Hogyan lehet kijavítani a problémás alkalmazásokat az Apple Watch-on

Tehát az Apple Watch legújabb modellje van, és nagy izgalommal töltheti el az összes alkalmazást, beleértve a natív és a harmadik féltől származó alkalmazásokat is. De ahogy futja az új Apple Watch annak ütemében, rájön, hogy sok Apple Watch harmadik féltől származó alkalmazás nem működik. És sok az Ön személyes kedvence, például Facebook Messenger, Swarm, Skype stb.

Ahelyett, hogy elkészítené a napját, és tartaná a kapcsolatot, sok ilyen harmadik féltől származó alkalmazás csak tovább töltődik be, és csak annyit kap, hogy a betöltő tábla folyamatosan forog és forog. Néha ezek az alkalmazások néhány másodperc múlva összeomlanak.

Frusztráló, amikor könnyedén értesítéseket kap ezekről az alkalmazásokról az óráján, de amint megérinti a megnyitáshoz, beragad a betöltés és betöltés közben ..., míg végül elindítja és visszatér a kezdőképernyőhöz. Úgy értem, hogy nagyon szeretjük ezeket az Apple órákat, és szeretnénk mindennap használni, amennyire csak lehetséges. De az ilyen típusú kérdések ellehetetlenítik! Tehát mit kell tennie egy lánynak (vagy fiúnak)?

Az Apple Watch harmadik féltől származó alkalmazások hibaelhárítása

Bár az Apple Watch nagyszerű készlet, tény, hogy időnként problémákat tapasztalhat a telepített harmadik féltől származó alkalmazásokkal kapcsolatban. Például előfordulhat, hogy az alkalmazások egyszerűen megtagadják a telepítést, vagy nem tudnak megnyílni, vagy nem mutatják meg a megfelelő alkalmazás ikont (személyes hibajátékom!)

Sajnos összességében nem sokat tehet a helytelen viselkedésű Apple Watch-alkalmazások elhárításáért, de van néhány meglehetősen nyilvánvaló dolog, amellyel megpróbálhatja kijavítani a problémákat, amelyek a legtöbb esetben megoldják a problémákat.

ÖSSZEFÜGGŐ: Apple Watch, A végső útmutató

A legtöbb esetben érdemes megpróbálni újraindítani az Apple Watch-ot és az iPhone-t is.

Az alkalmazásokat nem lehet telepíteni

Előfordul, hogy az Apple Watch alkalmazások egyszerűen nem települnek, vagy úgy tűnik, örökké tartanak. Ebben az esetben elég egyszerű használni a Watch alkalmazást iPhone-ján, megtalálni a jogsértő alkalmazást az alkalmazások listájában, és kapcsolni az opciótMutasd az alkalmazást az Apple Watch-on. Miután eltávolította vagy letiltotta az alkalmazást, próbálja meg újra bekapcsolni a kapcsolót. Sok esetben úgy tűnik, hogy a második alkalom megteszi a trükköt, és az alkalmazás telepítve van az órájára.

Amellett, hogy az alkalmazást be- és kikapcsolja a Watch alkalmazásban, az Apple ikonján is tarthatja lenyomva az alkalmazás ikont, ugyanúgy, mint egy iPhone esetében, hogy belépjen a „csóválási módba”. Miután meglátta a kis „x” ikont, eltávolíthatja az alkalmazást.

OLVASS TOVÁBB: Az Apple Watch összes cikke az Apple Toolboxon.

További hibaelhárítás az Apple Watch harmadik féltől származó alkalmazások nem működik

 1. Helyezze az Apple Watch-ot töltőjére, csatlakoztatva az áramellátást, és csatlakoztassa iPhone készülékét az áramellátáshoz
  1. Most próbálja meg megnyitni a harmadik fél alkalmazását
 2. Nyissa meg a Zene alkalmazást iPhone-ján, és játsszon le egy dalt
  1. Most próbálja meg megnyitni a harmadik fél alkalmazását
 3. Nyissa meg a Watch alkalmazást iPhone-ján
  1. Lépjen a Saját óra fülre
   1. Görgessen lefelé, és érintse meg a nem megnyíló alkalmazás nevét
   2. Kapcsolja ki az App Show megjelenítése lehetőséget az Apple Watch-on
    1. Szünet néhány pillanatra
    2. Próbálja meg újra bekapcsolni ezt az opciót
   3. Most próbálja meg megnyitni a harmadik fél alkalmazását
 4. Próbálja meg lejátszani a zenét, miközben eltávolítja és telepíti a harmadik féltől származó alkalmazást
 5. Zene lejátszása közben telepítse a harmadik féltől származó alkalmazást egy frissítőóraóra

