Hogyan lehet elmenteni és átnevezni a csapokat az új Apple Maps-ben

Problémákba ütközik, amikor megpróbálja átnevezni a PIN-kódot az Apple Maps alkalmazásban? Ne aggódj, nem vagy egyedül. Bár az Apple Maps támogatja a mentett csapokat és a címkék átnevezését, nem ez a legkézenfekvőbb dolog.

A csapok természetesen hasznos módszerek a helyek mentésére a Kedvencekbe vagy egy gyűjteménybe. De ez a hasznosság csak addig terjed, amíg a Maps szervezete megy. Tehát itt van, hogyan nevezheti át a PIN-kódot a Maps-ben.

Mik a csapok az Apple Maps-ben?

A csapok lényegében az Apple Maps olyan helyei, amelyeket megjelöl.

Mielőtt megtanulná, hogyan kell átnevezni a csapokat az Apple Maps alkalmazásban, érdemes gyorsan áttekinteni, hogy mik azok (és mi nem).

Nyissa meg a Maps alkalmazást iPhone vagy iPad eszközén. Ezután egyszerűen érintse meg és tartsa lenyomva egy helyet. Ha nincs itt vállalkozás vagy érdekes hely, akkor a „Megjelölt hely” nevű tűt kell látnia.

Nincs jó helyen? Csak érintse meg és húzza át egy új helyre. Ne feledje, hogy egyszerre csak egy csap lehet. Ha megérinti és lenyomva tartja az új területi beállításokat, eltávolítja az előző PIN-kódot.

A csapok hasznosak a navigációhoz, mivel egyszerűen eldobhat egy csapot valahova, és útmutatást kaphat az adott helyre anélkül, hogy beírna egy tényleges címet.

Kialakításuk szerint ideiglenesek, de később későbbi felhasználás céljából elmentheti a gombokat a gyűjteménybe vagy a Kedvencek közé.

Hogyan lehet átnevezni a PIN-kódot az Apple Maps alkalmazásban

Alapértelmezés szerint a csapok neve „megjelölt hely” lesz, hacsak nem rögzített egy érdekes pontot. De nem kell megelégednie azzal a homályos címkével. Valójában átnevezheti.

Az eldobott tű átnevezésének legegyszerűbb módja, ha egy gyűjteménybe menti.

A PIN-kód átnevezésének legegyszerűbb módja, ha egy gyűjteménybe menti.
 • Dobjon egy tűt az Apple Maps alkalmazásba.
 • Érintse meg a csapot az opciók ablaktábla megjelenítéséhez.
 • További lehetőségek megtekintéséhez csúsztassa ujját felfelé ebben a menüben.
 • Innen kattintson a Hozzáadás… gombra.
 • Ez arra kéri, hogy mentse a PIN-kódot egy meglévő gyűjteménybe, vagy hozzon létre egy újat.
 • Miután kiválasztotta a kettő közül az egyiket, megjelenik az a lehetőség, hogy nevet adjon a rögzített helyéhez.
Ha gyakran ingázik egy PIN-kódra, átnevezheti kedvencként is.

Alternatív megoldásként a PIN-kódot elmentheti a Kedvencek közé, és később átnevezheti. Itt van, hogyan.

 • Dobjon egy tűt az Apple Maps alkalmazásba.
 • Érintse meg a csapot az opciók ablaktábla megjelenítéséhez.
 • További lehetőségek megtekintéséhez csúsztassa ujját felfelé ebben a menüben.
 • Érintse meg a Hozzáadás a kedvencekhez lehetőséget.
 • Most, amikor legközelebb megnyit egy Maps ablakot, ott lesz a csap.
 • Kattintson a Kedvencek fülre az Összes megtekintése elemre.
 • Koppintson az „i” ikonra a Megjelölt hely mellett.
 • Ezután érintse meg a Címke szövegmezőt a nevének szerkesztéséhez.
 • Érintse meg a Kész gombot, ha végzett.

Gyűjtemények a kedvencekkel szemben az Apple Maps alkalmazásban

Tehát gyűjtemények vagy kedvencek segítségével átnevezheti a csapokat az Apple Maps alkalmazásban. De melyiket válassza?

Ez nem igazán számít, de érdemes tudni, hogy az egyes funkciókat mire szánják. A gyűjtemények azoknak a helyeknek a listája, amelyekre később hivatkozhat, így kiválóan használhatók olyan speciális kategóriákban, mint a „kipróbálandó éttermek” vagy „a San Diegóban meglátogatandó helyek”.

  A kedvencek viszont olyan helyek, amelyekre gyakran utazol. Ez magában foglalja az otthonát és a munkahelyét is. Emiatt érdemes a véletlenszerű helyeket kizárni a kedvencek listájából, hacsak nem szeretné látni minden alkalommal, amikor újra megnyitja az Apple Maps alkalmazást.

  Néhány további tipp

  Az „i” menüben hozzáadhat hiányzó helyet vagy jelentheti a javítást.

  Amint azt korábban említettük, a rögzített helyeken gyakran szerepel a vállalkozás neve. Dobjon egy tűt a Costcóra, és a címkén a „Costco” felirat szerepel.

  Ugyanez vonatkozik a címekre is. Ha bedob egy csapot egy olyan helyre, amelynek fizikai levelezési címe van, akkor láthatja, hogy a cím felbukkan a neve. (Mindkét esetben átnevezheti a tűt.)

  Érdemes megjegyezni azt is, hogy a csapok hasznosak lehetnek az Apple Mapsből hiányzó címek vagy helyek mentéséhez. De ez nem az egyetlen lehetőség a hibák kijavítására a Térképen belül.

  Hozzáadhat hiányzó helyet, vagy javítást javasolhat közvetlenül a Maps alkalmazásban. Csak kattintson az „I” ikonra az elsődleges Apple Maps menüben. Innen kiválaszthatja a Hiányzó hely hozzáadása vagy a Probléma jelentése lehetőséget.

  Egyes régiókban az Apple harmadik felektől is szerez adatokat, mint például a TomTom vagy az OpenStreetMaps. Elméletileg hozzáadhat egy hiányzó helyet vagy új címet ezekhez a helyekhez. De mivel az Apple azon dolgozik, hogy az összes térképi adatot maga szerezze be, a vállalat a jövőben leállíthatja ezeket a harmadik fél adatszolgáltatóit.

  Legutóbbi hozzászólások