iPhone, iPad, iPod touch: "Nem lehet levelet kapni - A kiszolgálóhoz való csatlakozás meghiúsult"

Az iOS eszközök, köztük az iPhone, az iPad és az iPod touch olyan problémát mutathatnak, amelyben a Mail alkalmazás megjeleníti a „Nem lehet levelet küldeni - A szerverhez való kapcsolódás meghiúsult” üzenetet, amikor új üzeneteket próbál beolvasni, különösen a Microsoft Exchange szervereiről.

Javítások

Az összes elem áthelyezése a Beérkező levelek mappából egy másik mappába. A probléma leggyakrabban sikeres megoldása az összes elem áthelyezése a beérkező levelek mappából a szerveren létrehozott ideiglenes mappába. Úgy tűnik, hogy a beérkező levelek mappájában található problémás üzenetek okozhatják a hibaüzenetet.

Frissítse az Exchange szervert. Előfordulhat, hogy szervizcsomagot kell alkalmaznia arra az Exchange szerverre, amelyhez az iPhone csatlakozik. Néhány felhasználó arról számolt be, hogy a hiba kiküszöbölése érdekében telepítenie kell az Exchange Server 2003 Service Pack 2-t.

Az Exchange biztonsági beállításainak módosítása. Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy be kellett kapcsolniuk az „Örökölhető engedélyek hozzáadása az objektum szülőjétől” funkciót az Active Directory felhasználó biztonsági beállításai között.

Legutóbbi hozzászólások