A nem fogadott hívások visszaküldése az iPhone zárolási képernyőjéről a készülék feloldása nélkül

Az iOS 13 (vagy 13.1) utolsó kiadása végre közelebb kerül, de még mindig vannak új változások, amelyeket az emberek most felfedeznek. Ilyen például az, hogy a készülék nem oldja fel az iPhone zárolási képernyőjéről a nem fogadott hívásokat.

Nem, nem azokról a főbbekről beszélünk, mint a Gyorsbillentyűk előre telepítve vagy a rendszer egészére kiterjedő Dark Mode. Az Apple néhány kisebb módosítást hajtott végre a rendszerben, aminek következtében a felhasználók kissé eltévedtek, ha hiányoztak a szolgáltatások.

Az iOS-frissítés után a visszahívások nem működnek

Néhány felhasználó arról számolt be, hogy megszűnt a nem fogadott hívások visszaküldésének lehetősége az iPhone zárolási képernyőjén. Szerencsére az Apple valójában nem távolította el ezt a képességet az iOS 13 eszközökről.

Ehelyett be kell lépnie a Beállítások alkalmazásba a funkció újbóli bekapcsolásához. A következő lépéseket kell megtennie:

  1. Nyissa meg iPhone Beállítások alkalmazását
  2. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetArcazonosító és jelszó
  3. Írja be iPhone jelszavát
  4. Görgessen le a „Hozzáférés engedélyezése zárolva” szakaszig
  5. megtaláljaNem fogadott hívások visszaküldése kapcsolja be és kapcsolja be

Miután ezt újra bekapcsolta, az eszköz zárolásának feloldása nélkül vissza tudja adni a nem fogadott hívásokat az iPhone zár képernyőn. Nem tudjuk, miért választotta az Apple ezt alapértelmezés szerint kikapcsolni, de legalább az iOS 13 magában foglalja a visszakapcsolás lehetőségét.

Bizonyos esetekben a szolgáltatás már be van kapcsolva, de nem működik megfelelően. Amikor ez megtörténik, kapcsolja ki, majd ismét be, majd lépjen ki a Beállítások alkalmazásból, és indítsa újra iPhone-ját. Innentől kezdve nem merülhet fel problémája a hívások visszaküldésével a zárolási képernyőről.

Következtetés

Az Apple rengeteg új, nagy és kicsi funkciót csomagolt az iOS 13-ba és az iPadOS-ba. Ezen funkciók egy részét még mindig felfedezik, mivel ez az évek legnagyobb iOS-frissítése.

Ha bármilyen probléma merül fel a nem fogadott hívások visszaküldésének lehetőségével az iPhone zár képernyőn, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Mindent megteszünk azért, hogy Ön és iPhone készüléke úgy működjön, ahogyan azt az elmúlt években megszokta.

Ezenkívül, ha olyan új funkciókat talált, amelyekre még nem terjedt ki nagy mértékben, kérjük, lépjen kapcsolatba velük. Szeretünk megismerni olyan dolgok új funkcióit vagy javításait, amelyek korábban működtek, de már nem!

Legutóbbi hozzászólások