Ha a fenti javaslatok egyike sem oldja meg az Apple Watch harmadik fél alkalmazásainak problémáját, próbálkozzon az óra párosításának és újbóli párosításának

Apple Watch harmadik féltől származó alkalmazások és kompatibilitás

Néha előfordulhat, hogy egyszerűen kompatibilitási probléma merül fel az alkalmazással és a watchOS-szal. Ezekben az esetekben nem sokat tehet, kivéve, ha megvárja, amíg az alkalmazásfejlesztő kijavítja a problémát, és megpróbálja újra. Mindig megpróbálhatja szétválasztani és újra párosítani az Apple Watch-ot, vagy akár teljesen visszaállítani (erről bővebben később), bár a visszaállítás elég drasztikus lépés csak egy alkalmazás kijavításához.

ÖSSZEFÜGGŐ: Vélemény: 9 hónap az Apple Watch használatával…

Az Apple Watch párosítása és párosításának megszüntetése

 1. Az iPhone készülékén található Watch alkalmazás automatikusan biztonsági másolatot készít, és mindig tartalmaz egy új biztonsági másolatot, mielőtt az alkalmazáson keresztül párosítaná
 2. Válassza az óra visszaállítását a Visszaállítás a biztonsági mentésből lehetőséggel
  1. Az adatok és a beállítások nagy része bizonyos kivételekkel visszaáll, kivéve a kódokat és az Apple Pay adatait

Ha mégis úgy dönt, hogy alaphelyzetbe állítja az Apple Watch-ot, akkor először győződjön meg arról, hogy az iCloud-on keresztül készített biztonsági másolatot. Az Apple szerint az óra automatikusan biztonsági másolatot készít az iPhone készülékéről, de a biztonság érdekében érdemes új párosítást létrehozni, és újra párosítani kell az iPhone készülékével.

A párosítást a Watch alkalmazásban szüntetheti meg, ha a menüből kiválasztja az Apple Watch elemet, és kiválasztjaAz Apple Watch párosításának megszüntetése. Legközelebb, amikor megnyitja az alkalmazást, képes lesz újrapárosítani / visszaállítani a Watchot.

Hiányoznak az alkalmazásikonok

Meglehetősen általánosnak tűnik, hogy az újonnan telepített alkalmazások nem mutatják megfelelően az alkalmazás ikont, hanem az alapértelmezett ikont mutatják. Nagyon bosszantó, és úgy tűnik, hogy szinte véletlenszerűen történik, és nincs egyszerű módja annak megmondására, hogy az ikon megjelenik-e vagy sem.

Esetemben nemrég telepítettem a GoPro iPhone alkalmazást és az Apple Watch társalkalmazást (hogy távolról is elindíthassam a felvételt az órámmal), azonban az alkalmazás telepítése után nem látható alkalmazás ikon.

Az Apple Watch gyors újraindítása után (tartsa lenyomva az oldalsó „kapcsolatok” gombot, és válassza a Kikapcsolás lehetőséget, majd ugyanezen gombot hosszan megnyomva kapcsolja be újra), de megjelent az alkalmazás ikonja. Remélhetőleg ezt a fajta problémát oldja meg az Apple a watchOS frissítésében ...

Az alkalmazások nem nyílnak meg

Még a kellemetlen alkalmazásikonoknál is bosszantóbb, amikor egy telepített alkalmazás nem nyílik meg. Ez még rosszabb néha, mivel az egy időben működő alkalmazások úgy tűnik, hogy hirtelen leállnak, talán egy alkalmazásfrissítés vagy valami ismeretlen dolog eredményeként.

Például a banki alkalmazásom (amelyet iPhone nélkül problémamentesen használok) soha nem nyílik meg az Apple Watch-on. Az alkalmazás megmutatja a megszokott forgó ikont (betöltése), de valójában soha nem nyílik meg és nem működik. A többszöri eltávolítás és eltávolítás után is (ami mindenképpen megér egy próbát), még mindig nem nyílik meg.

Néhány alkalmazás soha nem fog megnyílni, nem számít, mi…

Ezekben az esetekben azt is ellenőrizheti, hogy az alkalmazás iPhone-verziója nincs-e nyitva vagy fut-e háttérfeladatként, mivel az internetes fórumokon volt néhány jelentés, ahol az alkalmazás bezárására kényszerítették az iPhone-t a trükk.

Sajnos ez az Apple Watch legsúlyosabb fajtája, és egyelőre nincs igazán végleges válasz arra, hogy egyes alkalmazások miért nem hajlandók egyszerűen megnyílni.

