Hogyan javítható az iTunes 3194 hiba az iPhone frissítésekor vagy visszaállításakor

A 3194 az egyik leggyakoribb hiba, amellyel a felhasználók szembesülnek, miközben az iTunes-ot használják Apple-termékeik frissítésére. Legyen szó iPadről, iPod touchról vagy iPhone-ról, a 3194 hiba az iTunes-hoz kapcsolódik, és általában frissítési vagy helyreállítási folyamat során fordulhat elő. Ezt kijelentve nyilvánvalóvá válik, hogy a javítás elsajátítása válik az iFans világ leggyakrabban feltett kérdésévé.

Mielőtt belekezdenénk a 3194 hiba megoldásainak részébe, vessünk egy pillantást az okokra, amelyek ezt kiváltják. ITunes szoftvere az iOS legújabb verzióján képes működni. Az iTunes nem jogosult az operációs rendszer korábbi verzióinak módosítására vagy javítására. Ezért ellenőriznie kell, hogy milyen verziót használ.

Ez azonban akkor is előfordulhat, ha a legfrissebb iOS firmware-t használja. Ennek oka lehet az Apple ellenőrző szerverével való kapcsolat során bekövetkezett hiba. Csatlakoznia kell a kiszolgálóhoz az eszköz és az iOS verzió ellenőrzéséhez, és ha ezt valamilyen ok miatt nem sikerül megtenni, akkor ez a hibaüzenet jelenik meg.

Ezzel felmerül egy kérdés, hogy miért jelenik meg ez a probléma akkor is, ha vissza akarja állítani iPhone vagy iPad készülékét. Mint már említettük, az iTunes-nak csatlakoznia kell a szerverhez, és ha ez valamilyen ok miatt nem történhet meg, akkor a 3194 hibát mutatja. Most, hogy tudjuk, mi áll a leggyakoribb iTunes probléma mögött, merüljünk bele közvetlenül.

Változtassa meg a rendszerét

A legegyszerűbb lehetőség az iPhone frissítéséhez vagy visszaállításához használt rendszer megváltoztatása. A rendszer megváltoztatása más internetes kapcsolatot is jelent. Előfordulhat, hogy a jelenlegi rendszerben vannak olyan beállítások, amelyek megakadályozzák az iTunes csatlakozását a Szerverhez. A rendszer megváltoztatása tehát a lehető legegyszerűbb módon megoldja a problémát. Ha egy másik rendszer nem áll rendelkezésre, folytassa az olvasást, hogy kijavítson néhány beállítást a jelenlegi számítógépén és az iTunes-on.

Előfordulhat, hogy valamilyen probléma merül fel az iTunes gazdagépfájljaiban, ha nem sikerül csatlakozni az Apple Serverhez. Győződjön meg arról, hogy a gazdagépfájlok nem tartalmaznak „gs.apple.com” fájlhoz hasonlót. Ne aggódj; nem csak Önnek van ilyen problémája. Kicsit technikai jellegű, de ezt kijavíthatja, ha követi ezeket a lépéseket. Más módszer van a gs.apple.com nevű fájlok eltávolítására Mac és Windows rendszerekben. Itt leírtuk mindkettőt.

A gs.apple.com eltávolítása Windows rendszeren

Ha van egere, mutasson a képernyő jobb felső sarkára, és görgesse lefelé a mutatót. Kattintson a Keresés gombra, és írja be a Futtatás parancsot. Kattintson a megjelenő Futtatás ikonra. Ha nem egeret használ, csúsztassa ujját a képernyő jobb oldalán. Írja be a Futtatás parancsot a keresősávba, és érintse meg a Futtatás ikont.

Ha ezzel végzett, írja be a% WinDir% \ System32 \ Drivers \ Etc parancsot a Megnyitás mezőbe, és nyomja meg az OK gombot. Amint azt a címet láthatja, amelyet beírásra kértünk, megnyit egy mappát, amelynek neve „Etc”. Kattintson duplán rá, és ellenőrizze, hogy talál-e fájlnevet gs.apple.com. Ha mégis megteszi, távolítsa el onnan, és ne felejtse el elmenteni. Nagyjából erről van szó. El kell távolítania a 3194 hibát.

A gs.apple.com eltávolítása Mac rendszeren

Először ki kell zárnia egyelőre az iTunes alkalmazást, és meg kell nyitnia a Terminált. Írja be a sudo nano / private / etc / hosts parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt. Jelszót fog kérni, és meg kell adnia azt a jelszót, amelyet a rendszerébe való bejelentkezéshez használt. Csakúgy, mint a Windows rendszeren, most is meg kell keresned a gs.apple.com nevű fájlt a megnyíló gazdagépfájlban.

Ha talál ilyen fájlt, egyszerűen távolítsa el. Ismét fontos a változtatások mentése, ezért nyomja meg a Control-O billentyűt. Amikor a fájl nevét kéri, egyszerűen nyomja meg az Enter billentyűt, és a szerkesztőből való kilépéshez nyomja meg a Control + X billentyűkombinációt. Most, hogy ezzel befejezte, indítsa újra az OS X-et.

Ellenőrizze, hogy van-e víruskereső szűrő

Nem csak ez akadályozza az iTunes-t a csatlakozásban. Ez lehet a tűzfal vagy a számítógépére telepített víruskereső, amely akadályozhatja a kapcsolatot. Ezért, ha nem talált semmit a gs.apple.com néven a gazdagép fájlban, vagy a gs.apple.com törlése után is látja a hibát, tiltsa le egy pillanatra a tűzfalat és a víruskeresőt.

Biztos, hogy a fent említett módszerek egyike segít kijavítani az iTunes 3194 hibáját. Ezek a megoldások kielégítik az összes lehetséges problémát, amely ezt a problémát okozza.

Legutóbbi hozzászólások