Videó lejátszásakor az iPad lefagy; Apple Csereegységek

Több felhasználó számolt be arról a problémáról, amelyben az iPad teljesen lefagy a videó lejátszása során, és gyakran meg kell követelni az eszköz kényszerindítását úgy, hogy egyszerre több másodpercig lenyomva tartja az otthoni és az alvó / ébresztő gombot. A probléma leggyakrabban akkor fordul elő, amikor H.264 videofájlokat játszik le, akár a YouTube-on, akár a CNN és ​​a Vimeo webhelyeken, akár a videot támogató alkalmazásokon, például a Netflixen.

A legtöbb esetben az iPad 1–15 percig keményen lefagy a videólejátszásban, és kemény újraindítást igényel.

A probléma nem a helyben tárolt videóknál jelentkezik.

Ezt nem szabad összekeverni a pufferelési késésekkel, amelyek akkor fordulnak elő, amikor az adatátviteli sebesség nem elég gyors ahhoz, hogy lépést tartson a videó lejátszásával. Ebben a kérdésben az iPad zárolódik, és általában nem használható az újraindításig.

Az Apple Discussions poszter jerware ezt írja:

„5-15 percet tudok eljutni egy videóba, aztán a rendszer erősen lefagy. Kétgombos újraindítás után visszatérek a rendszerbe, de semmi sem jobb. Egyenesen visszamehetek egy streaming videó alkalmazásba, és ugyanezt tapasztalhatom. Furcsa módon nem úgy tűnik, hogy a helyi videók összeomlanak. "

Minden eddig feltárt bizonyíték hardveres problémára utal. Az Apple Discussions téma több tucatnyi plakátja arról számol be, hogy az Apple lecserélte iPadjeit olyan egységekre, amelyek nem mutatják be ezt a problémát. Továbbá, úgy tűnik, hogy a cserealkatrészeknek ugyanaz a firmware-je van, mint a régi, fagyasztó egységeknek. Ez hardverhibát jelez, amely egyes egységeket érint.

Mielőtt megkívánná a problémát mutató iPad cseréjét, próbálja meg helyreállítani az eszközt.

Legutóbbi hozzászólások