 4. Bekapcsol Megjelenítés zároláskor
  1. Ez lehetővé teszi az első reagálók számára, hogy a zár képernyőn láthassák orvosi igazolványát
 5. Adja meg létfontosságú egészségügyi adatait, például krónikus betegségeket és egyéb dolgokat, amelyeket az elsősegélynyújtóknak tudniuk kell
 6. Adja meg születési dátumát, allergiáját és vércsoportját
 7. Ha rendelkezik orvosi rendelettel, írja be azt a gyógyszeres jegyzetek
 8. Miután megadta az összes adatot, koppintson a ikonra Kész

Írja be és szerkessze a sürgősségi kapcsolattartókat

 1. Ha az Egészségügyi alkalmazás orvosi azonosítója továbbra is nyitva van, görgessen lefelé, és koppintson a ikonra vészhelyzeti kapcsolattartó hozzáadása
  1. Válasszon egy névjegyet a Kapcsolatok alkalmazás aktuális listájáról, és adja hozzá a kapcsolatát veled
 2. Ha kilépett az Egészség alkalmazásból, indítsa el újra, és válassza a lehetőséget Összegzés fül
  1. Koppintson a profilképére vagy ikonjára
  2. Az Orvosi részletek alatt érintse meg a elemet Orvosi igazolvány
  3. Koppintson a Szerkesztés elemre, majd görgessen a következőre: Sürgősségi kapcsolatok
  4. Választ vészhelyzeti kapcsolattartó hozzáadása
  5. Válasszon egy névjegyet a Kapcsolatok alkalmazás aktuális listájáról, és adja hozzá a kapcsolatát veled
 3. Amikor hozzáadta a sürgősségi kapcsolattartót, érintse meg a elemet Kész menteni

Milyen információkat kapnak a sürgősségi kapcsolattartói, amikor az elsősegélynyújtók használják az orvosi azonosítót?

Ha vészhelyzetben van, és az első válaszadó az iPhone orvosi azonosítóját használja, az első válaszadó felhívhatja a vészhelyzetben felsorolt ​​névjegyeket. Ezenkívül a kapcsolattartók szöveges üzenetet kaphatnak az állapotáról. Ez az üzenet információkat tartalmaz az Ön jelenlegi tartózkodási helyéről és arról, hogy az SOS Emergency-t elindították.

Ha Apple Watchot is visel, és hazájában tartózkodik, akkor az Apple Watch szöveges üzenettel is figyelmeztetheti a sürgősségi kapcsolattartókat, hacsak nem a lemondás mellett dönt.

Az Apple Watch elküldi nekik az Ön aktuális tartózkodási helyét, és egy ideig, miután belépett a Sürgősségi SOS módba, a tartózkodási helyének változásakor elküldi a sürgősségi kapcsolattartók frissítéseit.

Mit látnak az elsősegélynyújtók, ha vészhelyzetben vagyok?

Ha segítségre van szüksége, és nem reagál, és az Ön iPhone-ján van személye, akkor az első válaszadó ellenőrizheti, hogy iPhone-ján van-e orvosi igazolványa.

Ez az orvosi személyazonosító adat az Ön elsősegélynyújtó csoportjának olyan információkat nyújt Önről, amelyek kritikus fontosságúak lehetnek az Ön sürgősségi ellátása szempontjából, például a már meglévő egészségügyi állapotok és allergiák. Megmutatja a vészhelyzetben felsorolt ​​névjegyeket is.

 • Ha az iPhone zárolva van, az első válaszadónak csak a koppintásra van szüksége Sürgősségi> orvosi azonosító
 • Ha az iPhone fel van oldva, megnyithatják az Egészség alkalmazást, majd érintse meg az Orvosi azonosító fület

Ha az iPhone zárolva van, az első válaszadó elérheti az orvosi személyi azonosító adatait azzal, hogy felébreszti az iPhone-t és megérinti a Sürgősségi elemet. A Sürgősségi hívás képernyőn megérinthetik az orvosi igazolványt, hogy megjelenítsék azokat az információkat, amelyeket Ön e funkció használatával tett elérhetővé.

Csomagolás

Az Apple eléggé értékeli a személyes biztonságot. Ez az egyik oka annak, hogy az Ön által beállított orvosi igazolvány-információk is vannak nincs megosztva más egészségügyi alkalmazásadataival vagy bármely más, harmadik féltől származó egészségügyi alkalmazással.

Úgy gondoljuk, hogy ez értékes tulajdonság. Vészhelyzet esetén ez lehetővé teszi, hogy valaki elérje szeretteit. Azt is biztosította az elsősegélynyújtóknak és a sürgősségi központoknak, hogy gyorsan hozzáférhessenek értékes információkhoz, például a már meglévő állapotokhoz, a vércsoporthoz és az orvossággal kapcsolatos allergiákhoz, és gyorsan megérintsék iPhone-jukat.

Dobjon nekünk egy sort

Nagyon érdekel, hogy Ön vagy családja használja-e vagy használta-e ezt a funkciót iPhone-ján.

Ha nem, kérjük, ossza meg velünk a vonakodás okait az alábbi megjegyzésekben.

Olvasói tippek

 • Kórházban dolgozom, és amikor valaki olyan iPhone-val érkezik, amely nem reagál, és nincs beállítva orvosi igazolványa, mindig megpróbáljuk használni a Sirit. Kérd meg Sirit, hogy hívjon anyát, vagy hívja apát, vagy hívjon haza. Az idő több mint 50% -ában működik!

Legutóbbi hozzászólások