iPhone lassú az iOS 4.2.1 frissítés után; Javítások

Néhány felhasználó az iOS 4.2.1 frissítése után gyenge teljesítményről számolt be. Ezek a felhasználók az alkalmazások megnyitásának késedelmét jelentik, ha váltanak az alkalmazások között. Azt is beszámolják, hogy a billentyűzet lassan jelenik meg, amikor elkezdi beírni a szöveget.

Javítások

Végezze el a „hard reset” beállítást. Tartsa lenyomva az alvás / ébresztés és a home gombokat egyidejűleg nagyjából 15-20 másodpercig, amíg a képernyő kikapcsol, majd megjelenik egy Apple logó, ami az újraindítást jelzi. Néhány felhasználó (furcsa módon) beszámolt arról, hogy teljesít két kemény visszaállítása megoldja a lassúság problémáját.

Visszaállítás, de nem biztonsági mentésből. Úgy tűnik, hogy az iPhone biztonsági mentéséből származó rossz visszatartási adatok teljesítményproblémákat okozhatnak. Új telefonként történő visszaállítás törli a névjegyeket és más adatokat, de megoldhatja ezt a problémát.

Ehhez csatlakoztassa iPhone vagy iPod touch készülékét a számítógépéhez, kattintson az iTunes-ban a „Restore” gombra, majd válassza a „setup as new phone” lehetőséget.

Szabadítson fel helyet. Győződjön meg arról, hogy iPhone-ján a rendelkezésre álló memória legalább 10% -a szabad. Az OS X alapú rendszerekhez, például az iOS 4.0-hoz szükség lehet némi szabad helyre a megfelelő működéshez.

Zárja be a nyitott Safari ablakokat. Az egyik iOS alkalmazás, amely memóriát fogyaszt a háttérben, a Safari. Zárja be az alkalmazás összes fel nem használt ablakát a képernyő jobb alsó részén található oldalváltó gomb megnyomásával, majd az egyes oldalak bal felső sarkában található X gombra kattintva. A képernyőképeket lásd ezen az oldalon.

Kapcsolja ki a Spotlight-ot. Keresse meg a Beállítások -> Általános -> Kezdőlap gomb -> Spotlight keresés lehetőséget, és mindegyikre koppintva kapcsolja ki az összes lehetőséget. Ezután hajtsa végre a visszaállítást úgy, hogy egyszerre lenyomva tartja az alvás / ébresztés és az otthoni gombokat nagyjából 15-20 másodpercig, amíg a képernyő kikapcsol, majd megjelenik egy Apple logó, ami az újraindítást jelzi.

Kísérletezhet csak néhány opció kikapcsolásával, de a legtöbb felhasználó csak akkor számol be értelmes sebességnövelésről, ha az összes opció ki van kapcsolva.

Kapcsolja ki az MMS-t. Keresse meg a Beállítások> Üzenetek> MMS-üzenetkezelést, és csúsztassa az MMS-üzenetet „Ki” értékre, majd hajtsa végre a hardveres visszaállítást a fent leírtak szerint.

DFU Restore. Unalmas folyamat, de drámai teljesítménynövekedést eredményezett egyes felhasználók számára.

A DFU visszaállításához hajtsa végre az alábbi lépéseket:

1.Készítsen biztonsági másolatot a telefonról, és őrizze meg az adatokat. Kövesse az Apple Tudásbázis alábbi lépéseit a vásárlások átadásához és az iPhone biztonsági mentéséhez.

2. Helyezze az iPhone-t DFU módba. Csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógépéhez, és nyissa meg az iTunes alkalmazást (ha nem nyílik meg automatikusan). Tartsa lenyomva a felső (alvás / ébresztés) és az otthoni gombot pontosan 10 másodpercig, majd engedje fel a felső (alvás / ébresztés) gombot, de tartsa folyamatosan a home gombot amíg az iTunes nem jelenít meg egy üzenetet arról, hogy a telefon helyreállítási módban van.

3. Helyezze vissza. Nyomja meg a visszaállítás gombot, és hagyja, hogy a telefon befejezze a helyreállítási adatokat. Miután elkészült, válassza a lehetőséget beállíthatja új telefonként.

4. Állítsa vissza a biztonsági másolatot (opcionális). Ezután visszaállíthatja a telefont a szokásos módon (nem DFU módban) a legfrissebb biztonsági mentéssel, nem pedig új telefonként. Azonban, ez az eredeti probléma visszatérését okozhatja egyes esetekben. Ha a probléma visszatér, kövesse újra az 1-3. Lépéseket, és ne állítsa vissza a biztonsági másolatot.

Legutóbbi hozzászólások