Ezekben az esetekben minden bizonnyal érdemes újratelepíteni az alkalmazást, de az alkalmazás iPhone verziójában is gyakran szerepel egy beállítás vagy opció az Apple Watch támogatás engedélyezéséhez. Érdemes megnézni ezeket az alkalmazásokat, hogy megtekintsen-e további lépéseket.

Érdemes ellenőrizni a rendelkezésre álló Apple Watch opciókat egy alkalmazás iPhone verziójában.

Állítsa vissza az Apple Watch alkalmazást

Bizonyos esetekben célszerű alaphelyzetbe állítani és visszaállítani az Apple Watch-ot (vagy egyszerűen csak újra összeállítani), ha túl sok a harmadik féltől származó alkalmazásprobléma.

Ehhez vagy válassza a ikont Beállítások alkalmazást a Watch-on, és válassza Tábornok >Visszaállítás, vagy válassza az iPhone alkalmazástTábornok és görgessen lefelé Visszaállítás az alján. A következő képernyőn több lehetőség közül választhat:

Kipróbálhatja a második és a harmadik lehetőséget is, mielőtt drasztikusan megtenné a teljes Óra alaphelyzetbe állítását. Még akkor is, ha a teljes visszaállítást választja, a következő megnyitásakor elég egyszerű biztonsági másolatból visszaállítani Néz alkalmazás az iPhone-on.

Távolítsa el a zenét

Akár hiszi, akár nem, néhány olvasónk a következő lépésekkel számol be sikerről. Ez a javaslat az összes zene törlésére irányul. Csak ne feledje, hogy ha sok zenét tárol iPhone-ján, elég sok időbe telhet, amíg mindezt újra szinkronizálja az iPhone készülékével, hogy ezek az alapvető, harmadik féltől származó alkalmazások működjenek.

 • IPhone-ján lépjen a következőbe: Beállítások> Általános> Tárolás és iCloud használat> A Tárolás részben érintse meg a Tárolás kezelése> Zene> Szerkesztés (jobb felső sarokban)> Az összes dal törlése lehetőséget.
 • Készítsen biztonsági másolatot iPhone-ról az iCloud-ra (ne állítsa vissza iPhone-ját utána, csak készítsen biztonsági másolatot):
  • Eszközök biztonsági mentése az iCloud vagy az iTunes használatával - Apple támogatás
 • Szintén készítsen biztonsági másolatot (de ne szinkronizálja) iPhone-ját az iTunes-ra, és válassza az „iPhone biztonsági másolatának titkosítása” lehetőséget (ismét ne állítsa vissza iPhone-ját utána, csak készítsen biztonsági másolatot):
  • Eszközök biztonsági mentése az iCloud vagy az iTunes használatával - Apple támogatás
 • Ezután próbálja meg újra megnyitni az érintett alkalmazásokat.
 • A lépések kipróbálása után a zene újra visszahelyezhető az iPhone készülékébe.

Keresse meg harmadik fél fejlesztőjét

Számos alkalmazás rendelkezik visszajelző eszközökkel. Például közvetlenül a Messenger alkalmazáson keresztül ad visszajelzést az alkalmazás teljesítményéről (vagy panaszait) a Facebook Messenger-nek. Csak lépjen a Facebook Messenger alkalmazásba, nyomja meg az „én” fület, és válassza a „Hibabejelentés” fület. És küldje el nekik, hogy mi folyik itt.

Összegzés

Mint minden új eszközhöz, az Apple Watchhoz továbbra is meglehetősen nagy a felhasználói felület problémája és az alkalmazások hiányos betöltésével vagy hiányzó ikonokkal kapcsolatos problémák. Idővel a watchOS frissítései folyamatosan javítják a hibákat, de még mindig túl sok hiba van a kedvemre. Ebben az évben új Apple Watch hardverrel és a watchOS 3.0 megjelenésével kell számolni, ezért reméljük, hogy a fennmaradó kinkeket előbb-utóbb rendezik.

Van olyan hasznos tippje vagy trükkje, amely segített megoldani az Apple Watch alkalmazással kapcsolatos problémáját? Ha igen, tudassa velünk a megjegyzéseket, vagy küldjön egy e-mailt - szívesen hallanánk a saját tapasztalatairól.

Időközben még mindig nagyon sok élvezetet és használatot lehet kihasználni az Apple Watchból, és a közeljövőben nézzen vissza további Apple Watch-hírekről, véleményekről és útmutatókról.

Legutóbbi hozzászólások