Hogyan oldja fel az iPhone kezdőképernyőjét az iOS 10 rendszerben

Miután frissítettem iOS 10-re, nem tudom kinyitni az iPhone-t, hogy elérjem a Kezdőképernyőt.

Mi a fene folyik itt?

Amióta először vettem egy iPhone-t, mindig is jobbra csúsztatott hogy megadjam a kódomat.

De az iOS 10-es frissítésem után a feloldáshoz jobbra csúsztatás nem működik

Amikor jobbra csúsztatok, a képernyő feloldása helyett megkapom a fényképezőgépes alkalmazást vagy egy widget képernyőt, amely minden új üzenetet, a következő naptári megbeszélésemet, a legfrissebb híreket és egyéb modulokat tartalmaz.

SO, hogyan tudom pontosan feloldani az iPhone kezdőképernyőjét az iOS 10 rendszerben?

A Válasz valójában a képernyő alján található

Ez egy rövid üzenet, amely azt mondja nekünk, hogynyomja meg a haza nyitáshozVagy „nyomja meg a home gombot a feloldáshoz. ” Tehát ezt tettem, és íme, megjelenik a kódom képernyő!

Ez egy kiigazítás a Home gomb megnyomásával az iPhone kezdőképernyőjének feloldásához

Oké, úgy tűnik, hogy az alapértelmezett beállításaimnak módosulniuk kell - a jobbra csúsztatva megnyithatom és feloldhatom. Itt maradni (egyelőre) a haza nyomja a nyitást.

Ha Touch ID-t használ, most átvizsgáljuk az ujjunkat és AZUTÁN nyomja meg a home gombot a feloldáshoz.

Mindezt rosszul érzem. Izommemóriám csak jobbra akar csúsztatni és kész. Szóval némi megszokás és némi átprogramozás lesz az alapértelmezéseim.

Szeretne néhányat a régi útból?

Ha csak nem tudja megszokni ezt az új „nyomja meg a házat a nyitáshoz” lehetőséget, van mód arra, hogy visszaszerezze. És sok iOS 10 felhasználó nagyon szerette volna visszakapni ezt a funkciót. Tehát az Apple meghallgatta, és az iOS 10.0.1-es inkarnációjában lehetőség van visszatérni a régi stílusra: iPhone, iPad vagy egyéb iDevice-ek feloldása Touch ID-kompatibilis eszközökhöz.

Ha ezt a funkciót engedélyezte, akkor csak meg kell érintenie az otthoni gombot az iPhone vagy más iDevice feloldásához vagy megnyitásához. Nem kell megnyomnia. Emlékeztetőül: ez a szolgáltatás csak a Touch ID-vel rendelkező iDevices-en működik, tehát ha régebbi modellt használ, akkor ebben a pillanatban ragaszkodik a home nyomógomb feloldásához / megnyitásához.

Tehát, ha akarja, térjen vissza az iPhone kezdőképernyőjének feloldásához az iOS 10 rendszerben:

Menj a beállításokhoz

  • Kattintson az Általános gombra
  • Válassza a Kisegítő lehetőségeket
  • Válassza a Home gombot
  • Kapcsolja BE Pihentesse ujját a feloldáshoz (csúsztassa a diákat a zöld színű megjelenítéshez)

További információ erről az új funkcióról a Binyamin cikkében olvasható: „iOS 10 - Unlocking vs Opening in iPhone”.

És sajnálom, de egyelőre úgy tűnik, hogy az Apple nem adja vissza a „Csúsztatás jobbra a feloldáshoz” lehetőséget. Úgy tűnik, hogy ez a funkció és a fejhallgató-csatlakozó most az iHistory része. Néhányan közülünk egyszerűen szomorúak látni ezeket. Én is!

Összegzés

Elképesztő, hogy az iPhone gesztusaink mennyire automatizálódnak és beépülnek. Húzza jobbra az iPhone-ok kinyitásához és megnyitásához. De az idők változnak.

Tehát fogadjuk el a változást, és tanuljuk meg újra ezt az alapvető funkciót. Mindenki ismételje meg új mantránkat: nyomja meg a haza a nyitáshoz

Igen, kínos. Igen, eltart egy ideig, amíg megszokja.

Koncentráljunk inkább a kompromisszumra. Most egy vadonatúj Spotlight szakaszt kapunk testreszabható widgetekkel, így lehetőségünk van arra, hogy ezt a Spotlight szakaszt valóban egyedivé tegyük számunkra. És ez valójában nagyon rohadt.

Legutóbbi hozzászólások