Kijelzőpad: Az iPad használata extra monitorként

Lehet, hogy van egy Macbook vagy bármilyen Mac számítógéped, de vannak olyan esetek, amikor éppen erre a kis képernyőterületre van szükséged. Nos, ahelyett, hogy kimenne és 100 dollárt meghaladna egy másik monitorra, miért nem használja ki az iPad előnyeit. Igen, ez így van, mondtam az iPad-et. A Display Pad egy olyan alkalmazás, amely éppen ezt teszi.

Alapvetően letölti az alkalmazást az iPad-hez, valamint a Mac-hez. Aztán összekapcsolod a kettőt a WIFI-n keresztül. Amint ez megtörténik, most már használhatja iPadjét második monitorként a Mac-hez. IPadje álló vagy fekvő módban lehet, és nem számít, az alkalmazás továbbra is működik. Az alkalmazás egyik legjobb tulajdonsága, hogy ujjmozdulatokat használhat, amikor iPad-et használ. Például, ha felfelé és lefelé akarok görgetni az iPad-en, két ujjal használnám, és fel-le mozognék. Nagyon szép, hogy az ujját használhatja egérként.

Én személy szerint szeretek használni az alkalmazást, amikor két dologgal dolgozom együtt, és nagyobb monitort szeretnék. Az alkalmazás elég tisztességesen működik. Internetkapcsolattól függően előfordulhat némi késleltetési idő. Egy dolgot észrevettem, hogy mivel tisztességesen távol vagyok a vezeték nélküli útválasztótól, a kapcsolat néha megszakad, és újra össze kell kapcsolnom az iPad-et és a Mac-et. Ez volt az egyetlen igazi problémám, és inkább az én hibám volt a vezeték nélküli kapcsolat miatt. De azt vettem észre, hogy egyszer a WIFI router jó hatótávolságában voltam, az alkalmazás jól működött számomra. Sokszor van olyan is, amikor a munkahelyemen használnám a Mac gépemmel. Felrakom a Twitter kliensemet az iPad-re, és a monitoromon végzem a munkám. Kevesebb figyelemelterelés így.

Az alkalmazást az AppStore-ban szerezheti be, 2,99 dollárért. Remek ár egy nagyon hasznos alkalmazáshoz. Nagyon ajánlom, ha van iPadje, és szüksége van némi extra monitorterületre.

Legutóbbi hozzászólások