A részvényalkalmazások eltávolítása és visszaállítása az iOS 10 rendszerben

Az iOS 10 az iOS történetének legnagyobb frissítései közé tartozik, de az egyik meglepő változás a részvényalkalmazások törlésének képessége. Ez a szolgáltatás, amelyet évek óta kértek a felhasználók, lehetővé teszi, hogy eltávolítsa az előre telepített alkalmazások nagy részét iOS-eszközén.

Így működik:

A kezdők számára fontos ismerni a szolgáltatás korlátait. Az iPhone minden alkalmazása eltávolíthatókivéve Telefon, Fotók, Kamera, Safari, Óra, Pénztárca, Egészségügy, iPhone keresése, App Store és Tevékenységek. Minden más tisztességes játék.

Ebben a példában a számológép alkalmazást fogjuk használni. A részvényalkalmazás törlése ugyanaz, mint a szokásos törlése. Egyszerűen tartsa lenyomva az alkalmazást, amíg az elkezd rángatózni, és nyomja meg az „x” -t.

Az x megnyomása után egy másik üzenet jelenik meg, majd törli a harmadik féltől származó alkalmazásokat, a „törlés a telefonról” helyett a „törlés a kezdőképernyőről” szó. Ezeknek a részvényalkalmazásoknak a törlése valójában nem távolítja el őket az eszközről, csak láthatatlanná teszi őket.

Az alkalmazás letöltése szintén viszonylag egyszerű. Egyszerűen lépjen az App Store-ba, és keressen rá a törölt alkalmazásra. Az alkalmazás megjelenik a szokásos keresési eredmények között, azonban a letöltés megnyomásával azonnal újra megjelenik, mivel valójában soha nem törölték.

A részvényalkalmazások törlésének lehetősége az ősszel az iOS 10 mellett indul, de most már kipróbálhatja az iOS 10 Beta alkalmazással.

Ez csak egy a sok olyan funkció közül, amelyek hasznosak az új iOS 10 rendszerben. Ismerje meg az iOS 10 összes új, hasznos és izgalmas funkcióját az átfogó iOS 10 szolgáltatás útmutatóban és oktatóanyagban.

Legutóbbi hozzászólások