Használja ezt a megoldást egy vágott videó mentésére és átnevezésére az iOS 13 vagy az iPadOS rendszerben

Az iOS 13 és iPadOS megjelenésével az Apple számos új és okos funkcióval bővítette a Fotók alkalmazást. Van egy apró funkció a Fotók / Videók szerkesztési oldalán, ahol figyelmen kívül hagyhatta a lényeget. Az intuitív módon nem lehet menteni és átnevezni a vágott videót az iOS 13 szerkesztő képernyőjéről.

Összefüggő:

    Miután befejezte a szerkesztéseket és a videót a Fotók alkalmazás segítségével levágta, az automatikusan menti az albumaiba, anélkül, hogy lehetőséget adna a „Mentés másként” lehetőségre. Néhány felhasználó azt is megállapította, hogy amikor megosztják a vágott videót, az végül megosztja az eredeti, levágatlan verziót.

    Lényegében végül 5 percnyi videót oszt meg az üzenetküldőjével a levágott és rövid rész helyett.

    Reméljük, hogy ezt a kérdést érdemben megoldják a közelgő iOS 13.2. Időközben ezt a megoldást alkalmazzuk a vágott videók mentésére és küldésére az iOS 13 és az iPadOS rendszerben.

    Videók vágása, mentése és átnevezése iOS 13 és iPadOS rendszeren

    1. Nyissa meg a Fotók alkalmazást, és érintse meg a szerkeszteni kívánt videó indexképét
    2. Érintse meg a Szerkesztés ikont a képernyő jobb felső sarkában a szerkesztési módba lépéshez
    3. A képernyő alján látnia kell az ismert szerkesztőeszközöket
    4. A videó kivágásához húzza meg a képmegjelenítő bármelyik végét, és állítsa be
    5. Koppintson a képernyő jobb alsó sarkában a „Kész” gombra
    6. A képernyőn megjelenik a „Videó mentése” előrehaladás
    7. Ezen a következő képernyőn érintse meg a Megosztás lapot a bal alsó sarokban
    8. Válassza az alján található „Mentés fájlokba” lehetőséget
    9. Kattintson az alapértelmezett fájlnévre
    10. Nevezze át preferenciáinak megfelelően, és koppintson a Kész gombra.
    11. Válassza ki a helyet, és érintse meg a „Mentés” gombot a videó tárolásához
    12. Nyissa meg a Fájlok alkalmazást, és ossza meg onnan a mentett videót a Fotók alkalmazás helyett

    A 8. lépésnél kiválaszthatja a „Mentés egy albumba” lehetőséget, és létrehozhat egy új albumot a vágott videókhoz, így könnyebb megtalálni és megkülönböztetni az eredeti videót az általános Videók albumban.

    A megoldás legfőbb előnye, hogy lehetővé teszi a vágott videó tetszés szerinti „átnevezését” a Fájlok alkalmazás segítségével. Hátránya, hogy végül kétszer menti a vágott videót; egyszer a Fotókban (alapértelmezés szerint), majd a Fájlokban. Lehet, hogy vissza kell térnie, és törölnie kell a felvételt a Fotókból, ha aggódik a készüléken tárolt hely miatt.

    Hogyan menti ma a levágott videóit? Használ harmadik fél alkalmazását a videoszerkesztések kezeléséhez? Szeretnénk hallani a gondolatait, és nagyra értékelnénk, ha megoszthatja kedvenc tippjeit vagy trükkjeit, amikor videók szerkesztéséről van szó az iPhone-on az Apple Fotók alkalmazás segítségével.

    Legutóbbi hozzászólások