Az Apple ma kiadja az iOS 9.2.1 és az OS X 10.11.3 verziókat

Az Apple ma kiadta az iOS 9.2.1-et. A frissítések többsége a biztonsági frissítésekre és a vállalati felhasználókra vonatkozó néhány hibajavításra összpontosított. Az akkumulátor lemerülésének problémája ebben a frissítésben még nem került megoldásra, mivel az Apple továbbra is vizsgálja ezt a problémát, amint azt a múlt héten nyilvánosan elismerte.

Az iOS 9.2.1 mostantól a hivatalos iOS-beállítások alkalmazás „Szoftverfrissítés” opciójával érhető el. A kiadási megjegyzéseiben az Apple elárulta, hogy az iOS 9.2.1 kijavított egy olyan problémát, amely megakadályozhatja az alkalmazás telepítésének befejezését a Mobile Device Management kiszolgáló használata során.

Ez az idő úgy ismert, hogy az Apple továbbra is dolgozik az iOS 9.3 fő frissítésein. Ez jelenleg bétaverzióban van, és hamarosan elérhetővé kell tenni a nyilvános kiadáshoz, amint a problémák megoldódnak a fejlesztői tesztelés után.

Az Apple ma a nyilvánosság számára is kiadta az OS X 10.11.3-at. Ez az El Capitan operációs rendszer frissítése, amelyet először szeptember 30-án adtak ki. A frissítés tartalmazza

Az OS X 10.11.3 frissítés letölthető a Mac App Store-ból. Minden OS X El Capitan felhasználó számára elérhető.

Legutóbbi hozzászólások