WhatsApp Fehér képernyő bemutatása iPhone-on, útmutató

A WhatsApp az egyik legnépszerűbb alkalmazás, világszerte több mint 1 milliárd aktív havi felhasználóval. Annak ellenére, hogy a világ legalább 12 országában tilos. Az alkalmazás kiválóan működik iPhone-on, és alternatívát kínál a Skype-ot vagy más platformokat használók számára. Néha az alkalmazás problémákat okozhat. Számos felhasználó úgy találja, hogy a Whatsapp fehér képernyőre indul, és nem lép túl ezen. Néhány másodperc múlva csak bezár.

Megvizsgálunk néhány módot arra, hogyan lehet ezt a kérdést az iPhone készülékén rendezni anélkül, hogy elveszítené az előzmények / alkalmazás adatait.

Kérjük, kövesse az alábbi lépések mindegyikét, és az egyes lépések után próbálja meg elérni az WhatsApp alkalmazást, hogy lássa, megoldja-e az Ön számára a fehér képernyő problémáját.

A WhatsApp White Screen probléma javításának lépései

1. lépés Mivel ez egy harmadik féltől származó alkalmazás, az első lépés annak biztosítása, hogy nincsenek függőben lévő frissítései, amelyeket alkalmazni kell az iPhone készülékén.

Érintse meg az Appstore gombot a főképernyőn. Ezután érintse meg a jobb alsó sarokban található „Frissítések” elemet, és ellenőrizze, hogy vannak-e elérhető frissítések a Whatsapp alkalmazáshoz. Folytassa, frissítse iPhone készülékét a Whatsapp legújabb frissítéseivel.

Ha problémája az alkalmazásfrissítéssel kapcsolatos, valószínűleg ez a lépés gondoskodik a problémáról.

2. lépésZárja be és indítsa újra

Kattintson duplán a kezdőlap gombra az iPhone összes megnyitott alkalmazásának megnyitásához. Húzza felfelé a „Whatsapp” alkalmazást, ha azt megnyitja az iPhone készülékén. Miután az alkalmazás bezárult, hajtson végre kényszerített alaphelyzetbe állítást a Home gomb és a be / ki gomb együttes lenyomásával körülbelül 10 másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó az iPhone-on.

Hagyja, hogy az iPhone magától elinduljon, és most próbálja meg elindítani a Whatsapp alkalmazást, hogy lássa, megoldja-e a problémát.

3. lépés - Módosítsa a WhatsApp beállításait

Előfordulhat, hogy a WhatsApp fehér képernyője az alkalmazás beállításaihoz kapcsolódhat.

Érintse meg a Beállítások> Whatsapp elemet, és kapcsolja ki az összes beállítást, kivéve a mobiladatokat és az értesítéseket.

Indítsa el a Whatsapp alkalmazást a kezdőképernyőről. Ha az alkalmazás csuklás nélkül indul, visszatérhet a beállításokhoz, és újra engedélyezheti a beállításokat. Az alkalmazás engedélyeinek / beállításainak ezen váltása és az alkalmazás elindítása időnként enyhítheti ezt a problémát.

4. lépés - Telepítse újra az alkalmazást

Ha sikertelenül próbálta meg a fenti lépéseket, akkor az utolsó lépés az alkalmazás törlése és újratelepítése az iPhone készülékére.

Újratelepítéskor kiválaszthat egy másik számot az újratelepítéshez, és ha más számmal telepítette az alkalmazást, akkor elindíthatja az alkalmazást. Érintse meg a Beállítások> Fiók> Szám módosítása elemet, és térjen át az eredeti számra. Így mentheti az előzmények egy részét.

Reméljük, hogy ezeket a lépéseket hasznosnak találta a probléma kezelése során. A legtöbb felhasználó úgy tudja megoldani ezt a problémát, hogy egyszerűen kiváltja a Whatsapp engedélyeit, majd elindítja az alkalmazást. Miután az alkalmazás elindul a fehér képernyő nélkül, engedélyezheti az összes engedélyt (például a névjegyeket stb.).

Legutóbbi hozzászólások