Ma megjelent az iOS 13.3. Itt van 6 új funkció, amelyeknek fontosak lennének

Az Apple ma kiadta az új iOS 13.3 és iPadOS 13.3 verziókat. Ez az új frissítés nemcsak a régebbi szoftver számos hibáját javítja, hanem néhány új és izgalmas funkciót is bemutat, amelyeket már az iPhone frissítése után elkezdhet használni.

Összefüggő

  Itt vannak a 6 legfontosabb iOS 13.3 funkció, amelyekről tudnia kell:

  Tiltsa le a hangulatjelek matricáit az emoji billentyűzetről

  Ez az új szolgáltatás örvendetes megkönnyebbülést jelent sok iPhone-felhasználó számára, akik teljesen utálták az emoji billentyűzeten található Memoji matricákat. Az iOS 13 bevezetése óta sok felhasználó úgy érezte, hogy ez a funkció valamilyen módon tolakodó a billentyűzeten. Az iOS 13.3-as verziójával kiválaszthatja, hogy a matricák megjelennek-e a billentyűzeten.

  Így tilthatja le a Memoji matricákat az iPhone billentyűzetéről

   1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást
   2. Érintse meg az Általános> Billentyűzet elemet
   3. Keresse meg az Emoji részt

    Ezzel a beállítással tiltsa le a memoji és az Animoji matricákat

   4. Itt tiltsa le a Memoji matricákat

  A Safari támogatja az NFC, USB és Lightning FIDO2-kompatibilis biztonsági kulcsokat az iOS 13.3 rendszerben

  Ez falatnak hangozhat, de ez komolyan fontos új funkció, amelyet a Safari az iOS 13.3-ban kapott, hogy segítsen azoknak a felhasználóknak, akik inkább hardveralapú kétfaktoros hitelesítést használnak.

  Ez a szolgáltatás segítséget nyújt a fizikai biztonsági kulcsokat, például a Yubi kulcsot használó felhasználók számára.

  A legtöbb NFC, USB és Lightning alapú biztonsági hardverkulcs az iOS 13.3 frissítést követően is működik a Safarival.

  Az iOS 13.3 a kommunikációs korlátok funkciót a képernyő időtartamára hozza

  Ez egy új funkció, amelyet az Apple az iOS 13.3 és az iPadOS 13.3 rendszerrel mutatott be. Ha gyermekei korábban minden gyűlt korlátozással utáltak, várjon, amíg meglátják, hogy megtanulta ezt az új funkciót.

  A szolgáltatás használatával időkorlátokat állíthat be a kapcsolattartók közötti kommunikációhoz. Így működik az új kommunikációs korlátok funkció:

   1. Érintse meg a Beállítások> Képernyő idő elemet
   2. Ezután érintse meg a Kommunikációs korlátok elemet
   3. Érintse meg a „Leállás ideje alatt” elemet
   4. Válassza a „Speciális névjegyek” lehetőséget, és válassza ki azokat a névjegyeket, amelyekkel kapcsolatba léphet az állásidő alatt

  Lehetőség van az engedélyezett kommunikáció beállítására is „Engedélyezett képernyőidő alatt”, amellyel korlátozhatja az engedélyezett kapcsolattartókat.

  Lényegében ez a funkció lehetővé teszi a telefon, a FaceTime és az Üzenetek kommunikációjának vezérlését gyermeke eszközén.

  Új üzenet riasztásként érkezett

  Az iOS 13.3 olyan funkciókat tartalmaz, amelyek minimalizálják a levélszeméteket az Üzenetek alkalmazásban. Ezeket a fejlesztéseket az iMessage alkalmazás vezeti be ezzel az új kiadással.

  Van azonban esély arra, hogy amikor üzenetet küld egy érvényes vevőnek, akkor is megjelenik egy figyelmeztetés, amely olvassa’Szemétként kézbesített üzenet’.

  A probléma megoldására az Apple közzétett egy támogatási dokumentumot, amely bemutatja néhány lépést, amelyek segíthetnek a probléma kijavításában iPhone vagy iPad készülékén.

