A Disney + élőben elérhető és elérhető az App Store-ban a világ minden tájáról!

A Disney elérhetővé tette új, a Disney + streaming szolgáltatásait az App Store-ban a világ számos országában! Az írás kezdetén a Disney + elérhető az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Spanyolországban, Németországban, Olaszországban, Svájcban, Hollandiában, Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon! És a Disney azt tervezi, hogy a Disney a következő hetekben indul Franciaországban.

Most megszerezheti az alkalmazást, regisztrálhat a Disney új streaming szolgáltatására, és elkezdheti a The Mandalorian streaminget, most, amikor a hétvégén elárasztották az új Star Wars-hirdetések.

Kapcsolódó olvasmány

  • A Disney Plus letöltése az Apple TV-re (beleértve a régebbi modelleket is)
  • Hibákat tapasztal az AirPlay Disney Plus használata közben? Hogyan lehet javítani
  • Mely okos tévék támogatják az olyan streaming szolgáltatásokat, mint az Apple TV + vagy a Disney +?
  • Hogyan kezdheti el használni az ingyenes 1 éves Apple TV + előfizetését
  • Mi a teendő, ha a Netflix nem kompatibilis az iPad készülékével

Jó idő megtervezni azt a mandalori nézőpartit barátaival! VAGY ha otthon vagy egy hónapon a Középnyugaton, használd ki és kezdd el felfedezni a múltévi műsorok nosztalgikus emlékeit.

Az Egyesült Államokban a Disney + havonta 6,99 dollárba vagy 69,99 dollárba kerül a Walt Disney Studios, a 21st Century Fox, a Marvel Studios, a Pixar, a Lucasfilm és a National Geographic tartalmaival.

Az Egyesült Királyságban és Európában a Disney + az Egyesült Királyságban 5,99 fontba, az EU-ban pedig 6,99 euróba kerül havi előfizetésekért. A Disney éves terveket is kínál az Egyesült Királyságban 59,99, az EU-ban 69,99 költségekre.

Letöltheti az alkalmazást iPhone-jára, iPadjére vagy Apple TV-jére, és elkezdheti a streaminget. Amikor az App Store-ban a „DisneyPlus” kifejezésre keres, az első számú keresési találatként megtalálja az alkalmazást.

A műsorokat közvetlenül a weben keresztül is megtekintheti a disneyplus.com címen

A Disney + számára a legjobb ajánlat az amerikai Verizonon keresztül történik. Ha Verizon-ügyfél vagy egy újabb, korlátlan csomagban, akkor a Disney + INGYENESET kapod egy évre. Aktiválásához jelentkezzen be telefonján a My Verizon alkalmazásba, majd kattintson a Menü> Fiók> Kiegészítők> Szórakozás> Disney Plus elemre.

Egyetlen Disney + előfizetés legfeljebb hét felhasználói profilt támogat, így egy vásárlás felhasználható a családtagok között.

Hibaüzenetet lát a Disney + telepítésekor?

Néhány felhasználó hibaüzenetet kap, amikor megpróbálja streamelni az új Disney + szolgáltatást. Ez ideiglenes, mivel a szervereket elárasztják az új felhasználói kérések. Ezt hamarosan képesnek kell lennie megoldani.

A Disney a kimaradásokat követően adta ki ezeket az állításokat.

„A DisneyPlus iránti igény meghaladta a legnagyobb elvárásainkat. Nagyon örülünk, hogy örömmel nézed meg az összes kedvencedet, és gyorsan dolgozunk az aktuális problémák megoldásán. Nagyra értékeljük türelmét ”

"A COVID-19 hatása miatt be kellett zárnunk néhány Disney + ügyfélszolgálati központunkat, és a szokásosnál hosszabb várakozási időre számítottunk az élő chat / telefonos támogatásra ezen a héten"

További információkért keresse fel a Disney Plus Súgót.

Kipróbálhatja néhányszor, és megpróbálhatja átkapcsolni a DNS-t az Apple eszközén, hogy lássa, segít-e.

Tervezi az új Disney + streaming szolgáltatás kipróbálását? Milyen műsorokat izgatsz szuperül? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

Legutóbbi hozzászólások