A jobb alvás érdekében próbálja meg használni az Éjszakai váltás módot iPhone-on, iPad-en és Mac-en

Az Éjszakai váltás mód nagyszerű funkció, amely a készülék kijelzőjének színeit melegebb árnyalatokra változtatja. Ez a fajta színeltolódás, különösen lefekvés előtt, csökkenti az erős fényt, ami megnehezítheti az elalvást.

Ütemezheti az Éjszakai váltás módot, vagy manuálisan bekapcsolhatja iPhone, iPad és Mac készülékén. Ha még nem ismeri ezt a funkciót, akkor ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan engedélyezheti az Éjszakai váltás módot eszközén.

Összefüggő:

 • Nem találja a Zseblámpa vagy az Éjszakai váltás parancsikont az iOS 11-ben?
 • Az éjszakai váltás és az alacsony energiafogyasztású mód használata egyszerre az iOS 9.3-ban
 • Az Éjszakai váltás mód nem működik az iOS 9.3 rendszeren? Itt van egy javítás

Engedélyezze az Éjszakai váltás módot iPhone vagy iPad készülékén

Az Éjszakai váltás mód használatához iOS rendszeren nem régebbi modellre van szükség, mint egy iPhone 5s, iPad Pro, egy ötödik generációs iPad, iPad Air, iPad mini 2 vagy hatodik generációs iPod touch.

Ütemezze az Éjszakai váltás módot iOS rendszeren

 1. Nyissa meg Beállítások és válassza ki Kijelző és fényerő.
 2. Koppintson a Éjszakai műszak.
 3. Az engedélyezéshez mozgassa a csúszkát Ütemezett.
 4. Koppintson a From és To mezőbe az időzítés beállításához. Ezután válogathat Naplementétől Napkelteig vagy állítson be egy Egyéni ütemezés. A Sunset to Sunrise az Ön tartózkodási helyét használja az Éjszakai váltás módjának időzítésének meghatározásához.
 5. Ha végzett, megérintheti a bal felső sarokban lévő nyílra a Vissza a Beállításokhoz való visszatéréshez, vagy egyszerűen bezárhatja az alkalmazást.
Ütemezze az Éjszakai váltás módot iPhone-on, hogy csökkentse a szem megterhelését.

Kapcsolja be manuálisan az Éjszakai váltás módot iOS rendszeren

Ha inkább manuálisan engedélyezi az Éjszakai váltás módot, akkor kétféleképpen teheti meg ezt iOS-eszközén.

Először kövesse a fenti lépéseket az ütemezés beállításához, és csak engedélyezze a mellette található csúszkát Kézi engedélyezés holnapig. Ez lehetővé teszi az Éjszakai váltás módot másnap reggelig.

Manuálisan engedélyezheti az Éjszakai váltás módot. A legmelegebb beállítás biztosítja a legjobb eredményeket a legtöbb felhasználó számára.

Alternatív megoldásként engedélyezheti a Night Shift módot a Irányító központ. Csúsztassa ujját a Vezérlőközpont megnyitásához a készüléken, majd érintse meg és tartsa lenyomva a fényerő modult. Ezután érintse meg az Éjszakai váltás bekapcsolásához.

Az akkumulátor élettartamának jelentős növekedését fogja észlelni, miközben a képernyő sötétebb.

Kapcsolja be az Éjszakai váltás módot Mac számítógépén

Az Éjszakai váltás mód használatához Mac gépén két követelmény van. Először MacOS Sierra 10.12.4 vagy újabb verzióval kell rendelkeznie. Másodszor, Mac-nek rendelkeznie kell támogatott kijelzővel; megnézheti az Apple támogatási webhelyét a modelljéhez.

Ütemezze az Éjszakai váltás módot Mac-en

Ha azt szeretné, hogy az Éjszakai váltás mód automatikusan bekapcsoljon minden nap, kövesse ezeket a lépéseket az ütemezés beállításához.

 1. Kattints a Apple ikonra >Rendszerbeállítások a menüsorból.
 2. Nyisd ki Kijelzők.
 3. Kattints a Éjszakai műszak
 4. Ban,-ben Menetrend legördülő menüből választhat Egyedi vagy Naplementétől Napkelteig. Az Egyéni opcióval kiválaszthatja azokat az órákat, amelyeken Mac-jének Éjszakai váltás üzemmódba kell lépnie, míg a Naplementétől Napkeltéig az Ön tartózkodási helyét használja az éjszakai váltás üzemmód automatikus engedélyezéséhez.
 5. Ha végzett, bezárhatja a Képernyőbeállítások ablakot.
Ütemezze az Éjszakai váltás módot Mac-jén a jobb alvás érdekében.

Kapcsolja be manuálisan az Éjszakai váltás módot

Ha inkább manuálisan engedélyezi az Éjszakai váltás módot, akkor többféleképpen is megteheti ezt a Mac számítógépén.

Először kövesse a fenti lépéseket az ütemezés beállításához, és egyszerűen jelölje be a mellette lévő négyzetet Kézikönyv. Ez lehetővé teszi az Éjszakai váltás módot másnap reggelig.

Az Éjszakai váltás mód manuális engedélyezése Mac rendszeren.

Az Éjszakai váltás mód kézi bekapcsolásának következő módja az Értesítési központ. Kattintson az ikonra az Értesítési központ megnyitásához a menüsoron, majd csúsztassa lefelé a képernyőn. A bekapcsoláshoz mozgassa a kapcsolót Éjszakai műszak. Ezt megteheti mind a Mai, mind az Értesítés nézetben.

Engedélyezze az Éjszakai váltás módot a Mac Értesítési központjában.

Könnyebben elalszik

Ha éjjel magával viszi a készüléket, akár könyvet olvas, e-maileket ellenőriz, akár játékot játszik, akkor hasznos az Éjszakai váltás mód engedélyezése. Eltávolítja a képernyő fényerejét, amely befolyásolhatja a normális elalvás képességét.

Engedélyezi az Éjszakai váltás módot iPhone, iPad vagy Mac készülékén? Ha igen, tudassa velünk, mit gondol a funkcióról.

Legutóbbi hozzászólások