Hogyan tudom kikapcsolni az Apple Music alkalmazást?

A LA Times nemrégiben arról számolt be, hogy az Apple Music kevesebb, mint négy hónappal az elindulása után 6,5 millió fizető előfizetőt írt alá, ez a szám körülbelül egyharmada, akik az Apple vezérigazgatója, Tim Cook szerint a 7 éves piacvezető Spotify-t fizetik. További 8,5 millió ember használja az Apple Music ingyenes, 90 napos próbaverzióját, így az összes felhasználó jelenlegi száma 15 millióra nő.

A szolgáltatás sok mindent kínál, de ha rajongottál más streaming szolgáltatásokért, mint például a Spotify vagy a Pandora, és nem vagy hajlandó az Apple Music-ra ugrani, akkor ez a tipp az Ön számára. E tipp betartásával elrejtheti az Apple Music legtöbb funkcióját a tapasztalatai elől, és ami még fontosabb: ne felejtse el lemondani az Apple Music előfizetését.

1. lépés.

Menj Beállítások> Zene elemre iOS-eszközén VAGY

Menj iTunes> Beállítások> Általánosaz OSX gépén

2. lépés.

Kapcsolja ki az „Apple Music megjelenítése” lehetőséget a fenti beállítás szerint.

Ha nem szeretné látni az Előadó frissítéseit, kövesse a következő lépést.

3. lépés

Beállítások> Általános> Korlátozások az iOS rendszeren és kapcsolja ki az Apple Music Connect VAGY

iTunes> Beállítások> Korlátozások Mac-en, és kapcsolja ki a funkciót.

A fenti változtatásokkal továbbra is élvezheti néhány funkciót, például a Beats 1 meghallgatását. Ne feledje, hogy a Siri új hangvezérlési funkcióival gazdagabb élményt jelenthet az Apple Music, ha időt szán rá. Van néhány hír a TechTimes négy új Beat Station körül.

Ez az új év kezdete, és gondolkodhat az év pénzügyein és költségvetésén. Még akkor is, ha követte a fenti lépéseket az Apple zene előnyben részesítéséhez, kérjük, győződjön meg róla törölje a szolgáltatás „automatikus megújítását” , más szempontból havonta 15,00 USD-t kell fizetnie családja Apple zenei előfizetéséért a próbaidőszak lejárta után.

Sok felhasználó alternatív zenelejátszókat is használ, hogy tapasztalatait megszerezze. Használhat olyan alkalmazást, mint a Cesium (1,99 USD), amely finomabb felületet biztosít, és lehetővé teszi a meglévő zenei könyvtár streamelését. A felület szép és elegáns, és tele van olyan funkciókkal, amelyek teljesen testreszabhatók. A másik alkalmazás, amely meglehetősen nagy rajongókkal rendelkezik, a TapTunes. Ennek az alkalmazásnak az iTunes besorolása 4+ felett van, és egyike azoknak az alkalmazásoknak, amelyek segítenek újra felfedezni a zenét. Ez egy szép felület és nagyon testreszabható is.

Ha diák vagy, akkor igénybe veheti az alma által az Apple Music számára kínált hallgatói kedvezményt. Érdemes kipróbálni, mielőtt a szolgáltatást teljesen leárazná.

Tegyük fel, hogy a WWDC konferencia után meggondolja magát az Apple Music alkalmazással kapcsolatban, nagyon egyszerűen engedélyezheti az összes Apple zenei funkciót idevice-jén és Mac-jén. Azok számára, akik a Sirit széles körben használják, a WWDC júniusi konferenciáját követően még jobb integrációról és az Apple Music szolgáltatásaihoz való hozzáférésről szólnak pletykák. Ehhez térjen vissza a Beállítások> Zene menüpontba, hogy újra bekapcsolja.

Kérjük, ossza meg velünk észrevételeit arról, hogy mi tetszik és mit nem tud elviselni az Apple Music kapcsán.

Legutóbbi hozzászólások