2017-es iPad Pro modell pletykák, alig kvantumugrás

A pletykák és a hónapban keringő jelentések szerint az iPad Pro következő generációja (12,9 hüvelyk) az iSight kamerát fogja sportolni 12 millió pixellel, a következő iPad Pro (9,7 hüvelyk) pedig az iPad Pro (10,1 hüvelykes) lesz. Eredetileg a makotakara, egy japán tech blogban számoltak be róla.

A meglévő modellek támogatják a négy hangszórós rendszert, de kettős mikrofonnal rendelkeznek. A jelentés azt sugallja, hogy a mikrofonokat kettősből négyalapú egységekké alakítják át.

Mi van, ha van ilyen jelentős hardveres fejlesztés, amely az ügyfelet a frissítésre csábítja?

Kamera

A jelenlegi iPad Pro modellek erős kamerákkal rendelkeznek elöl és hátul egyaránt. A 12,9 hüvelykes modell 8 megapixeles iSight kamerájával gyönyörű fotókat és videókat készíthet.

A jelenlegi 9,7 hüvelykes iPad Pro 12 megapixeles iSight kamerával rendelkezik, amely 4K videókat, 240 fps slo-mo videókat és Élő fotókat képes rögzíteni.

Lényegében ez azt jelenti, hogy a nagyobb iPad Pro jelenlegi kamerarendszere átáll a 12 MP-es, sima kamerára.

Alig ugrás a hardver specifikációkban!

A megapixeles számlálás a digitális fényképezőgép-gyártók marketingeszköze az első piacra dobás óta. A csábítás könnyen belátható, mert a nagyobb mindig jobb. De ha gyakorlatilag olyan vagy, mint minden más fogyasztó, akkor nem fogsz észrevehető különbséget látni.

Méretek

Dimenzió szempontjából úgy tűnik, hogy az Apple úgy gondolja, hogy a kisebb iPad pro édes pontja 10 hüvelyk, szemben a 9,7 hüvelykkel.

A vékonyabb perem mindenképpen vonzó tulajdonság lenne. A 3D Touch funkcióinak bevezetése a következő generációs iPad Pro modellekbe sokak számára is tetszeni fog.

A futurisztikus frissítésekről, amelyek számos Apple szabadalomban láthatók, például összecsukható kijelzők vagy teljesen más képernyőtechnika, még nem számoltak be. és valószínűleg nem fog hamarosan bekövetkezni. Sem a vegyes valóságra, sem más feltörekvő technológiai ütemtervekre irányuló hardveres játékról nem számoltunk be.

Processzor frissítése

A meglévő modellek beágyazott M9 koprocesszorral támogatják az A9X Chipet. Ez lehet az a terület, ahol a vállalat némi frissítést nyújt az A10X chip bevezetésével az új modellekben a következő évben. A 10X várhatóan 28% -kal kiváló teljesítményt nyújt.

Összegzésként láthatja, hogy a pletykáknak megfelelő specifikációk alig félelmetesek, ha a következő generációs iPad pro-ban gondolkodunk, legalábbis a hardver tekintetében. Az új modellek alkalmasak lehetnek a jelenlegi iPad mini felhasználók számára a frissítésre, de hiányzik belőlük a pizzazár, hogy csábítsák a jelenlegi iPad Pro tulajdonosokat.

Mit akar az ügyfél?

Ez az ügyfél típusától és az új eszközök kapcsolódó használati eseteitől függ. A legtöbb fogyasztó számára, akik jelenleg az iPad Pro-t birtokolják, használhattunk volna még néhány harangot és sípot az iOS 10-ben.

Ez egyértelműen hiányzott. Az Apple szempontjából valószínűleg van értelme, mivel a legutóbbi iOS-átalakítás elsődleges célja az iPhone-eladások növekedése volt, amely a vállalat kenyere és vaja, és lassulni kezdett.

Remélhetjük, hogy a következő nagy iOS-frissítés végrehajtásakor az Apple egyértelműen további szolgáltatásokat tud nyújtani az iPad Pro tulajdonosainak, amelyek vonzóvá teszik és meggyőző esetet jelentenek a jövőbeni frissítési utak számára.

Az Apple azzal, hogy nagy teljesítményű hordozható számítógépnek minősítette, sikeresen tette vonzó választássá néhány vállalati ügyfél számára. A Microsoft ezen márkajelzése körül nyilvánvaló volt a szarkazmus. A processzorok és más chipek korszerűsítése az erősebbé tétel érdekében mindenképpen segít fenntartani a Powerful Computer márkanevet.

Számos vállalkozás kezd véglegesen átvenni az iPad Pro-t alternatívaként. Ezeknek az első generációs iPad pro üzleti ügyfeleknek kötelező a saját szükségleteik mosólistája, amikor ezeket a „számítógépeket” kipróbálják üzleti folyamataikban.

Amint az üzleti folyamatok átalakulnak és felhőbe költöznek, az iPad profik elvárásai is változni fognak.

Az Apple folytatja az Enterprise-ügyfelek udvarolását az iPad profikkal, miközben haladunk a továbbjutás során?

Figyelembe véve a Deliotte Consulting, az IBM és az SAP közelmúltbeli partnerségi bejelentéseit, megfelelő indokok lehetnek arra, hogy ebbe a térbe fektessenek tovább.

Ez azt jelentené, hogy néhány év múlva jelentős változásokra számíthatunk az iPad profiknál, mivel az Apple többet tud meg ezektől az új üzleti ügyfelektől, és változtatásokat hajt végre a meglévő iPad Pro tulajdonosok iOS-jén.

Apple rajongóként egyelőre izgatott vagyok a közelgő október 27-i esemény miatt, hogy láthatom az új változásokat, amelyeket a Macbook Pro modellekbe terveznek.

Jelenlegi iPad Pro vagy iPad Mini tulajdonosként milyen funkciókat szeretne látni az újabb modellekben, mielőtt a frissítés mellett döntene?

Legutóbbi hozzászólások