Hogyan távolíthatja el az Apple Watchon nem használt edzéseket

Talán az eredeti iPhone megjelenése óta az Apple Watch a cupertinói vállalat legnagyobb terméke. Az Apple Watch látszólag az egyetlen okosóra, amely „ragaszkodik”, és jó okból képes az értesítések osztályozására és az egészség megőrzésére.

Ajánlott olvasmány

 • Az automatikus alváskövetés használata az Apple Watch-on
 • Az Apple Watch Activity Sharing használatával versenyezhet és összehasonlíthat barátaival
 • Egészséges életmód: Új év, az Apple Watch-ra letölthető alkalmazások a jobb élet érdekében
 • Az Apple Watch mutatóinak testreszabása az edzések nyomon követésére
 • Kövesse nyomon az iPhone és az Apple Watch vízfelvételét

Úgy van. Az Apple Watch teljesen fenomenális az egészségügyi statisztikák és az edzések nyomon követéséhez. De időről időre előfordulhat, hogy véletlenül felvesz egy olyan edzést, amely nem igazán edzés volt. Ebben az esetben tudnia kell, hogyan távolíthatja el az edzéseket az Apple Watchról. A watchOS 6 megkönnyíti ezt néhány egyszerű lépéssel.

Hogyan lehet eltávolítani az edzéseket az Apple Watchról

Szerencsére az edzések eltávolításának folyamata az Apple Watch-ról meglehetősen vágott és száraz. Ehhez csak az iPhone-jára lesz szüksége, mivel ehhez hozzáférnie kell az Egészségügy alkalmazáshoz. Íme az edzés eltávolításához szükséges lépések az Apple Watch és az Health adatokról.

 1. Nyissa meg a Egészség alkalmazást az iPhone-on
 2. Koppintson aTallózás fülre az alkalmazás alján
 3. Görgessen, keresse meg és koppintson az eltávolítani kívánt edzésre
 4. AlattLehetőségek, válassza kiÖsszes adat megjelenítése
 5. Koppintson aSzerkesztés gombot a tetején
 6. Az edzés törléséhez nyomja meg a (-) gombot
 7. megerősít

Miután törölte az edzést, ez a Watch alkalmazás Tevékenység részéből is eltávolításra kerül. Míg az Apple néhány dolgot összezavar és megnehezít, vannak más „problémák”, amelyeket könnyen orvosolni lehet.

Valójában van egy másik módszer az edzések eltávolítására, feltéve, hogy kéznél van az iPhone. Itt van egy másik módszer az edzések eltávolítására:

 1. Nyissa meg az Activity alkalmazást iPhone-ján
 2. Érintse meg aEdzések fülre
 3. Húzza az ujját balra az edzésen a törléshez Ahogyan az Egészség alkalmazás használatakor is, az edzést egészen balra kell csúsztatnia, amíg meg nem jelenik a piros törlés gomb. Ez biztosítja, hogy valóban törli az edzést, és nem kell aggódnia, hogy tovább jelenik meg a statisztikájában.

Az edzés végleges eltávolítása előtt az iPhone pár választási lehetőséget kínál. Eltávolíthatja csak az edzést, de megtarthatja az adatokat, vagy eltávolíthatja az edzést és az adatokat is. Ez utóbbi kiválasztásakor a tevékenységi gyűrűit és az esetleges eredményeit befolyásolja és csökkenti.

Következtetés

Az Apple Watch olyan fenomenális eszköz, hogy nem vagyunk biztosak abban, hogy az Apple hogyan tudja tartani a hype-t az 5. sorozat híresztelt kiadásával. A Watch Series 4 fantasztikus lehetőség azok számára, akik rendszeresen dolgoznak alapján, akik el akarják kezdeni az edzőtermet, vagy azok, akik csak osztályozni akarják az értesítéseket.

Ha az edzések törlésével bármilyen probléma merül fel, az alábbi megjegyzésekben szólal meg, és örömmel segítünk. Addig közölje velünk, hogy szerinte az Apple milyen funkciókat fog bepakolni az 5. sorozatba, ha valóban elindítja ezt az esést.

Legutóbbi hozzászólások