Hogyan lehet blokkolni a nem kívánt hívásokat és szöveges üzeneteket; iPhone

Sok felhasználó kérdezi, hogy blokkolhat-e egy telefonszámot az iPhone-on, telefonálhat-e vagy küldhet-e SMS-t. Hogyan lehet megállítani a nem kívánt telefonszámokat az iPhone készülékén? Sajnos az iPhone-on (iPhone 5, iPhone 4 stb.) Nincs elérhető bejövő hívás vagy szövegblokkoló funkció, de vannak más megoldások is:

1-Vegye fel a kapcsolatot szolgáltatójával, mert a hívás blokkolása valósulhat meg a szolgáltató szintjén. A szolgáltató azonban külön díjat számíthat fel a szolgáltatásért. Például az AT & T egy opcionális funkciót, az úgynevezett AT & T intelligens korlátokat a vezeték nélküli hálózatokhoz, havi 4,99 USD-ért (vonalonként), amely lehetővé teszi a hívások és szöveges üzenetek blokkolását akár 30 megadott számtól (amelyet kiválasztott). Vegye fel a kapcsolatot szolgáltatójával, hogy megtudja, kínál-e hasonló szolgáltatást ingyenesen vagy fizetősen.

2-Ha le akarja tiltani a telemarketinges hívásokat, akkor érdemes regisztrálnia iPhone-számát a National Do Not Call Registry-nél.

3-Érdemes beállítani a Ne zavarjanak beállítást az iOS 6 rendszerben. Ez a szolgáltatás nem blokkolja, de elnémítja a bejövő hívásokat és egyéb figyelmeztetéseket. Ez a funkció nagyon hasznos, ha el akarja némítani a telefont, ha elfoglalt vagy, például értekezlet vagy alvás közben.

4-Ha készüléke börtönben van, van egy iBlacklist nevű alkalmazás (12 USD). Ez az alkalmazás olyan funkciókat tartalmaz, mint például a hívások és a szöveges számok blokkolása bizonyos számokról.

5-Létrehozhat saját blokklistát. Ehhez a) hozzon létre egy „figyelmen kívül hagyandó”, „spam” vagy „nemkívánatos” (vagy bármilyen más néven hívja) névjegyet a számok és az emberek számára, hogy letiltsák őket. Koppintson a Névjegyek elemre, majd érintse meg a (+) gombot új névjegy hozzáadásához. Ezután nevezze el „figyelmen kívül hagyni” vagy valami hasonlót, adja hozzá a letiltani vagy figyelmen kívül hagyni kívánt számot, majd rendeljen néma csengőhangot, és tiltsa le minden figyelmeztetést, beleértve a hangot, a hangot és a rezgést is ennek a kapcsolatnak.

Összefüggő:

  • Az iPhone hívása nem sikerült, hogyan lehet javítani

Legutóbbi hozzászólások