Hogyan működj együtt másokkal az iOS 10 új Notes alkalmazásában

Az elmúlt néhány iOS-kiadás során az Apple egyre több változtatást hajtott végre az iOS-ben található részvény Notes alkalmazásban. Az alkalmazás meglehetősen sok funkcióval lett ellátva, és az iOS 10-gyel most mély együttműködési képességeket tartalmaz. Ha még nem használta ki teljes mértékben a Notes alkalmazást a frissített iOS 9-ben, itt olvashat róla.

Amint láthatja, az Apple's Notes az év során jelentős átalakuláson ment keresztül. Nemcsak egyszerű hozzáadni ellenőrző listákat, képeket, képeket és szafari linkeket a jegyzeteihez, de most az iOS 10-ben több biztonsági és együttműködési funkcióval is rendelkezik.

Így kell használni:

Kezdje azzal, hogy egy jegyzetet nyit a Notes-ban. A gépelés megkezdése előtt nem vehet fel személyeket.

Ezután érintse meg az ikont egy férfival és egy pluszmal a jobb felső sarokban. Itt megkapja a jegyzet másokkal való együttműködésének módjait.

Bármelyik lehetőségre kattintva az adott személy egy speciális linket választ. Ez a link hozzáadja a jegyzetet a Notes alkalmazáshoz, és lehetővé teszi az együttműködést.

Az együttműködési megjegyzések csak az iOS 10 egyik hasznos funkciója. Ismerje meg az iOS 10 összes izgalmas és hasznos funkcióját, amelyet iPhone és iPad készülékén használhat, átfogó iOS 10 útmutatónk elolvasásával.

Legutóbbi hozzászólások