Gyorsan megtekintheti az iPhone készülékén a csatlakoztatott eszközök akkumulátorának töltöttségi szintjét

Úgy tűnik, manapság minden eddiginél jobban figyelnünk kell az akkumulátor töltöttségi szintjére. A Mac-től és a mobileszközöktől kezdve a vezeték nélküli egér és Bluetooth-billentyűzetig elengedhetetlen, hogy a napra elegendő mennyiségű akkumulátor maradjon a termelékenység, a kommunikáció, a szórakozás és egyebek szempontjából.

Az iPhone mai nézetének egyik remek jellemzője, hogy hozzáadhat egy widgetet, amely figyeli a csatlakoztatott eszközök, például az Apple Watch és az AirPods akkumulátorait. Így állíthatja be könnyedén, hogy mindig ismerje az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Összefüggő:

 • Miért ugrik meg az iPhone vagy iPad akkumulátor százalékos aránya?
 • Az Apple intelligens akkumulátortokja károsíthatja az iPhone akkumulátorát?
 • Normálisan romlik az iPhone akkumulátora? Itt van, mit kell tudni
 • Az AirPods akkumulátor állapotának ellenőrzése iPhone, Watch, Mac és akár Android rendszeren

Adja hozzá az Elemek modult a Mai nézetéhez

Ébressze fel iPhone-ját, majd csúsztassa ujját a Ma nézet. Ezután kövesse ezeket az egyszerű lépéseket az Elemek widget hozzáadásához.

 1. Görgessen az aljára Ma nézet és érintse meg a gombot Szerkesztés.
 2. Alatt További modulok, koppintson a plusz jel zöld színben mellett Elemek widget.

 3. Opcionálisan az Elemek widgetet pontosan oda helyezheti a lista tetejére, ahol azt szeretné. Érintse meg, tartsa lenyomva, és húzza a kívánt helyre, majd engedje el.
 4. Koppintson a Kész.
Adja hozzá az iPhone akkumulátorok modult

Most, amikor visszatér a Mai nézethez, látni fogja azt a praktikus Elemek modult, amely megmutatja a csatlakoztatott eszközöket és azok jelenlegi szintjét.

Tekintse meg az akkumulátor töltöttségi szintjét a Today View képernyőn

Ne feledje, hogy ahhoz, hogy egy eszköz és annak akkumulátorszintje megjelenjen a widgetben, támogatott, csatlakoztatott, Bluetooth eszköznek kell lennie. Amint csatlakoztat egy kompatibilis eszközt, annak akkumulátorszintjének automatikusan meg kell jelennie a widgetben.

Például, ha az AirPodokat csatlakoztatja iPhone-jához, azonnal meg kell látnia azokat az Elemek widgetben. És ami az AirPods akkumulátorszintjénél menő, az az, hogy láthatja a bal, a jobb és az AirPod tok szintjét.

Tekintse meg az AirPod és az AirPod tok akkumulátorának töltöttségi szintjét

Nem látja a Bluetooth akkumulátor töltöttségi szintjét?

Ismeretlen okokból egyes Bluetooth-eszközök egyszerűen nem jelentik az akkumulátor töltöttségi szintjét ebben a widgetben. Ha követte a fenti lépéseket, de továbbra sem látja a BT-eszköz akkumulátorának töltöttségét, próbálkozzon az alábbi lépésekkel:

 • Győződjön meg arról, hogy ezek a Bluetooth-kiegészítők be vannak-e kapcsolva és Bluetooth-on keresztül vannak-e csatlakoztatva, majd távolítsa el az akkumulátor-modult, és tegye vissza
 • Felejtse el és párosítsa újra a Bluetooth-eszközt. Győződjön meg róla, hogy először elfelejtette az eszközöket, majd újra párosította őket.
 • Néhány ember úgy találta, hogy az összes beállítás visszaállítása megoldotta ezt a problémát számukra - de ez kissé drasztikus!

Az iPhone összes beállításának visszaállítása

 • Menj Beállítások> Általános> Reset> Reset All

  A beállítások visszaállítása nem törli a tartalmat.

 • Ez visszaállítja az alapértelmezett beállításokat a Beállításokban, beleértve az értesítéseket, riasztásokat, fényerőt és az óra beállításait, például az ébresztési riasztásokat, és visszaállítja az összes személyre szabott és testreszabott funkciót, például a háttérképeket és a kisegítő lehetőségeket.
 • Az iPhone beállításainak visszaállítása nem érinti a személyes eszköz adatait, beleértve a fényképeket, szövegeket, dokumentumokat és egyéb fájlokat

Egy pillanat alatt figyelje az akkumulátorokat

könnyű ellenőrizni az AirPods akkumulátor töltöttségi szintjét az iPhone akkumulátor-widgetjével

Anélkül, hogy pontot kellene tennie az iPhone készülékéhez csatlakoztatott eszközök akkumulátorszintjének megtekintéséhez, gyorsan megnézheti az Elemek eszközzel. Ha az alábbi megjegyzésekben azt tervezi, hogy beállítja eszközei számára, ossza meg velünk!

És ne feledje, hogy mindig meglátogathat minket a Twitteren!

Legutóbbi hozzászólások