  Győződjön meg arról, hogy ellenőrizte a következő két kulcsbeállítást a probléma megoldása vagy elkerülése érdekében az iOS 13.3-ra történő frissítés után

  • A készüléken válassza a Beállítások> Üzenetek> Küldés és fogadás lehetőséget, és győződjön meg arról, hogy csak az Ön telefonszámát választotta ki az Új beszélgetések indítása menüpont alatt. Ha az Apple azonosítót választja, az üzenetek levélszemétként kerülnek kiszállításra.
  • Ha iPad vagy iPod touch készüléket használ, kapcsolja be az SMS-továbbítást iPhone készülékéről.

  Új görgetési és várakozási funkciók kerültek az iPadOS 13.3-ba

  Az iPadOS 13.3 új görgetési mozdulatokat és várakozási vezérlőket adott hozzá, amelyek hozzárendelhetők az egér gombjaihoz. Ezek azoknak a felhasználóknak szólnak, akik az iPadOS kiadása óta próbálnak egeret használni iPadjükkel.

  A Tetszik / Nem tetszik gombok visszatértek az Apple Newsba az iOS 13.3-ban

  Az Apple eltávolította a „thumbs up / thumbs up” ikonokat a News alkalmazásból, még az iOS 12.2-ben. Úgy tűnik, hogy az új iOS 13.3 alkalmazással visszatért az alkalmazásba a hírszeretet kedvelése / nem tetszése.

  Úgy tűnik, hogy az alkalmazás újratöltési problémája, amely az iOS 13.2-ben volt, és amelyet az iOS 13.2.3-ban javítottak, továbbra is helyben marad. Ez különösen igaz a YouTube alkalmazás esetében. Önmagában sem frissül rendszeresen, még akkor sem, ha órákon keresztül folyamatosan futtatja az alkalmazást. Úgy tűnik, hogy a szoftver béta verzióit tesztelő felhasználók egy része a korábbi iOS verziókban jelentett hotspot problémákat is megoldotta az iOS 13.3 verzióval.

  Hibajavítások és egyéb fejlesztések az iOS 13.3-ban

  Az iOS 13.3 kiadási megjegyzések szerint a következő hibákat és problémákat oldották meg a frissítéssel:

  Ez a frissítés hibajavításokat és egyéb fejlesztéseket is tartalmaz. Ez a frissítés:

  • Lehetővé teszi új videoklip létrehozását, amikor egy videót vág a Fotók alkalmazásban
  • Támogatja az NFC, az USB és a Lightning FIDO2-kompatibilis biztonsági kulcsokat a Safari-ban
  • Javítja a Mail problémáit, amelyek megakadályozhatják az új üzenetek letöltését
  • Megold egy problémát, amely megakadályozta az üzenetek törlését a Gmail-fiókokban
  • Megoldja azokat a problémákat, amelyek helytelen karakterek megjelenését okozhatják az üzenetekben és az elküldött üzenetek megkettőzését az Exchange-fiókokban
  • Kijavít egy problémát, ahol a kurzor nem mozdulhat el a szóköz hosszú megnyomása után
  • Megold egy olyan problémát, amelynek eredményeként a képernyőképek elmosódottak lehetnek, amikor az üzeneteket elküldik
  • Megoldja azt a problémát, amikor a Markup kivágása vagy használata a képernyőképeken nem biztos, hogy elmentésre kerül a Photos alkalmazásba
  • Megoldja azt a problémát, amelyben a Hangjegyzetek felvételei nem oszthatók meg más hangalkalmazásokkal
  • Kijavít egy problémát, amely miatt a Telefon alkalmazásban a nem fogadott hívás jelvény nem biztos, hogy kitisztul
  • Megold egy problémát, amelyben a Cellular Data beállítás helytelenül lehet kikapcsolva
  • Kijavítja azt a problémát, amely megakadályozta a Sötét mód kikapcsolását, amikor a Smart Invert engedélyezve volt
  • Megold egy problémát, amely miatt egyes vezeték nélküli töltők a vártnál lassabban tölthetik fel

  Készítsen biztonsági másolatot iPhone-járól, majd érintse meg a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés elemet, hogy elkezdhesse frissíteni iPhone-ját az iOS legújabb verziójára. Kérjük, jelezze nekünk a megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése van.

  Legutóbbi hozzászólások